MultiTrader Expert Advisor For MT4

MultiTrader Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. MultiTrader Expert Advisor For MT4
 2. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
 3. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - udgangskriterier
 4. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

MultiTrader Expert Advisor til MetaTrader4-platformen er et multifunktionelt handelsværktøj. Det giver brugeren et væld af oplysninger inden for instrumentbrættet, som brugeren kan bruge til at handle. Plus giver programmet alarmer for at informere brugeren om en tilgængelig handelsmulighed i forskellige symboler. I mellemtiden kan brugeren bruge de leverede oplysninger eller alarmerne til at angive handler, eller han kan bruge sin egen analyse og derefter bruge værktøjet til at udføre handlerne. Da instrumentbrættet omfatter de otte store valutaer på valutamarkedet (AUD, CAD, CHF, EUR, GBP, JPY, NZD og USD), behøver brugeren ikke at åbne et andet diagramvindue for at handle med en af de 28 store par.

Da ekspertrådgiveren er et værktøj til manuel handel, er det ikke muligt at bruge det til tilbagetestning. Selvom brugeren forsøger at køre robotten i strategitesteren, udføres der ingen handler i det aktuelle symbol. Mens robotten ikke udfører handler alene, tilhører den alligevel med rette kategorien ekspertrådgiver. Mens en indikator kan udføre de mange beregninger for at få vist oplysninger på instrumentbrættet, kan den ikke udføre handler på klientterminalen. På den anden side kører et script kun en gang og forsvinder derefter, når det udfører de tilsigtede funktioner. Den eneste måde at teste effektiviteten af denne ekspertrådgiver er at bruge den til demohandel. Brugeren kan prøve at udføre de handler, der er foreslået af advarslerne, og selv se om signalerne er pålidelige.


FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


MultiTrader Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
MultiTrader Expert Advisor til MT4 viser en masse information til brugeren. For det første viser den de otte store valutaer øverst på instrumentbrættet med en valutamåler og en værdi svarende til valutastyrken. Jo højere værdien af valutamåleren er, jo stærkere er valutaen. På venstre side er de 28 store par arrangeret alfabetisk. Ved siden af valutapar er den aktuelle retning og afstand for prisen fra den tætte pris på det forrige lys. Dette er afbildet af de grønne, røde og sølvfarver. Hvis farven er rød, går prisen ned. Hvis farven er grøn, bevæger prisen sig op. Hvis farven er sølv, bevæger prisen sig slet ikke fra den tidligere lukkepris.

For hvert symbol kan brugeren også se det daglige interval med hensyn til point, pris og budpris og spredning i realtid. Nederst på instrumentbrættet kan brugeren se, hvor mange handler i alt der er åbne, hvor mange købs handler, og hvor mange sælger handler der er. Sælg handel er markeret med rødt, og køb handler er i farve blå. Hvis der er en åben handel med et hvilket som helst symbol, er der fire andre informationer tilgængelige: partistørrelse, optjente eller tabte point, beløb vundet eller tabt i dollars og procentdelen af kontosaldoen, der er opnået eller tabt ved den åbne handel. I bunden af grænsefladen findes også data om den samlede lotstørrelse for alle åbne handler, der udføres ved hjælp af værktøjet, samlede tabte eller opnåede point, samlet tabt eller opnået beløb og samlet procentdel af drawdown eller gevinst.

Her er nogle af de vigtigste parametre, som brugeren kan justere i input:


 • SelectedMode = COMPACT– Standardvisningsindstillingen er Compact, men brugeren kan vælge to andre muligheder: fuld og mini. Hele skærmen optager størst plads og er velegnet til brug, hvis brugeren har en stor skærm, mens minidisplayet viser den mindste skærm. Den kompakte skærm kommer imellem. Stadig alle typer display giver den samme mængde information.

 • CalcPeriod = DAGLIG - Brugeren kan vælge daglige, ugentlige og månedlige værdier for denne parameter. Den valgte periode er grundlaget for de data, der leveres til hvert symbol, og de oplysninger, der vises i alarmer.

 • OneClickTrading = true - Når dette er sandt, kan brugeren udføre handler med et klik på en knap i instrumentbrættet. Hvis det er forkert, ville det ikke føre til åbning af handler at klikke på knappen.

 • MagicNumber = 0 - Dette er identifikatoren for de handler, der udføres af robotten. Hvis værdien er nul, har handler ingen magiske tal. Brugeren kan bruge både positive og negative tal her. Hvis der foretages handler, viser dashboardet kun de handelsoplysninger, der er specifikke for det magiske nummer, der er valgt i input.

 • BuyKey = "B" - Udover at klikke på købsknappen på instrumentbrættet, kan brugeren også trykke på B-tasten på tastaturet for at udføre en købshandel. Brugeren kan dog indstille et andet bogstav eller tegn.

 • CloseKey = "C" - Udover at klikke på luk-knappen i grænsefladen, kan brugeren også trykke på C-tasten på tastaturet for at lukke en bestemt handel.

 • SellKey = "S" - Udover at klikke på knappen Sælg på instrumentbrættet, kan brugeren også trykke på S-tasten på tastaturet for at udføre en salgshandel.


Når den erhvervsdrivende har foretaget sin analyse og er klar til at handle, kan han straks udføre handlen ved at klikke på knappen Sælg eller Køb svarende til det valgte symbol. En handel, der indtastes på denne måde, har standardstørrelsen på 0,01 og ikke stoptab og profit. Hvis der ønskes en anden partistørrelse, kan brugeren skrive den nye værdi direkte i lotstørrelsesfeltet eller klikke på pil op til højre for at øge partistørrelsen med 0,01 pr. Klik eller pil ned til venstre for at reducere partistørrelsen med 0,01 pr. Klik.

Brugeren kan også indstille antallet af point for take profit og stop loss direkte i instrumentbrættet. Værdierne skal være større end stopniveauet plus spredningen for at de kan accepteres. Ellers udføres der ingen handel, og brugeren kan se "ugyldige stop" øverst på instrumentbrættet. Det er muligt at indtaste flere køb og salg handler i et symbol ved at klikke på køb og salg knapperne flere gange.MultiTrader Expert Advisor For MT4 - udgangskriterier


Hvis brugeren er klar til at lukke en eller flere handler, kan han gøre det ved at klikke på luk-knappen svarende til det valgte symbol. Hvis han ønsker at bruge tastaturgenvejen til at lukke handler (“C”), skal brugeren først vælge symbolet ved at klikke på dets navn i venstre kolonne på instrumentbrættet, og derefter kan han trykke på C. Hvis dette gøres, lukkes flere handler åbne i det aktive symbol i grænsefladen.MultiTrader Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


MultiTrader Expert Advisor til MetaTrader4 er faktisk et alsidigt manuelt handelsværktøj. Brugeren kan endda foretage sin analyse ved hjælp af dataene i instrumentbrættet eller vente på, at advarslerne kommer for at handle med de foreslåede symboler i den foreslåede retning. Hvis brugeren ikke har meget tid til at overvåge handlerne, kan han indstille stoptabet og tage fortjeneste lige i instrumentbrættet og derefter gå væk. Dette ville være en god mulighed for dem, der har dagjob at passe på.

Mens ekspertrådgiveren giver oplysninger i instrumentbrættet, som brugeren kan henvise til i forbindelse med handelsbeslutninger, er det vigtigt, at brugeren forstår, hvad disse tal betyder. Hvis han har kendskab til MQL4-programmering, kan han læse programkoden for at få en fornemmelse af alle de angivne oplysninger. Koden er dog meget kompleks for almindelige programmører at forstå. Med tiden er det muligt, at nogen kan ridse overfladen og knække koden til hans fordel.


 

FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.