Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4

Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4
 2. Hybrid Scalper Expert Advisor til MT4 - adgangskriterier
 3. Hybrid Scalper Expert Advisor til MT4 - Exit Criteria
 4. Hybrid Scalper Expert Advisor til MT4 - plads til forbedring

 

Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4 bruger et batteri af tekniske indikatorer til at handle på de finansielle markeder. Disse indikatorer er tilgængelige i MT4-platformen. Da alle indikatorer skal være enige før et handelssignal bestemmes og bekræftes, åbner ekspertrådgiveren få handler over en periode.

Et område, der er unikt for dette handelssystem, er den handelsstyringsmetode, der anvendes. Stop-tab og profit af hver handel kan bevæge sig op og ned, når prisen svinger, indtil enten stop-loss eller take profit er ramt, hvilket resulterer i en gevinst eller et tab. Uanset hvor prisen bevæger sig, er afstanden mellem stoptab og profit fortjeneste konstant.


FREE Hybrid Scalper EA

Download the FREE Hybrid Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Hybrid Scalper Expert Advisor til MT4 - adgangskriterier
Hybrid Scalper Expert Advisor til MT4 viser oplysninger på diagrammet, der er nyttige i handel. Dette inkluderer kontonavn, firma, gearing, partistørrelse, lange og korte swaps, spread, navn på ekspertrådgiver, kontotype, magiske tal og ugedag. Se billedet ovenfor.

Handelssystemet giver brugeren masser af parametre at arbejde på i input for at kunne påvirke eller kontrollere driften af ekspertrådgiveren. De vigtigste parametre forklares nedenfor:


 • Rsilevel = 7 - Dette er den periode, der bruges til RSI.
 • max_spread = 20 - Denne værdi er i point. En handel ville ikke blive indført, hvis det aktuelle spread er større end denne værdi.
 • autocalculatelots = true - Som standard er denne variabel indstillet til true. Som sådan varierer partistørrelsen pr. Handel og bestemmes ud fra kontosaldoen.
 • lot_size = 0.01 - Hvis automatisk lotstørrelse ikke bruges, vil handler have denne partistørrelse.
 • allowreverse = true - Da denne værdi er sand, vil stop og reverse strategi blive brugt.
 • magisk nummer = 11 - Den første strategi vil bruge dette magiske nummer.
 • magicnumber2 = 12 - Stop- og reverse-strategien bruger dette magiske nummer.
 • MondayTrade = true - handel er tilladt på mandage.
 • TuesdayTrade = true - handel er tilladt på tirsdage.
 • WednesdayTrade = true - handel er tilladt på onsdage.
 • ThursdayTrade = true - handel er tilladt på torsdage.
 • FridayTrade = true - handel er tilladt på fredage.
 • stopduringMarketvolatilityDays = true - Da dette er sandt, er handel ikke tilladt på bestemte dage af året.
 • bbperiod = 50 - Bollinger Bands-indikatoren har en periode på 50.
 • bbdeviation = 4 - Bollinger Bands-indikatoren har en afvigelse på 4.


En række tekniske indikatorer, der kommer i MetaTrader4-platformen, bruges i dette handelssystem til at definere handelsindgangen. Hvordan indikatorerne giver typen af signal og tidspunkt for indrejse diskuteres nedenfor:


 • Bollinger Bands (periode 50, afvigelse 4) - Denne indikator bruges til at måle markedsvolatilitet. En handelspost betragtes kun, når volatiliteten er inden for det normale interval som defineret i koden. Hvis afstanden mellem det øvre bånd og det midterste bånd er mindre end 4,5 pips eller større end 26,2 pips, betyder det, at flygtighed ikke er normal. På samme måde, hvis afstanden mellem det midterste bånd og det nederste bånd er mindre end 4,5 pips eller større end 26,2 pips, betyder det, at volatilitet ikke er normal.
 • Stokastisk (5, 3, 3) - Denne indikator bruges til at give overkøbte og oversolgte målinger. Hvis den stokastiske hovedlinie for det aktuelle lys er under 20, og signallinjen er under hovedlinjen, genereres der et bullish signal. Hvis hovedlinjen for den aktuelle bjælke er over 80, og signallinjen er over hovedlinjen, gives der et baissignal.
 • Eksponentielle glidende gennemsnit (perioder 21 og 89, pris tæt) - En crossover af to glidende gennemsnit i 15-minutsdiagrammet bruges til at definere trendforstyrrelsen. Hvis det 21 glidende gennemsnit er over det 89 glidende gennemsnit for det aktuelle lys, er trendforstyrrelsen bullish. Hvis 21 EMA er under 89 EMA for det aktuelle lys, er trendforstyrrelsen baisse.
 • Relativt styrkeindeks (periode 7, prislukning) - Denne indikator er det sidste filter til indtastning, og den bruges på samme måde som den stokastiske. Hvis RSI-værdien for den aktuelle bjælke, symbol og tidsramme er mindre end 25, er signalet langt. Hvis RSI-værdien er større end 85, er signalet kort.


Flere betingelser skal være opfyldt, før ekspertrådgiveren åbner en handel. For det første vil robotten ikke handle, hvis den aktuelle spredning af det aktuelle symbol er større end den maksimale spredning, der er defineret i input. Derfor skal brugeren være forsigtig med at indstille parameteren for maks. Spredning i input. Spredningen af det handlede symbol, der varierer hele tiden, bør analyseres omhyggeligt, før brugeren indstiller den maksimale spredningsværdi.

Derudover handler robotten kun et minuts diagram. Som foreslået i input skal dette program køres i EURUSD-valutapar. Hvis brugeren dog foretrækker et andet symbol, skal tidsrammen for dette symbol indstilles til det ene minut. Hvis ikke, ville robotten ikke overveje en handelspost.

Ugedagen er en anden overvejelse for indrejse. Mens robotten kan handle fra mandag til fredag, skal brugeren indstille de fem variabler i input til ægte fra mandag til fredag handel. Det er dog brugeren frit at vælge den eller de dage, hvor ekspertrådgiveren skal køre.

Der er visse dage om et år, som robotten ikke ville køre. Som hårdkodet af programskaberen handlede robotten ikke fra 14. til 31. december og fra 1. til 4. januar. Dette skyldes muligvis den lave volatilitet på markederne generelt i disse tider af året. På andre dage ville robotten bestemme markedets volatilitet baseret på Bollinger Bands-indikatoren og derefter enten handle eller ikke handle baseret på resultatet af beregningen.Hybrid Scalper Expert Advisor til MT4 - Exit Criteria


Hybrid Scalper Expert Advisor til MT4 åbner en handel ad gangen. Ved indrejse indstiller robotten stoptab og tager fortjeneste til hver 10 kerner. Når markedet bevæger sig, bevæger stoptab og indtjeningsniveauer sig også op og ned og opretholder en afstand på 20 kerner mellem stoptabet og profit. Handlen lukkes, når trenden (op eller ned) hævder sig selv, og prisen rammer enten stoptab eller profitgrænse.Hybrid Scalper Expert Advisor til MT4 - plads til forbedring


Hybrid Scalper Expert Advisor til MT4 var ikke i stand til at generere overskud ved test ved hjælp af standardindstillingerne. Yderligere test kan være nødvendig, helst ved hjælp af optimering, for at bestemme de bedste indstillinger, der giver positive resultater. Robotten kan dog kun testes og bruges i et minuts diagram.

Koden skal gennemgås for at bestemme nøjagtigheden af betingelserne for indtastning og opdatering for at gøre læsningen lettere. At læse koden kan være udfordrende, fordi kodestilen er gammeldags. For eksempel er kodeblokken for for-loop-funktionen ved bestemmelse af ordretypen for den aktuelt valgte ordre overalt, og der bruges mange linjepladser imellem.

Kodning blev unødigt forlænget på grund af brugen af en lang række if-udsagn. For eksempel kontrollere, om den maksimale spredning indtastet af den erhvervsdrivende er rimelig, en funktion brugte 56 linjer kode, men det kan gøres i omkring fem linjer kode. Spredningsproblemet er afgørende, da det er en af de faktorer, der overvejes, når man leder efter en handelspost. Hvis spredningen af det underliggende symbol er større end det maksimale spredning, der er indstillet af brugeren i input, ville robotten slet ikke handle, så brugeren skal få det lige fra start.

 

FREE Hybrid Scalper EA

Download the FREE Hybrid Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.