LevelUprofit Expert Advisor For MT4

LevelUprofit Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. LevelUprofit Expert Advisor For MT4
  2. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - LevelUprofit Expert Advisor For MT4
  3. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - LevelUprofit Expert Advisor For MT4
  4. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

LevelUprofit Expert Advisor For MT4 er et simpelt automatiseret handelssystem til MT4-platformen. Den bruger en teknisk indikator til at bestemme trendretningen og tidspunktet for handelsindgangen. Denne indikator er det glidende gennemsnit, der er almindeligt kendt som et momentum eller en trendindikator. Som sådan er dette handelssystem beregnet til at udnytte markedstendenser, der gennemsnitligt sker 25 procent af tiden.

Da det glidende gennemsnit ikke er et effektivt værktøj under varierende markedsforhold, kan robotten mislykkes under disse forhold. Derfor rådes brugeren til at tage den gældende markedstilstand i betragtning, når han bruger handelssystemet. Det er bedst at implementere denne robot i handelsinstrumenter, der har tendens til at udvikle sig mere, end de strækker sig for at indstille den til succes fra starten. Nogle markeder, der viser stærke tendenser til at trække på det seneste, er NZDUSD, USDCAD og EURAUD, for kun at nævne nogle få. En hurtig udflugt til de daglige og ugentlige diagrammer kan hjælpe brugeren med at finde andre populære markeder.

En kort testkørsel viser et uventet resultat for denne enkle ekspertrådgiver. Mens det kun tager en type handel gennem hele testkørslen, trak robotten en fremragende præstation med hensyn til fortjeneste, mens den kun tog få få handler. Profitfaktoren og forventet udbetaling er ret god, og vindingsgraden er mere end 60 procent. Den eneste ulempe er den maksimale nedtrapning, der går så højt som 40 procent. På grund af den korte varighed af denne test kan resultatet ikke tale om rentabiliteten i handelssystemet. Det er muligt, at markedsforholdene under testen var gunstige for robotten, så den leverede et så godt resultat. Enhver, der er interesseret i at bruge denne ekspertrådgiver i handel, bør udføre mere test i forskellige handelsinstrumenter og tidsrammer. Det er den eneste måde at have tillid til, at dette handelssystem fungerer, når det anvendes i reel handel.


FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - LevelUprofit Expert Advisor For MT4
LevelUprofit-ekspertrådgiveren til MT4 udfører kun minimale kontroller, første gang den falder på diagrammet. Det udfører ikke indviklede matematiske beregninger for at få værdier, der skal bruges i handelsgenerering eller vises på diagrammet for brugerens gennemgang. Som sådan køres den selv på langsomme computere uden at påvirke ydeevnen.

Robotten kører på hvert kryds, men ser kun efter handel, når der er dannet et nyt lys. Hvis der er åbne markedsordrer på det aktuelle symbol, bliver robotten lydløs og venter på et nyt lys, inden han foretager en ny handelsundersøgelsesrunde. Men hvis der ikke er nogen åben handel på det aktive diagram, ser robotten til den tekniske indikator for handelssignal og retning.

Som allerede nævnt bruger ekspertrådgiveren en teknisk indikator til at identificere markedsforstyrrelsen. Hvordan det glidende gennemsnit bruges i handelssystemet diskuteres nedenfor:


  • Glidende gennemsnit (periode 9 og 41, tilstand simpel) - Som angivet i koden bruges to glidende gennemsnit til at bestemme tendensen. Hvis det hurtigtbevægende gennemsnit er over det langsomme gennemsnit, er tendensen opad. Hvis den 9-periode SMA er under den 41-periode SMA, er tendensen nede. De værdier, der bruges til at sammenligne de to glidende gennemsnit, er for det aktuelle lys på den aktuelle tidsramme.


Når handelsretningen er defineret, og der ikke er nogen åben handel med det aktuelle symbol, udfører robotten en handel. Der foretages kun én handel ad gangen. Denne handel har en masse størrelse på 1.0, hvilket er ret højt for enhver form for handelskonto. Robotten tildeler denne handelsvolumen til handlen, når den sender en handelsanmodning til handelsserveren. Brugeren kan ikke ændre den partistørrelse, han har til rådighed, da den ikke er tilgængelig som en variabel i input til justering.

Derudover kommer hver handel med et stoptab og profit. Både stoptab og indtjening placeres i en afstand på 150 kerner fra den aktuelle markedspris. Hvis handlen er et køb, er stoptabet 150 kerner under udbudsprisen, og overskuddet er 150 punkter over udbudsprisen på tidspunktet for handelens udførelse. På den anden side, hvis handelen er et salg, er stoptabet 150 pips over budprisen, og take profit er 150 pips under budprisen på tidspunktet for handelens udførelse.LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - LevelUprofit Expert Advisor For MT4


LevelUprofit-ekspertrådgiveren til MT4 tager en passiv tilgang inden for handelsledelse. Det giver markedet mulighed for at kalde skuddene uden nogen indblanding. Hvis prisen berører stoptabet, lukkes handelen for et tab, og hvis prisen rammer take profit-målet, lukkes handlen i fortjeneste. I modsætning til de fleste andre ekspertrådgivere bruger denne robot ikke breakeven og efterfølgende stopfunktioner, når han håndterer åbne handler. Disse funktioner er simpelthen ikke tilgængelige for brugeren til at tænde og slukke efter ønske.LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


LevelUprofit Expert Advisor til MT4 giver et positivt resultat på testtidspunktet, hvilket er overraskende fremragende. I denne korte testkørsel lykkedes det robotten at generere en betydelig fortjeneste på meget kort tid og med kun få antal handler. Mens denne præstation lyder godt til pålydende, viser analysen af handelsresultaterne i strategitesteren mere dybt, at testresultatet slet ikke er pålideligt.

Under testen udførte robotten kun købstransaktioner. Der blev aldrig taget en enkelt salgshandel. Dette er dog ikke, hvordan det er programmeret i koden. Robotten skal købe eller sælge handel afhængigt af signalet fra interaktionen mellem to glidende gennemsnit. Når man ser nærmere på, bruges ikke et glidende gennemsnit til at finde tendensen. Dette er det 41-perioders glidende gennemsnit. Variablen, der indeholder oplysningerne om 41 SMA, er tom, fordi symbolet i iMA-funktionen er forkert. Denne enkelt programfejl fik robotten til at mislykkes, selvom den ikke ser for indlysende ud for brugeren. Det skal rettes, så robotten også kan handle med salg, som skaberen har tænkt sig.

Det ser ud til, at programmet er gammelt og forældet. Der er en funktion i koden, der ikke tjener et formål, men den forbliver der alligevel. Den anvendte generelle kodemetode er ikke effektiv. Koderen indlejrede partistørrelsen, stop tabsbeløbet og indtægter fortjenstværdien i koden, hvilket gør det umuligt for brugeren at justere disse værdier efter ønske. Denne kodningsmetode forhindrer brugeren i at udføre en effektiv test i demo- eller back-test. Et kraftfuldt våben, der anvendes af både udviklere og handlende, når de tester robotter, er optimering i strategitesteren. Her kan det slet ikke bruges, da der ikke er nogen variabler, der kan finjusteres i input.

Programkoden skal gennemgås først inden test foretages, så brugeren ikke spilder tid og computerressourcer. Når dette er gjort, skal brugeren påbegynde langsigtet test, helst med optimering, for at komme med sæt af muligheder, der giver mest overskud. Disse indstillinger vil igen blive brugt i strategitesteren uden optimering for at bekræfte de opnåede resultater. Når testen var i stand til at replikere resultatet i optimering, kan demohandel begynde. Afhængig af den økonomiske status for den erhvervsdrivende eller investor kan han overveje at åbne en lille handelskonto med rigtige penge for at se robotten i aktion i live markedsdata.


 

FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.