Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4

Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4
 2. Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
 3. Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
 4. Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor til MetaTrader4 er et simpelt, men meget nyttigt værktøj til manuel handel. Med prøve og fejl i en demo-konto kan brugeren nemt finde ud af, hvordan man bruger værktøjet til handel. Som et manuelt handelsværktøj fungerer programmet ikke i strategitesteren. Det åbner ikke nogen handler uanset hvor hårdt brugeren kan prøve. Det er simpelthen fordi det er designet til at blive brugt af handlende til diskretionær handel.

Selvom det ikke er et automatiseret handelssystem, er programmet alligevel en ekspertrådgiver. Ingen anden type MQL4-program kan træde i stedet. En teknisk indikator kan ikke udføre handler på handelskontoen, mens et script kun kører en gang og foldes efter at have udført sine operationer såsom åbning eller lukning af handler. En ekspertrådgiver forbliver på den anden side på diagrammet og kan bruges til at placere handler når som helst brugeren ønsker det.


FREE Manual Trading Lightweight Utility EA

Download the FREE Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
Når manuel handelsvejledning til letvægtsværktøjsekspert først slippes på diagrammet, får brugeren et lille vindue, der indeholder de handelsparametre, der kan ændres efter ønske. Hvis brugeren ikke ændrer noget på input, vil de oprindelige indstillinger blive brugt af robotten. Betydningen af hver parameter diskuteres nedenfor:


 • LotSize = 1 - Standardpartistørrelsen er 1.0, hvilket er for høj til enhver form for handelskonto. Brugeren rådes til at justere denne værdi for at reducere risikoen ved enhver handel.

 • LotControl = false - Brugeren kan skifte denne parameter til true eller false. Når de er falske, er knapperne til valg af partistørrelse skjult i grænsefladen. Når det er sandt, vises lotstørrelsesknapperne til køb og salg, så brugeren kan justere partistørrelsen direkte i instrumentbrættet.

 • TakeProfitPoints = 400 - Hver handel uanset type (dvs. marked, stop eller begræns ordre) vil have et profitmål på 400 point eller 40 pips. Take profit indstilles, når handelsanmodningen sendes til handelsserveren.

 • StopLossPoints = 200 - Hver handel uanset type vil have et take profit-mål på 200 point eller 20 pips. Stop losset er på plads, når handelsanmodningen sendes.

 • LimitOrderPoints = 50 - Når den erhvervsdrivende bruger en grænseordre til at placere handler, placeres ordren i en afstand på 50 point eller 5 pips fra den aktuelle markedspris. For købsgrænse placeres ordren 5 kerner under udbudsprisen. For salgsgrænse placeres ordren 5 kerner over budprisen.

 • StopOrderPoints = 50 - Når den erhvervsdrivende foretrækker at bruge stopordrer, når han indtaster handler, placeres stopordren i en afstand af 50 point eller 5 pips fra markedsprisen. For købsstop placeres ordren 5 kerner over pris. For salgsstop placeres ordren 5 kerner under budprisen.

 • magicNumber = 0 - Dette nummer er den vigtigste identifikator for handler placeret af ekspertrådgiveren. Hvis standardværdien nul er brugt, vil ordrer, der udføres af robotten, ikke have magiske tal, der ligner manuelt åbnede handler. Brugeren kan bruge enten et positivt eller negativt tal som et magisk tal.


Ekspertrådgiveren viser en cool og brugervenlig grænseflade på det aktive symbols hovedkort. Brugeren skal være opmærksom på, at programmet kun kan udføre handler med det aktuelle symbol. Til venstre på interfacet er der en knap (en til køb og en til salg), som brugeren kan skifte til E, L eller S. Disse bogstaver står for de tre typer ordrer (E til markedsudførelse, L for grænseordre og S for stopordre).

På højre side af ordretypeknappen er pris (en for køb og en for salg), der viser den markedspris, som programmet vil udføre afhængigt af den valgte ordretype. Hvis brugeren vælger E (til markedsudførelse), er den viste pris pris for køb og budpris for salg. Hvis brugeren vælger L (for grænseordre), er den viste pris 5 kerner under budprisen for købsordren og 5 kerner over prisen for salgsordren. Hvis brugeren indstiller S (for stopordre), er den viste pris 5 pips over salgsprisen for købsordren og 5 pips under budprisen for salgsordren.

Brugeren kan også justere grænsen og stoppe ordrepriserne direkte i instrumentbrættet, når der trykkes på L- eller S-knapperne. Hvis du klikker på plusknappen, øges stop- og limitordrer med en pip, og klik på minus-knappen reducerer grænsen og stopordrer med en pip. Det er ikke muligt at justere prisen for markedsordrer. For at bruge en anden partistørrelse end standardværdien på 1.0 skal brugeren trykke på L på computertastaturet. Hvis du udfører denne handling, vises knapperne til justering af partistørrelse i instrumentbrættet. For at justere partistørrelsen kan brugeren enten skrive direkte i feltet Partier (den hurtigere mulighed) eller klikke på plus- eller minus-knappen (den langsommere mulighed).

Når alt er indstillet, dvs. hjælpeprogrammet er knyttet til det ønskede symbol, den rigtige type ordre vælges, og partistørrelsen justeres til den foretrukne værdi, brugeren er klar til at klikke på enten Sælg eller Køb-knappen for at sende handelsanmodningen til serveren. Normalt godkendes handelsanmodningen meget hurtigt, og handlen udføres næsten øjeblikkeligt, forudsat at der ikke var nogen fejl på noget tidspunkt i processen.Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


Manual Expert Lightweight Utility Expert Advisor fungerer kun som et handelsindgangsværktøj. Da grænsefladen ikke indeholder en knap til at lukke handler, skal handlen, når en handel er udført, styres manuelt af den erhvervsdrivende, ellers kan den erhvervsdrivende tillade, at handlen rammer enten stoptabet eller tager overskud.Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor er et simpelt, men interessant handelsværktøj. Interfacet ser godt ud og er let at forstå med lidt øvelse. Derudover optager dashboardet ikke så meget plads på hovedkortet. En anden cool funktion er, at instrumentbrættet kan flyttes frit hvor som helst på diagrammet, hvilket forhindrer muligheden for at dække ordreniveauer eller prishandling. Samlet set er programmet en nyttig tilføjelse til den erhvervsdrivendes værktøjskasse.

Men en gang imellem returnerer programmet en fejl, når der forsøges at indgå handler. Dette opstår, når det magiske tal f.eks. Justeres. Handelsfejl forekommer også i andre situationer. Koden skal muligvis gennemgås for at løse disse fejl, da programmet i det væsentlige er designet som et handelsindgangsværktøj. Fejlene vil i første omgang besejre formålet med at oprette værktøjet.

En anden ting at forbedre er standardpartistørrelsen, som kan være for meget for en handelskonto med begrænset kapital. At udføre handler med denne handelsvolumen kan udgøre en stor fare for handelskontoen. Dette ville ikke være et problem, hvis brugeren allerede er fortrolig med grænsefladen, men for nye brugere, der ikke er fortrolige med at bruge MT4-platformen, kan det være svært at justere partistørrelsen.


 

FREE Manual Trading Lightweight Utility EA

Download the FREE Manual Trading Lightweight Utility Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.