Chaos Trader Lite Expert Advisor For MT4

Chaos Trader Lite Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Chaos Trader Lite Expert Advisor For MT4 er designet baseret på kaoteteori som præsenteret i bogen Trading Chaos af Bill Williams. I dette handelssystem overvejes tre opsætninger for handelsindrejse. Disse opsætninger er den første kloge mand, den anden kloge mand og den tredje kloge mand. Mens den oprindelige strategi bruger indikatorer som fraktaler, alligator og fantastisk oscillator som udviklet af Williams, anvender det nuværende handelssystem for det meste glidende gennemsnit for at nå frem til lignende resultater.

Selvom handelssystemet lyder fascinerende, da det er baseret på en populær klassisk strategi i teknisk analyse, returnerer det ikke overskud, når det testes over fem måneders historiske data ved hjælp af EURUSD 15-minutters diagram. Dette skyldes primært den lave gevinst på omkring 28 procent. På grund af den begrænsede testtid er dette testresultat dog ikke afgørende, når det drejer sig om at bestemme effektiviteten af dette handelssystem.


FREE Chaos Trader Lite EA

Download the FREE Chaos Trader Lite Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Chaos Trader Lite Expert Advisor til MT4 - Parametre
Chaos Trader Lite Expert Advisor åbner en afventende ordre, hvis nogen af de tre opsætninger manifesterer sig på det aktuelle symbol. Billedet ovenfor viser, hvordan den første kloge mand købsopsætning ser ud. Ekspertrådgiveren kan åbne op til tre afventende ordrer af samme type, hvis alle tre opsætninger forekommer i diagrammet.

Handelssystemet giver brugeren et par parametre til at arbejde på input. Hvordan disse parametre bruges i programmet forklares i den følgende liste.  • størrelsesorden = 10 - Denne værdi er i kerner. Variablen henviser til afstanden mellem det høje eller lavt i et lys og alligatorens læber. Denne parameter bruges kun til den første kloge mand.

  • UseFirstWiseMan = sand - Som standard ser ekspertrådgiveren efter den første kloge mand, der kommer ind på markedet. Den første kloge mand henviser til den bullish eller bearish afvigende bjælke som defineret i kaosteori.

  • UseSecondWiseMan = sand - Som standard ser robotten efter den anden kloge mandssætopsætning. Den anden kloge mand henviser til en bestemt tilstand i den fantastiske oscillator, der antyder en fortsættelse af markedets momentum i tråd med den første kloge mand.

  • UseThirdWiseMan = sand - Som standard handler robotten med den tredje kloge mand. Den tredje kloge mand henviser til fraktal breakout scenariet.

  • lotSize = 0.01 - Dette er standardpartistørrelsen for ventende ordrer.

  • magi = 1010101 - Dette unikke nummer tildeles hver handel, der udføres af robotten for at lette handelsledelse.Chaos Trader Lite ekspertrådgiver til MT4 - adgangskriterier


Handelssystemet bruger flere tekniske indikatorer til at finde ud af, om de tre kloge mandopsætninger har manifesteret sig på det aktuelle symbol. Hver opsætning bruger muligvis en eller flere indikatorer i processen med at generere signalet. De tre opsætninger forklares nedenfor. Selv om alligatorindikatoren ikke er inkluderet i nedenstående liste, bruges dette tekniske værktøj i princippet i dette handelssystem.

  • Bullish / bearish divergent bar - Et populært lysestage-mønster bruges til at definere den første handelspost. I mainstream er dette mønster almindeligt kendt som bullish / bearish pin bar eller bullish / bearish hammer. I kaosteori kaldes mønsteret bullish / bearish divergent bar, som også er den første kloge mand. En bullish divergent bjælke opstår, når det forrige lys har et lavere lavt niveau end lyset umiddelbart før det, og hvis den lukkede pris for det forrige lys er højere end medianprisen for det samme lys. En bearish afvigende bjælke opstår, når det forrige lys har en højere højde end lyset umiddelbart før det, og hvis den lukkede pris for det forrige lys er lavere end gennemsnitsprisen for det samme lys.

  • Glidende gennemsnit (periode 5 og 34, enkel metode, medianpris) - Ekspertrådgiveren beregner det enkle glidende gennemsnit af det forrige lys ved hjælp af en periode på 5 og fratrækker derefter det enkle glidende gennemsnit af det samme lys ved hjælp af en periode på 34. samme beregning udføres for lys 2, 3, 4 og 5. Denne beregning udføres for at finde ud af, om den anden kloge mand er sket. For en bullish opsætning skal værdien for stearinlys 1 være større end for stearinlys 2, stearinlys 2 skal være større end stearinlys 3, stearinlys 3 skal være større end stearinlys 4, og stearinlys 4 skal være mindre end stearinlys 5. En bearish opsætning vil have den modsatte tilstand. Denne beregning er som at bruge den fantastiske oscillator til at bestemme, om de sidste tre værdier i oscillatoren stiger støt for en bullish opsætning eller støt falder for en bearish opsætning, hvilket er den oprindelige metode til at fastslå eksistensen af den anden kloge mand. Se billedet ovenfor.

  • Fraktaler (bjælke 2) - Fraktalindikatoren bruges til at bestemme, om den tredje kloge mand har fundet sted. Der findes en bullish opsætning, hvis der er udskrevet en op-fraktal på bjælke 2, og hvis prisen er 10 kerner over alligatorens kæbe. Der findes en baisse opsætning, hvis der er dannet en nedfraktal på lys 2, og hvis budprisen er 10 kerner under alligatorens kæbe.


Hver gang en af de tre opsætninger er sket, placerer ekspertrådgiveren en afventende ordre på det aktuelle symbol. Ordren kan være et køb stop eller sælge stop ordre med en masse størrelse på 0,01. For en købsstoppordre er indgangsprisen til den høje pris for det aktuelle lys plus et point. For en salgsstopordre placeres indgangsprisen til den lave pris på den aktuelle bar minus et point. Hvis afstanden til den aktuelle markedspris og indgangsprisen er mindre end stopniveauet for det aktuelle symbol, bruger ekspertrådgiveren stopniveauafstanden plus eller minus et point som indgangspris.Chaos Trader Lite ekspertrådgiver til MT4 - udgangskriterier
Chaos Trader Lite Expert Advisor sørger for, at der kun er én type ordre til stede på kortet til enhver tid. Det lukker en åben ordre, hvis en afventende ordre af en modsat type er blevet placeret. For eksempel, hvis der allerede er en åben salgshandel, og robotten har åbnet en ny købsstopordre, lukker robotten straks salgshandlen. Denne operation udføres, uanset om markedsordren er rentabel eller taber.

Når den afventende ordre er afgivet, indstiller robotten stoptab for ordren næste. For en købshandel placeres stoptab på den lave pris på det nuværende lys minus et point. For en salgshandel placeres stoptab på den høje pris for den aktuelle bar plus et point. Hvis afstanden mellem markedsprisen og stoptabsprisen er mindre end stopniveauet for det aktuelle symbol, bruger robotten stopniveauafstanden plus eller mindre et punkt som stoptabsprisen. Se billedet ovenfor.

Da ekspertrådgiveren ikke sætter et overskudsmål for hver afventende ordre, når ordren er konverteret til en markedsordre, kan den kun lukkes af stoptabet for et tab eller af selve robotten, når et modsat signal er blevet fundet, hvilket resulterer i, at en afventende ordre placeres i den nye retning.Chaos Trader Lite ekspertrådgiver til MT4 - plads til forbedring


Chaos Trader Lite Expert Advisor fungerer som designet af skaberen i tråd med begreberne kaoteteori. Koden er let at læse og indeholder ikke fejl. Imidlertid kan der være behov for yderligere analyse for at bestemme, hvordan dette handelssystem kan gøres rentabelt. Trade exit er et område, som man skal være opmærksom på. Også udløseren til indrejse skal muligvis mindre tilpasning for at filtrere dårlige signaler.

 

FREE Chaos Trader Lite EA

Download the FREE Chaos Trader Lite Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.