Basic Trailing Stop Expert Advisor For MT4

Basic Trailing Stop Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Basic Trailing Stop Expert Advisor For MT4
  2. Den grundlæggende efterfølgende stop-ekspertrådgiver for MT4 - adgangskriterier
  3. Den grundlæggende efterfølgende stop-ekspertrådgiver til MT4 - udgangskriterier
  4. Den grundlæggende Trailing Stop Expert Advisor til MT4 - plads til forbedring

 

Basic Trailing Stop Expert Advisor For MT4 justerer stoptabet for vindende handler i det aktuelle symbol på en lidt anden måde. Mens andre ekspertrådgivere aktiverer denne funktion for at sikre og maksimere fortjenesten ved en handelspost, tager denne robot handling straks i det øjeblik, en handel har fået så lidt som et point.

Når dette sker, bevæger robotten stoptabet i samme afstand, som prisen er væk fra indgangsprisen. Ulempen med denne strategi er, at stop efterfølgende udføres for tidligt, og ordningen kan virke mod den erhvervsdrivende med hensyn til rentabilitet.


FREE Basic Trailing Stop EA

Download the FREE Basic Trailing Stop Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Den grundlæggende efterfølgende stop-ekspertrådgiver for MT4 - adgangskriterier
Basic Trailing Stop Expert Advisor er et grundlæggende handelssystem til MetaTrader4-platformen. Første gang det anvendes på et diagram, foretager programmet nogle beregninger for at konvertere variablerne i input fra point til pips baseret på de pristilbud, der modtages fra mæglerens server. Robotten kontrollerer også antallet af søjler, hvis den er større end 30 samt mål for overskud, hvis den er større end 10 point.

Hvis en af de to kontroller ovenfor er negativ, udskriver robotten en fejl i terminalvinduet. En sådan handling er dog ikke nyttig, fordi brugeren ikke kan se noterne uden at gå til fanen Eksperter i klientterminalen, og fejlene udskrives kun en gang under initialiseringen. Den bedre måde er at bruge alarmer til dette formål. Alternativt kan robotten straks fjernes fra diagrammet.

Der er meget få variabler, som brugeren kan justere i ekspertindstillingerne, og de er selvforklarende. Brugeren kan frit foretage ændringer i standardindstillingerne for at optimere handelssystemets ydeevne i henhold til hans præference. De tilgængelige parametre i input er følgende:


  • stopLossPips = 20 - Enhver handel, der foretages af denne robot, har et stoptab på 20 kerner. Denne variabel bruges ikke kun til at indstille det indledende stoptab. Det bruges også til at følge stoptabet for en vindende handel.
  • lots = 0,1 - Alle handler udført af denne robot har en partistørrelse på 0,1.
  • glidning = 5 - Dette er den maksimale afvigelse i kerner mellem den krævede pris fra robotten og den påfyldningspris, som serveren returnerer.
  • magicNumber = 1443192709 - Robotten tildeler dette unikke nummer til hver handel for at give plads til handelsledelse.


To tekniske indikatorer definerer indgangsreglerne for dette handelssystem. For at nå frem til et gyldigt signal skal sæt indikatorer give enten et købs- eller salgssignal, men ikke både købs- og salgssignaler. Hvis indikatorerne slet ikke giver noget signal, foretages der ingen handel. Hvordan indikatorerne bruges til at give et signal forklares nedenfor:


  • Varekanalindeks (periode 14, slutpris) - CCI anvendes på det forrige lys i den aktuelle tidsramme og symbol. Et salgssignal genereres, hvis CCI er større end 100 og mindre end 250. Et købsignal opnås, hvis CCI er større end -100 og mindre end eller lig med -150, hvilket ikke kan være sandt.
  • Relativt styrkeindeks (periode 14, slutpris) - Værdien af RSI-indikatoren beregnes ud fra det forrige lys i den aktuelle tidsramme og symbol. Et købsignal genereres, hvis RSI er under eller lig med 30 (hvilket betyder oversolgt), og et salgssignal opnås, hvis RSI er over 70 (hvilket betyder overkøbt).


Selvom det ikke er specificeret i input, at robotten kun kan foretage et bestemt antal handler, kontrollerer ekspertrådgiveren kun, om der er en åben handel med det aktuelle symbol eller ingen. Hvis der ikke er nogen, vil robotten lede efter en handelspost. Hvis der er en åben handel, vil robotten kontrollere, om den kan justere stoptabet. Disse betingelser pålægger ekspertrådgiveren indirekte at åbne en handel ad gangen med det aktuelle symbol.Den grundlæggende efterfølgende stop-ekspertrådgiver til MT4 - udgangskriterier


På hvert kryds kontrollerer Basic Trailing Stop Expert Advisor, om der er en handel på det aktive diagram. Hvis dette er tilfældet, vil robotten se nærmere på for at bestemme placeringen af stoptabet i forhold til markedsprisen. I modsætning til de fleste andre handelssystemer, der kræver pris for at flytte et bestemt antal kerner ud over indgangskursen, før de udløser trail stop-funktionen, begynder dette handelssystem straks at stoppe stoptabet for en valgt ordre, når handlen vinder et point eller mere.

Stop efterfølgende udføres på denne måde. For en købshandel flyttes stoptabet med det samme beløb, hvis budkursen bevæger sig over indgangskursen i mindst et punkt. Robotten opretholder en afstand på 20 kerner mellem stoptab for handelen og budprisen. Den samme logik følger for en salgshandel. Med denne type handelsledelse er det muligt at se handler lukket med tab, selvom efterfølgende stop er blevet aktiveret.Den grundlæggende Trailing Stop Expert Advisor til MT4 - plads til forbedring


Basic Trailing Stop Expert Advisor til MT4 er en meget simpel ekspertrådgiver, der dømmes efter mængden af kodning involveret i programmet. Robotten kunne ikke generere afkast ved testning. Dette skyldes dels den lave gevinst og dels en kodefejl, der kun resulterer i udførelse af salgstransaktioner. Dette fremgår af fanen Rapport i strategitesteren.

I back-test køres ekspertrådgiveren ved hjælp af fem måneders testdata i et valutapar og en tidsramme. I alt 145 handler blev foretaget under tilbagetesten, som alle var salgstransaktioner. Når man ser på koden, kan man se, at fejlen kom fra en erklæring, der definerer, hvornår CCI-indikatoren ville give et bullish signal. Et købsignal ville aldrig blive genereret på grund af dette mindre tilsyn. Hvis denne fejl rettes, kan ekspertrådgiveren give et andet resultat på godt og ondt. Denne opgave overlades til den interesserede bruger at arbejde på.

Hvis man lægger kodefejlen til side, er ekspertrådgiverens nuværende gevinstprocent ikke gunstig. Baseret på back-testresultatet opnåede robotten en gevinstprocent på 33 procent. Hvis risikobelønningsforholdet var sat til fordel for belønning, kunne handelsresultatet have været brudt eller rentabelt. Dette er muligt, når belønnings-risikoforholdet er mindst 2. Når forholdet er 2, er et breakeven-resultat muligt, og noget højere kan betyde et positivt afkast.

På grund af trail stop-funktionen holder den således opnåede gevinst ikke meget værdi. Dette gælder, selvom gevinstprocenten tilfældigvis var højere end 50 procent. Dette skyldes, at de penge, der er opnået, når en handel er rentabel, kan være relativt små sammenlignet med de tabte penge, når en handel taber. Det er grunden til, at belønnings-risikoforholdet bør overvejes nok. En simpel handelsstrategi baseret på sunde handelsprincipper er stadig i stand til at tjene penge, hvis belønnings-risikoforholdet er gunstigt.

For at vende handelseksperten for denne ekspertrådgiver er det et område, der kan udforskes at skifte fra efterfølgende stop til statisk profit. Det anbefales at indstille et belønningsrisikoforhold på mindst 2. Dette er standardforholdet, der for det meste foreslås af mange forhandlere. Højere forhold kan undersøges ved testning. Denne ændring indebærer dog gennemgang af kode.

 

FREE Basic Trailing Stop EA

Download the FREE Basic Trailing Stop Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.