Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor For MT4

Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor For MT4
  2. Det Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
  3. The Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
  4. Det Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor For MT4 er et manuelt handelsværktøj til MetaTrader4-platformen. Den eneste funktion, der udføres af denne robot, er at indstille skjult stoptab og tage profitværdier for en handel. Brugerne kan ikke se priserne på det skjulte stoptab og tage profit, men disse er repræsenteret af vandrette linjer, så han kan fortælle deres relative placering på diagrammet. Det skjulte stoptab er afbildet af en rød vandret linje, mens den skjulte overskud er afbildet af en lysegrøn vandret linje. Se billedet nedenfor for reference.

Årsagen til, at stoptab og take profit-priser er skjult i diagrammet, er at forhindre mægleren i at se disse priser på serveren, hvilket er ufordelagtigt for den erhvervsdrivende. Det er et almindeligt kendt faktum, at mæglere ofte handler mod deres kunder, og de spiller beskidte tricks for at vinde. At skjule stoptabet og få fortjeneste fra deres nysgerrige øjne er en måde at beskytte handlerne mod skruppelløse mæglere.


FREE Hidden Stop Loss and Take Profit EA

Download the FREE Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Det Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor giver ikke et panel eller interface, der tillader brugerinteraktion. Når robotten er faldet på diagrammet, vises en lille kommentar i den øverste venstre del af skærmen med teksten “Hidden SL and TP Expert is running…”. Dette er for at gøre brugeren opmærksom på sin tilstedeværelse (se billedet ovenfor).

For at få ekspertrådgiveren i brug skal brugeren først åbne en handel og vedhæfte robotten derefter. Hvis denne ordre ikke følges, det vil sige, robotten fastgøres først, og handlen åbnes derefter, udfører robotten ikke sin funktion. Når robotten først tabes på diagrammet, præsenteres brugeren for et par variabler, som han kan justere efter behov. Disse variabler forklares nedenfor:


  • StopLoss = 50 - Det skjulte stoptab placeres 50 point (eller 5 pips) fra indgangsprisen.

  • TakeProfit = 50 - Den skjulte take-fortjeneste placeres 50 point (eller 5 pips) fra indgangsprisen.

  • Relativ = OpenPrice - Brugeren har to muligheder at vælge imellem med hensyn til placeringen af det skjulte stoptab og tage fortjeneste. Standardindstillingen er handelens faktiske åbne pris. Den anden mulighed er den midterste pris, som er gennemsnittet af bud- og salgspriserne.

  • DrawLines = True - Hvis dette er sandt, tegner robotten to vandrette linjer for at vise placeringen af det skjulte stoptab og få fortjeneste ved en handel. Dette er aktiveret som standard.

  • Glidning = 5 - Glidningen udtrykt i point er den maksimalt tilladte afstand mellem den ønskede pris og den faktiske pris. Denne værdi bruges kun under handelslukning. Da denne værdi er mindre end en pip, bør prisen ikke være ustabil, når den lukkede ordre sendes. Ellers ville handlen ikke være lukket. Brugeren kan overveje at bruge et højere glidebeløb.


Som vist på billedet ovenfor tegner robotten to vandrette linjer på kortet, den ene er lysegrøn og den anden er rød. Stop loss-niveauet er markeret med rødt, og take profit-niveauet er markeret i lysegrøn. Hvis den åbne handel er en købsposition, er den lysegrønne linje over den åbne pris, og den røde linje er under den åbne pris. Hvis den åbne handel er en salgsposition, er den lysegrønne linje under den åbne pris, og den røde linje er over den åbne pris.

Brugeren skal være opmærksom på, at det skjulte stoptab og indtjeningsværdier er angivet i point, ikke pips. Afhængigt af indgangsstrategien og tidsrammen for indrejse skal brugeren muligvis justere stoptabet og tage fortjenstværdier i input. Hvis ikke, kan han blive overrasket over at finde ud af kort tid efter handelsudførelse, at en handel er blevet lukket tidligere som forventet.

Hvis brugeren åbner flere manuelle handler på det aktive diagram, vil robotten trække to vandrette linjer for hver handel, og de samme mængder stoptab og profit vil blive anvendt hver gang. Den gode ting er, at hvis brugeren justerer stoptabet og tager profitværdier i input, vil de vandrette linjer justere sig i overensstemmelse hermed for at ændre det skjulte stoptab og tage profitplacering.The Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor overvåger den åbne handel på det aktuelle diagram på hvert kryds, så handlen kan lukkes i tide. Ellers ville handlen ikke lukkes, selvom det definerede virtuelle stoptab eller take profit-pris er nået. For en købshandel lukkes den i fortjeneste, når budkursen berører det skjulte take profit-niveau eller i tab, når budkursen rører det skjulte stop-loss-niveau. For en salgshandel lukkes den i fortjeneste, når prisen bevæger sig ned, og pris for pris rammer det virtuelle niveau for fortjeneste eller i tab, når prisen bevæger sig op, og prisen forlanger det virtuelle niveau for stoptab.Det Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


Skaberen af Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor bruger avanceret kodning til at udvikle denne ekspertrådgiver. På trods af dette faktum fungerer robotten og føles som et simpelt program, når det bruges i demohandel. Det er meningsløst at køre denne ekspertrådgiver i strategitesteren og håbe, at den åbner og lukker handler. Da funktionen til åbning af handler ikke findes, vil funktionen til lukning af handler slet ikke bruges. Den eneste måde at teste denne robot på er ved hjælp af en demo-konto, ikke for at bestemme dens effektivitet, men kun for at finde ud af, om den fungerer som designet.

Som et manuelt handelsværktøj har ekspertrådgiveren brug for enorme forbedringer for at blive mere nyttige. Et område at arbejde på er implementeringsmåden for robotten. Som allerede påpeget skal brugeren placere markedsordren først, før robotten skal fastgøres. Hvis robotten er fastgjort, før en handel udføres manuelt, vises de vandrette linjer ikke, og robotten vil ikke styre handlen. Den hurtige løsning på dette dilemma er at fjerne og tilslutte robotten igen.

Det er helt sikkert muligt at vedhæfte robotten til diagrammet først og tilføje handler senere. Det er spild af tid for den erhvervsdrivende at åbne handelen først manuelt og derefter fastgøre robotten ved siden af for at styre handlen. Det er endda muligt at lade robotten åbne handler ved at indstille nogle parametre i input. Den mere avancerede metode er at lade robotten oprette knapper på kortet, som brugeren kan klikke på når som helst han vil åbne en handel.

Det bemærkes, at når de vandrette linjer er tegnet på diagrammet, er linjerne aktive eller allerede valgte, selvom brugeren ikke har klikket på nogen af dem. Selvom resultatet ikke er så konsekvent, kan brugeren ved et uheld flytte de vandrette linjer til andre priser, hvilket ikke er godt. En anden observation er, at de to vandrette linjer ikke slettes, efter at robotten er fjernet fra diagrammet. Linjerne forbliver på plads. Kun kommentaren skrevet af robotten på hovedkortet ryddes.


 

FREE Hidden Stop Loss and Take Profit EA

Download the FREE Hidden Stop Loss and Take Profit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.