Martingale Smart Expert Advisor For MT4

Martingale Smart Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Martingale Smart Expert Advisor For MT4
  2. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
  3. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - udgangskriterier
  4. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

Martingale Smart Expert Advisor For MT4 er et martingale algoritmisk handelssystem til MT4-platformen. I modsætning til andre typer martingale systemer accepterer denne ekspertrådgiver at miste handler og forsøger at inddrive det tabte beløb og få noget overskud ved at fordoble handelsvolumen ved næste handel.

Dette handelssystem fungerer på både nye handelskonti, hvis valutakurser udtrykkes i fem cifre for dollarpar og tre cifre for yenpar og ældre konti, hvis pristilbud er angivet i fire cifre for dollarpar og to cifre for yenpar. Brugere kan anvende robotten på ethvert valutapar og på enhver tidsramme.

Enhver, der er interesseret i at prøve denne robot, skal bruge den først på en demo-konto, og først efter at robotten viser positive resultater i demo-handel, skal den bruges i livehandel. En kort testkørsel i strategitesteren resulterede i et tab, men det kan ikke tale for effektiviteten af handelssystemet. Det er muligvis sket ved en tilfældighed. For at få tillid til dette handelssystem skal brugeren udføre sin egen test, helst i længere tid.


FREE Martingale Smart EA

Download the FREE Martingale Smart Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
Martingale Smart Expert Advisor til MT4 ser efter handelsindgang en gang på hvert nye lys. Den bruger ikke afventende ordrer, når den sender handelsanmodninger til handelsserveren. Hvis der findes en handelsmulighed, udfører robotten en markedsordre med det samme. Hver handel kommer med stoptab og indtjening. Standard stop loss and take profit er fem kerner hver. Under handelsudførelsen tager robotten dog hensyn til den aktuelle spredning.

Når robotten sender en ordre til handelsserveren, føjer den spredningen til stoptapsprisen og trækker spredningen fra take profit-prisen. Resultatet er et skævt risikobelønningsforhold, der er ugunstigt for den erhvervsdrivende. Hvis en handel tilfældigvis er en taber, står den erhvervsdrivende for at tabe mere, end hvis handelen ellers havde vundet. Den erhvervsdrivende kan overveje at justere værdierne for stoptabet og tage fortjeneste til at tipse skalaen til fordel for belønning.

Ekspertrådgiveren vil tage en handel ad gangen, og hver handel vil først have en masse størrelse på 0,01. Hvis handelens hits giver fortjeneste, bruger den næste handel den samme partistørrelse (0,01). Hvis handlen i stedet rammer stop loss-grænsen, vil den næste handel have en masse størrelse 0,01 højere end den tidligere handel. For eksempel, hvis to på hinanden følgende handler resulterede i et tab, ville den tredje handel have en masse størrelse på 0,03. Forøgelsen af partistørrelsen træder i kraft uanset rækkefølgen af den tidligere handel. Hvis den forrige handel var et køb og endte med en taber, ville den næste handel have en handelsvolumen på 0,02, uanset om det er et køb eller et salg.

Handelssystemet ser på de tekniske indikatorer for retning af, hvilken side af markedet der skal handles, og til instruktion, hvis en sådan mulighed er tilgængelig ved åbningen af et nyt lys. De tekniske indikatorer, deres indstillinger og brugsmåde er forklaret nedenfor:


  • Glidende gennemsnit (periode 1 og 50, enkel tilstand, pris tæt) - De enkle glidende gennemsnit anvendes på den aktuelle tidsramme for det aktuelle lys. Et købsignal gives, hvis 1 SMA går under 50 SMA, og et salgssignal er angivet, hvis 1 SMA går over 50 SMA. Signalet kan virke omvendt, men det er, hvordan de glidende gennemsnit bruges i programmet baseret på koden.

  • Konvolutter (periode 13, enkel tilstand, skift 10, pris tæt, afvigelse 0,2) - Konvolutindikatoren anvendes på den aktuelle tidsramme for det aktuelle lys. Hvis salgsprisen er over den nederste konvolut, gives der et bullish signal. Hvis salgsprisen er under den øverste konvolut, angives et baissignal. Denne form for signalgenerering antyder, at indikatoren bruges som en support- og modstandsindikator, hvor prisen forventes at vende efter at have ramt linjen.


De ovennævnte tekniske indikatorer bruges ikke på samme tid til at bekræfte hinandens signal. Hver indikator bruges afhængigt af resultatet af den tidligere handel, sejr eller tab. Hvis den tidligere handel var rentabel, bruger ekspertrådgiveren de glidende gennemsnit til at bestemme retningen for den næste handel. Hvis den tidligere handel var et tab, henviser robotten til konvolutindikatoren for signal om handelsforstyrrelsen for den næste handel.Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - udgangskriterier


Ved de fleste lejligheder giver Martingale Smart Expert Advisor til MT4 markedet mulighed for at bestemme resultatet af en handel. Dette skyldes, at hver handel leveres med stopordrer til stoptab og profit. Mens breakeven og efterfølgende stopfunktioner er tilgængelige som muligheder for at lukke live-handler, ser det ud til, at disse funktioner normalt ikke bruges eller udløses. Dette skyldes stopafstandens nærmeste afstand og tager profitordrer fra markedsprisen. Det meste af tiden lukkes handler med stoptab eller take profit, og der fandt ingen stoptabsjustering sted som observeret i strategitesteren.Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


Martingale Smart Expert Advisor til MT4 ser ud til at være et sofistikeret algoritmisk handelssystem, når man ser på koden. Imidlertid oversættes denne tilsyneladende raffinement ikke til rentabilitet i dette tilfælde. Et par testrunder afslørede et skuffende resultat.

Test med standardindstillingerne viste en egenkapitalkurve, der gik ned ad bakke fra start til slut. Muligvis var spredningen skylden for denne dårlige præstation. Når den nuværende spredning blev brugt, var resultatet det samme. Handelskontoen mistede 19 procent efter fem måneders test, og den maksimale udnyttelse var 19 procent.

Men vindingsgraden var slet ikke dårlig. Niogfyrre procent af de 5.153 samlede handler blev vindere. Det ser ud til, at denne robot er sulten efter handler, da den gennemsnitligt handler 1.000 handler om måneden for en test udført på 15-minuts-diagrammet.

En anden testrunde blev udført for muligvis at negere det tidligere resultat. Standardrisikobelønningsforholdet fungerer muligvis mod handelssystemet ved get-go, så det blev justeret i den næste test. Stop tab blev opretholdt på 5 kerner (plus spread), men profit blev øget til to gange spreadet. Overraskende nok var resultatet ikke det samme, men faktisk værre. Kontoen mistede flere penge end før (24 procent).

En faktor, der kunne have bidraget til denne dårlige præstation, er den måde, hvorpå de tekniske indikatorer bruges til at give signaler til handelsretning. Det ser ud til, at de givne signaler er modstridende. For eksempel gives et købsignal, når det skulle have været et salgssignal og omvendt. Derfor kan enhver med programmeringskendskab, der er interesseret i at modernisere robottens ydeevne, overveje at redigere koden. Hvis signalerne vendes, kan robotten muligvis vise et helt andet resultat.

Da aktiekurven faldt kontinuerligt under test, antyder det, at handelssystemet endnu ikke er egnet til nogen form for handel, endda demo-handel. Robotten skal forbedres programmatisk, indtil den viser et lovende resultat, der er værd at blive sat på prøve i strategitesteren og senere på en demo-konto. Først efter at robotten giver et positivt resultat i demo-handel efter tilstrækkelig lang tid, bør en erhvervsdrivende overveje at lægge penge på banen for at handle med denne robot.


 

FREE Martingale Smart EA

Download the FREE Martingale Smart Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.