N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4

N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4
  2. N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
  3. De N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - udgangskriterier
  4. N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 anvender martingale positionstørrelse ikke på hver handel, men efter et antal tabte handler, der er erklæret af brugeren i input. Dette gør denne ekspertrådgiver lidt anderledes end andre martingale-systemer. Som med den almindelige martingale pengestyringsmetode er multiplikatoren for partistørrelse, der bruges til næste handel efter et bestemt antal tabte handler, dog to.

Når det køres i strategitesteren over en periode på fem måneders historiske data, genererede handelssystemet et lille overskud med en acceptabel mængde nedtrapning. Det er interessant at bemærke, at robotten formåede at tjene penge, selvom gevinstprocenten var mindre end 50 procent, og risikobelønningsforholdet kun er en. Den mest sandsynlige årsag til dette er brugen af martingale partiets størrelse tilgang. Mens slutresultatet var positivt, var det samlede indtryk neutralt. Dette skyldes, at robotten kun tjente lidt penge i løbet af et par måneders testdata.


FREE N Trades Per Set Martingale EA

Download the FREE N Trades Per Set Martingale Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - adgangskriterier
N Trades Per Set Martingale Expert Advisor viser nogle oplysninger på kortet, hvor det kører. Som det kan ses på billedet ovenfor, kan brugeren se status for robotten, at den fungerer. Der vises også tre værdier for spredningen (spredning i realtid, maksimal spredning, minimumsspredning og gennemsnitlig spredning). Det er ikke klart, hvordan spredningsværdierne bruges i handelssystemet. Det ser ud til, at robotten åbnede en handel straks efter at være faldet på diagrammet ved hjælp af en demo-konto.

Der er meget minimale parametre i input tilgængelige for brugeren at justere. Dette er alle de parametre, man kan se i ekspertindstillingerne, selvom algoritmen ser ret kompleks og langvarig ud. Disse parametre og standardværdierne forklares nedenfor:


  • MagicStart = 4779 - Dette heltal bruges som det magiske nummer for handler initieret af denne ekspertrådgiver.

  • N_trades_per_set = 3 - Denne parameter betyder ikke, at hvert sæt indeholder tre handler. Dette tal refererer til det fortløbende antal sejre eller tab, hvorefter robotten beslutter, om han vil øge eller nulstille partistørrelsen. Hvis de sidste tre handler var vindere, nulstiller robotten partistørrelsen til den oprindelige positionsstørrelse. Hvis de sidste tre handler var tabere, vil robotten øge partiets størrelse ved næste handel.

  • TP = 50 - Robotten indstiller profit for hver handel til 50 kerner.

  • SL = 50 - Robotten indstiller stoptabet for hver handel til 50 kerner.

  • Faktor = 2 - Partistørrelsen i den tidligere handel multipliceres med denne faktor for at få partistørrelsen ved den næste handel. Dette sker, når de sidste tre handler tabte.

  • Divisor = 100000 - Dette tal divideres med kontosaldoen for at få den indledende partistørrelse af handler.


Ekspertrådgiveren bruger ikke nogen form for tekniske indikatorer til at generere en handelspost. Når der modtages et kryds, løber robotten gennem ordrer i handelspuljen for at tælle de åbne handler på det aktuelle symbol. Hvis der er nogen, stopper ekspertrådgiveren yderligere beregning og returnerer kommandoen til terminalen. Hvis der ikke er nogen handel endnu, sender robotten en handelsanmodning til serveren med specifikationer for partistørrelse, stop tab og profit.

Robotten bestemmer partistørrelsen baseret på kontosaldoen og Divisor-variablen i input. Uanset saldoen på betalingsbalancen er den divideret med 100.000 for at få handelsvolumen. Der foretages ingen yderligere beregning for at kontrollere, om den således opnåede partistørrelse er korrekt. I mellemtiden er det anmodede stoptab 50 pips, og det anmodede take profit er 50 pips, hvilket har en lige balance mellem risiko og belønning på hver handel.De N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - udgangskriterier


N Trades Per Set Martingale Expert Advisor indleder ikke ordrer, når de er gået live. Det giver markedet fuld frihed til at bestemme resultatet af en åben handel. Hvis prisen rammer stoptabet, ender handlen med tab, men hvis prisen rører take profit, vurderes handlen som sejrrig og ender i profit. Der udføres ingen efterfølgende og uafbrudte operationer. Selvom dette ligner en meget forenklet tilgang til handelsstyring, har det en tilfældig fordel ved at holde risikobelønningsforholdet konstant. Den eneste måde, hvorpå handelssystemet kan generere penge, er en høj gevinstrate eller brugen af martingale pengestyringsstrategi.N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


Mens N Trades Per Set Martingale Expert Advisor tjente penge i testning, er det samlede resultat ikke tilfredsstillende på grund af nogle tilsyneladende problemer, der blev bemærket, da robotten kørte. For det første åbnede robotten kun købshandler gennem hele fem måneders testperiode. Der kunne i det mindste være kortsigtede op- og nedtendenser i denne periode, så det er ikke klart eller forståeligt, hvorfor robotten ikke også handlede med salg. Det kan være, at der er en fejl i programkoden, der forårsager dette uventede fænomen.

En anden observation er, at robotten begyndte at handle med en meget stor størrelse på 0,01. Efter en tid sprang positionstørrelsen af en eller anden grund til 0,10. Denne type ændring i algoritme ser ikke normal ud. Baseret på den kontosaldo, der er brugt til testning, skal dividere saldoen med divisoren resultere til 0,10. I stedet startede robotten med 0,01, hvilket er usædvanligt. Brugeren kan spørge, hvorfor det startede med 0,01, når det i første omgang skulle være 0,10. Dette er ikke et let spørgsmål at besvare. Den eneste måde at finde ud af er at læse koden, hvilket faktisk er en vanskelig rute at tage i betragtning af længden og kompleksiteten af programkildekoden.

I slutningen af testen genererede robotten cirka to procent af startbalancen. I betragtning af at handelssystemet blev kørt i fem måneders testdata, er dette slutresultat bare for lille. Man kan sige, at robotten er sikker at bruge, men ikke rentabel nok til, at den seriøse erhvervsdrivende eller investor kan tænke over. Yderligere test kan give forskellige resultater, så brugeren kan frit foretage sin egen undersøgelse. Brugeren kan bruge forskellige handelsinstrumenter og perioder i sin test og kan overveje at køre robotten i optimeringstilstand. Hvis testkørslen viser positive resultater, kan brugeren udføre test videre ved hjælp af demo-konto næste.

Da automatiseret handel ved hjælp af mekaniske handelssystemer er risikabelt, bør brugeren være mere forsigtig, når han bruger et martingale handelssystem, da det udgør mere risiko end et almindeligt automatiseret handelssystem. Der er mange martingale-baserede handelssystemer derude, og dette er bare et af dem, bare lidt anderledes. Det vigtigste kriterium for martingale-systemer er det overskud, der skal tages i betragtning ved trækningen. Mindst et års testdata skal bruges, når man tester et martingale-system for at se, om det holder under forskellige markedsforhold. Dette er en stresstest, som disse systemer skal gennemgå. Hvis robotten lykkes med denne test, skal det månedlige overskud over testperioden overvejes. Et månedligt afkast på 10 procent er godt nok, hvis nedbruddet holdes i skak. Et martingale-system betragtes som sikkert, hvis det opretholder en udnyttelse på mindre end 20 procent.


 

FREE N Trades Per Set Martingale EA

Download the FREE N Trades Per Set Martingale Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.