Folow Line Expert Advisor For MT4

Folow Line Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Folow Line Expert Advisor For MT4
 2. Folow Line Expert Advisor For MT4 - Folow Line Expert Advisor For MT4
 3. Folow Line Expert Advisor For MT4 - Folow Line Expert Advisor For MT4
 4. Folow Line Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

Folow Line Expert Advisor For MT4 bruger en brugerdefineret indikator kaldet Follow Line som den vigtigste udløser for handelsindtræden. Denne indikator er tilgængelig som en vedhæftet fil til denne ekspertrådgiver. På hvert nyt lys på tidsrammen og symbolet, hvor det kører, kontrollerer robotten, om indikatoren har udskrevet en pil på diagrammet, og hvilken type. Derefter udfører den en handel baseret på pilens retning.

En test udført på ekspertrådgiveren ved hjælp af fem måneders testdata i en periode og et par viste sig at være en succes. Mens det startede dårligt, lykkedes det robotten at komme et kæmpe comeback og generere noget overskud. Overskudsbeløbet var ikke signifikant, men de mærkbare målinger var den lave udnyttelse og den høje gevinst. Selvom dette resultat lyder interessant, er det ikke nok for nogen at begynde at handle det med rigtige penge. Yderligere bekræftende test skal udføres for at verificere effektiviteten af denne robot.


FREE Folow Line EA

Download the FREE Folow Line Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Folow Line Expert Advisor For MT4 - Folow Line Expert Advisor For MT4
Folow Line Expert Advisor bruger en kompleks algoritme ikke kun i handelsindgang, men også i handelsledelse. Dette er indlysende, når man ser på koden. For at være i stand til at forstå, hvordan robotten fungerer og kontrollere nogle af dens aspekter, skal brugeren bruge tid på at forstå betydningen af hver parameter i input og dens standardværdi. Ekspertrådgiveren tilbyder en række eksterne variabler, der ikke kan præsenteres her i sin helhed. Følgende variabler er de vigtigste:


 • IndicatorName = "FollowLine_v1.5" - Dette er navnet på den brugerdefinerede indikator, der bruges til at generere et handelssignal.

 • IndicatorsShift = 1 - Dette er forskydningen af bjælken, der bruges til den brugerdefinerede indikator. Dette betyder, at værdien af den brugerdefinerede indikator er opnået fra det forrige lys i den aktuelle periode.

 • CloseInSignal = false - Som standard er denne variabel false. Hvis det er sandt, lukkes en handel, når et modsat signal modtages.

 • UseBasketClose = false - Som standard er denne parameter false. Hvis det er sandt, lukkes alle handler i det aktuelle symbol samtidigt.

 • CloseInProfit = false - Hvis denne variabel er sand, lukkes en handel, hvis den er i fortjeneste.

 • PipsCloseProfit = 10.0 - Hvis ovenstående parameter er sand, lukkes en handel, når den har fået 10 pips.

 • CloseInLoss = false - Hvis denne variabel er sand, lukkes en handel, hvis den taber.

 • PipsCloseLoss = 100.0 - Hvis ovenstående parameter er sand, lukkes en handel, når den har mistet 100 pips.

 • UseTakeProfit = true - Denne indstilling er som standard sand. I dette tilfælde har hver handel en eksplicit værdi for fortjeneste.

 • TakeProfit = 10.0 - Take profit-værdien for hver handel er 10 pips.

 • UseStopLoss = true - Som standard er denne mulighed sand. Som sådan vil hver handel have et bestemt stoptab.

 • StopLoss = 50.0 - Stop tabet for hver handel er 50 pips.

 • UseTrailingStop = false - Som standard er denne betingelse falsk. Hvis det er sandt, vil vindende handler blive efterfulgt, når en sådan funktion er aktiveret.

 • TrailingStop = 5 - En vindende handel vil have sit stoptab efterfulgt af 5 point.

 • TrailingStep = 1 - Når trailing stop er aktiveret, justeres stoptabet hver gang en pip vindes.

 • UseBreakEven = false - Som standard er denne betingelse falsk. Hvis det er sandt, vil vindende handler få deres stoptab skiftet til breakeven, når der opnås en vis mængde pips.

 • BreakEven = 4 - Hvis ovenstående parameter er sand, flyttes stoptabet for en handel til breakeven, når den har fået 4 pips.

 • AutoLotSize = true - Da denne variabel er sand, vil ekspertrådgiveren definere partistørrelsen baseret på den risikofaktor, der er indstillet af brugeren.

 • RiskFactor = 1.0 - Hvis brugeren accepterer denne standardværdi, er partistørrelsen en procent af kontosaldoen.

 • ManualLotSize = 0.01 - Hvis brugeren ikke accepterer automatisk lotstørrelse, kan han indstille partistørrelsen i denne variabel eller acceptere standardværdien.

 • UseTimeFilter = false - Hvis dette er indstillet til true, handler ekspertrådgiveren kun inden for en bestemt tidslinje.

 • TimeStartTrade = 0 - Hvis tidsfilteret er aktiveret, starter handel på denne time, hvilket er åbentid for handelsdagen.

 • TimeEndTrade = 23 - Hvis tidsfilter er aktiveret, slutter handel på denne time, hvilket er lukketiden for handelsdagen.

 • MaxSpread = 0,0 - Hvis denne værdi holdes på nul, udfører robotten handler uden hensyn til realtidsspændet.

 • MaxOrders = 0 - Hvis dette tal er nul, vil der ikke være nogen maksimal grænse for antallet af handler, der skal udføres af robotten.

 • Slippage = 3 - Disse oplysninger sendes af ekspertrådgiveren under handelsanmodning til serveren for at definere den maksimale glidning mellem den anmodede pris og den eksekverede pris.

 • MagicNumber = 0 - Hvis dette tal er nul, indstiller ekspertrådgiveren det magiske nummer for hver handel.

 • CommentsOrders = "FollowLineEA" - Disse oplysninger føjes til hver handel og bruges af ekspertrådgiveren inden for handelsledelse.


Ekspertrådgiveren bruger en teknisk indikator, når han leder efter en handelspost. Denne indikator er en brugerdefineret indikator, der følger med ekspertrådgiveren. Det placeres i mappen Indikatorer i MT4-biblioteket for at gøre det tilgængeligt for robotten. Den tilpassede indikator forklares nedenfor:


 • FollowLine - Denne indikator bruger fire buffere til lagring og visning af data på kortet. I dette system bruges kun to af de fire buffere til at generere handelssignaler. Disse to buffere vises som pil op og ned i hovedvinduet. Hvis der er en pil op på det aktive diagram, gives der et købsignal. Hvis der vises en pil ned på kortet, vil et salgssignal blive indikeret.


Når der er givet et handelssignal, udføres en køb eller salg med en partistørrelse defineret af ekspertrådgiveren. Positionsstørrelsen kan variere for hver handel, da den beregnes som en procentdel af saldoen på betalingsbalancen. Hver handel initieret af denne ekspertrådgiver har et klart defineret stoptab og profit. Som defineret i input er overskuddet 10 kerner, og stoptabet er 50 kerner.Folow Line Expert Advisor For MT4 - Folow Line Expert Advisor For MT4


Da breakeven og trail stop-funktionerne er deaktiveret som standard, tillader Folow Line Expert Advisor markedet at beslutte resultatet af hver handel. Fra observation ved testning er dette nøjagtigt tilfældet. Handler lukkes enten med overskud eller stoptab. Ordreændring skete ikke.Folow Line Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


Under test fik Folow Line Expert Advisor en fortjenstfaktor på 1,10, hvilket betyder, at den er rentabel. Vindprocenten var 84 procent, hvilket er enormt, og nedturen var omkring to procent, hvilket er meget overkommeligt. En tilsyneladende ulempe er dog den dårlige ydeevne i starten af testen. Aktiekurven gik for det meste ned og kom kun tilbage i den senere del af testningen. Det skete, fordi robotten vandt 15 gange i træk.

Man kan sige, at handelssystemet bare var heldigt at have produceret fortjeneste i denne test, og det er en ret acceptabel antagelse. Derfor er denne testning ikke tilstrækkelig til at konkludere, at handelssystemet faktisk er effektivt. Brugeren skal foretage yderligere undersøgelser for at måle robottens ydeevne. Han skal bruge forskellige handelsinstrumenter og perioder, indtil han får tillid til, at robotten virkelig kan tjene penge.


 

FREE Folow Line EA

Download the FREE Folow Line Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.