Manual Hedging Expert Advisor For MT4

Manual Hedging Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Manual Hedging Expert Advisor For MT4
 2. Den manuelle sikringsekspertrådgiver til MT4 - adgangskriterier
 3. Manual Manual Hedging Expert Advisor for MT4 - Exit Criteria
 4. Den manuelle sikringsekspertrådgiver til MT4 - plads til forbedring

 

Den Manual Hedging Expert Advisor For MT4 er mere et martingale-handelssystem end en sikringsstrategi. Mens afdækning bruges til at beskytte kapitalen i tider med usikkerhed på markedet som f.eks. Under nybegivenheder med stor effekt, anvendes martingale til at sikre overskud, når markedet har valgt en trendretning.

Robotten kaldes manuel afdækning, fordi det er brugeren, der manuelt placerer den første handel baseret på hans markedsanalyse. Hvis retningen af den manuelt placerede handel tilfældigvis er forkert, reddes handlen af en anden handel med større volumen placeret i den anden retning.

Denne type handelsledelse er beregnet til at undgå tab, når den erhvervsdrivende har foretaget et forkert opkald. Denne strategi er effektiv, når markedet er ustabilt eller trender uanset retning. På forskellige markeder kan robotten dog åbne for mange handler med stigende mængder, som handelskontoen muligvis ikke kan håndtere. Hvis markedet varierer i et stykke tid, er udrulning af konto mulig, medmindre beskyttelse er på plads.

Inden nogen bruger denne ekspertrådgiver i handel, skal han først foretage sin due diligence for at finde ud af, om robotten fungerer efter hensigten. Brugeren skal også bestemme den optimale indtjeningsværdi og afdækningszonen i pips til køb og salg ordrer, der giver mest fortjeneste og sikkert for kontoen. Den eneste måde at gøre dette på er at køre ekspertrådgiveren i en demo-konto i nogen tid. Som designet er det ikke muligt at bruge strategitesteren til at bestemme rentabiliteten for denne ekspertrådgiver. Robotten ville ikke åbne handler i test.


FREE Manual Hedging EA

Download the FREE Manual Hedging Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Den manuelle sikringsekspertrådgiver til MT4 - adgangskriterier
Manual Hedging Expert Advisor til MT4 opretter tre knapper, når programmet initialiseres. Disse knapper er køb, salg og luk knapperne, og de vises som store firkantede kasser i den øverste venstre del af hovedvinduet i guld baggrund. Hvis du klikker på købsknappen, vil robotten udløse en købshandel, mens du trykker på knappen Salg vil udløse åbningen af en salgshandel. Hvis der er en eller flere handler på det aktuelle symbol, vil et klik på luk-knappen bede robotten om at lukke alle åbne handler, sejr eller tab.

Der er meget få parametre, som brugeren kan tilpasse indgange. I en demo-konto kan brugeren lege med flere kombinationer af indstillinger, der giver de bedste resultater. Disse parametre er anført og forklaret nedenfor:


 • TakeProfit = 200 - Hver handel, der åbnes af denne robot, har en take profit på 200 point (eller 20 pips).
 • Zone_Recovery_Area = 10 - Som standard er hækningszonen 10 kerner inden for rækkevidde.
 • Slippage = 3 - Denne værdi er i point, ikke pips. Det er den maksimale afvigelse mellem pris, som ekspertrådgiveren anmoder om, og prisen, som serveren returnerer. Hvis denne afvigelse er lig med eller mindre end 3 point, kan den pågældende handel udføres.
 • Partier = 0,01 - Dette er størrelsen på den første handel.
 • MaxTrade = 100 - Dette betyder, at robotten kan åbne op til 100 handler i det aktuelle symbol.
 • Multiplicer = 2 - Partistørrelsen for den sidste handel multipliceres med denne faktor for at få den næste partistørrelse.
 • EAMagicNumber = 8095 - Dette er det magiske nummer, der tildeles hver handel.


Ingen tekniske indikatorer bruges i dette handelssystem til ind- eller udrejse. Som et semi-automatiseret handelssystem venter robotten på instruktion fra brugeren om at starte afdækningsalgoritmen. Dette sker, når den erhvervsdrivende klikker på enten køb eller salg-knappen. Hvis den første handel tilfældigvis er korrekt og når målet om overskud, begynder den næste cyklus. I så fald blev der kun taget en handel.

Hvis det underliggende marked trender, er der et andet scenario, der kan ske, efter at den første handel er taget. Dette forklares lettere med et eksempel. Hvis den første handel er et køb, kan prisen gå ned og gå ud over hækningszonen.

Standardområdet for hækzone er 10 kerner. Hvis prisen er faldet 10 pips under købsindgangsprisen, åbnes en salgshandel med dobbelt så stort størrelse som den første handel. Hvis den nedadgående tendens er stærk, kan prisen ramme stoptabet ved købshandelen og tage overskuddet fra salgshandlen. Som et resultat ender handelscyklussen med fortjeneste for den erhvervsdrivende, fordi den anden handel, der når take profit, har større volumen.

Som defineret i input har den første handel, der initieres af den erhvervsdrivende, en partistørrelse på 0,01. Hvis markedet går den anden vej for mindst 10 kerner, åbnes den anden handel af robotten i en meget stor størrelse på 0,02. Hvis den anden handel ikke ramte take profit-målet og i stedet vendte om og nåede prisen på den første handel, åbnes en tredje handel med en partistørrelse på 0,04. Tilføjelsen af handler og multiplikation af partistørrelse fortsætter, indtil markedet kommer ud af konsolidering. Alle købstraditioner åbnes til samme pris, mens alle salgstraditioner tages til den samme pris 10 pips under købsindgangsprisen.Manual Manual Hedging Expert Advisor for MT4 - Exit Criteria


Manual Hedging Expert Advisor til MT4 angiver de samme værdier for stoptab og indtjening af køb og salg. Som standard er stoptabet 20 pips, og take profit er 20 pips, selvom kun take profit-parameteren er angivet i input. I teorien skal stoptabet af købstransaktioner være det samme som profit for salgstransaktioner og omvendt. Dette er dog ikke tilfældet i dette handelssystem. Selvom denne teori realiseres, er der ingen garanti for, at alle køb og salg handler lukkes på én gang. Dette skyldes til dels, at spredningen varierer hele tiden, men hovedårsagen er, at købstransaktioner lukkes af budkursen, og salgstransaktioner lukkes af prisen.Den manuelle sikringsekspertrådgiver til MT4 - plads til forbedring


Effektiviteten af den manuelle sikringsekspertrådgiver til MT4 kan ikke let vurderes, da den ikke egner sig til test i strategitesteren. Derfor skal brugeren investere meget tid på at lære, hvordan algoritmen fungerer. Ved demohandel finder man ud af, at hvis der trykkes på salgsknappen, kan købsknappen ikke aktiveres. Kun en af køb- eller salgsknappen kan være aktiv når som helst, medmindre brugeren klikker på luk-knappen og begynder at teste igen. Denne opførsel af robotten er forståelig, da brugeren kun kan starte den første handel.

Når brugeren klikker på enten køb eller salg-knappen, er denne knap aktiv i hver handelscyklus. For eksempel, hvis brugeren vælger købsknappen og tænker, at markedet er hausse, kan han ikke vælge salgsknappen bagefter uden først at klikke på luk-knappen og afslut den aktuelle cyklus. I dette tilfælde vil den første handel i hver cyklus være en købshandel. Det ser ikke ud til at være muligt at af-trykke på en knap, når der trykkes på den. Denne sag kan løses med en kodevurdering og opdatering.

Det ville have været bedre, hvis brugeren får mulighed for at bruge ekspertrådgiveren i strategitesteren. Dette ville gøre testfasen lettere, så brugeren kan kontrollere, om programmet fungerer som designet, og afgøre, hvilke markeder der er egnede til brug.

 

FREE Manual Hedging EA

Download the FREE Manual Hedging Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.