Grid Template Expert Advisor For MT4

Grid Template Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Grid Template Expert Advisor For MT4
  2. Grid Template Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
  3. Grid Template Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
  4. Grid Template Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

Grid Template Expert Advisor For MT4 er et grid martingale algoritmisk handelssystem til MT4-platformen. Det er en komplet handelsløsning, da den håndterer både handelsindgang og handelsudgang. Når den er faldet på diagrammet, tager robotten kontrol over handelsoperationer, og brugeren behøver ikke at finjustere nogen parametre i input. Standardindstillingerne fungerer fint. Det unikke ved dette handelssystem er brugen af ventende ordrer med udløbstid. Som et gittermartingale system bruger robotten ingen tekniske indikatorer til at generere købs- og salgssignaler. Handel er matematisk motiveret.

Enhver med begrænset erfaring med at bruge automatiserede handelssystemer kan straks sætte denne robot i gang på en demo-konto. Uanset om handelskontoen åbnes i en firecifret eller femcifret mægler, fungerer ekspertrådgiveren uden problemer. På et ret kort løb i strategitesteren formåede robotten at komme til breakeven. Vindprocenten er gunstig (mere end 50 procent), og udnyttelse er lav (mindre end to procent). Testen blev kørt i en periode på fem måneder, men kun for et symbol. Under testen gennemførte robotten i alt 489 handler, hvilket er tæt på 100 handler om måneden. Handelsstatistikken ser godt ud, men robotten var ikke rentabel, og det er ikke klart, hvorfor resultatet bliver sådan. Brugeren kan muligvis finde et svar, når han foretager sin egen undersøgelse.


FREE Grid Template EA

Download the FREE Grid Template Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Grid Template Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
Grid Template Expert Advisor til MT4 venter ikke på, at der dannes et nyt lys til handling. Det løber ved fluebenet og udfører kun en kontrol inden åbning af handler. Robotten kontrollerer kun, om automatisk handel er aktiveret på klientterminalen. Hvis det er tilfældet, placerer det ventende ordrer med det samme.

Som vist i ovenstående billede placerer robotten straks efter at have sat ekspertrådgiveren på et hvilket som helst symbol det fem købs- og fem salgsafventende ordrer, specifikt stopordrer, på det aktive symbol. Det første par køb stop og salg stop ordrer placeres 15 kerner over og under markedsprisen. De efterfølgende afventende ordrer placeres 10 kerner fra den forrige ordre. Denne type indrejse giver markedet mulighed for at komme til forudbestemte niveauer, inden ordrer bliver live-handler. Når markedet beslutter at bevæge sig i en retning, vil det være gunstigt for denne type ordrer.

Hver handel vil have en partistørrelse på 0,01, medmindre brugeren justerer denne værdi i input. Desuden har brugeren frihed til at specificere afstanden mellem handelsordrer og afstanden mellem markedsprisen og det første par ordrer. Dette tilrådes, hvis brugeren har foretaget nogle indledende test, enten manuelt eller i back-tester, for at forstå, hvilke værdier der passer til hvilke par.

Sammen med de ventende ordrehandelsanmodninger er ordrer til stop loss og profit for hver handel. Standardstop er 30 pips, og standardoverskuddet er 20 pips. Dette forhold mellem stop loss og take profit favoriserer risiko frem for belønning. Hvis en handel tilfældigvis bliver en taber, ville den erhvervsdrivende kunne tabe mere, end hvis handelen ellers havde vist sig at være en vinder. Justering af risikobelønningsforholdet til fordel for belønning kan føre til et helt andet resultat, så brugeren kan overveje at tage denne rute.Grid Template Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


Grid Template Expert Advisor til MT4 administrerer ikke aktivt ordrer, når de først er placeret på det aktuelle symbol. Det lader markedet komme til de afventende ordrer for at konvertere dem til markedstransaktioner. Derefter beslutter markedet, om en markedsordre vinder eller taber. Dette sker, når prisen berører enten stoptabgrænsen eller målet for profit.

Den eneste gang, ekspertrådgiveren griber ind, er, når en afventende ordre er afgivet i et stykke tid, men ikke er blevet en live handel. Hvis den afventende ordre har været i handelspuljen i mere end fire timer (standard), annullerer robotten ordren. Hvis der er afgivet flere afventende ordrer på samme tid, annulleres de ad gangen.Grid Template Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


Grid Template Expert Advisor til MT4 er velegnet til at blive brugt til handel med stærkt trending markeder og i tider med stærke nyheder. Dette skyldes, at stopordrer åbnes og lukkes i fortjeneste, når markedet bevæger sig stærkt i en retning. Hvis markedet varierer, vil det udløse handler og derefter bevæge sig i den modsatte retning for et tab.

I lyset af dette skal brugeren foretage en søgning for at finde ud af, hvilke markeder der oftest udvikler sig. I nyere tid er markederne, der har tendens til at udvikle sig stærkt stærke, NZDUSD, USDCAD, EURAUD og EURNZD, for blot at nævne nogle få. Andre markeder udviser også stærke envejs prisbevægelser tidligere, sandsynligvis udløst af stærk grundlæggende indflydelse. Blandt disse er EURUSD, GBPUSD og de største yenpar. En måde at vide, om et marked viser en trendadfærd, er ved at se på de daglige og ugentlige diagrammer. Hvis højere tidsrammer som daglige og ugentlige diagrammer skal bruges som reference, skal den erhvervsdrivende øge størrelsen på nettet og samtidig opretholde den minimale partistørrelse for hver handel.

Mens enkelhed er en god ting inden for andre arbejdsområder, er det muligvis ikke relevant for handel med automatiserede handelssystemer. Ellers behøver dårlige skuespillere ikke svede, før de knækker handelssystemets kode. Hvis dette sker, vil den erhvervsdrivende, der bruger et sådant system, være i en ulempe. Derfor skal ekspertrådgiveren forbedres med sin meget enkle tilgang til handel.

En måde at forbedre dette handelssystem er at skjule gitterniveauerne ved ikke at placere de efterfølgende stopordrer ved start. Robotten kan indstilles til at tilføje en handel ad gangen, hvis prisen har flyttet en vis afstand fra den tidligere handel. Derudover kan netniveauet varieres for hver handel i stedet for at bruge det samme mellemrum mellem handler ved hjælp af trin. Hvis dette ikke er nok, kan programudvikleren eller redaktøren overveje at tilføje handler ved åbningen af det nye lys. På denne måde er afstanden mellem handler bestemt ikke den samme.

En anden vej til at udforske er anvendelsen af stop loss-justering i stedet for at bruge en fast stop-loss-pris. Mens denne strategi sætter hele handelskontoen i fare, tillader den robotten at generere tilbagevendende små overskud, der tilføjes over tid. For at mindske risikoen for kontoen kan der indføres et aktiestop for at udløse lukning af alle åbne handler, når en bestemt kontantilførselsprocent er nået. Dette er alle mulige veje, som alle med programmeringssprog kan tage.

Det ser ud til, at denne ekspertrådgiver er beregnet til at give vejledning i, hvordan man udvikler et handelssystem, der gør brug af netkonceptet. For at gøre det til en rentabel robot skal nogle andre funktioner være indbygget i koden. Som allerede nævnt er stop loss-justering, åbning af handel ved et nyt lys og varierende gitterniveauer nogle af de retninger, som den erhvervsdrivende eller koderen kan gå. Når ekspertrådgiveren er forbedret programmatisk, kan først derefter derefter yderligere test i strategitesteren eller demo-handel ske for alvor. Backtest med optimering er en vanskelig, men gavnlig proces, man kan overveje at tage for at maksimere potentialet i dette handelssystem.


 

FREE Grid Template EA

Download the FREE Grid Template Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.