RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4

RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4
 2. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4
 3. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4
 4. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor er et smart mekanisk handelssystem til MetaTrader4 handelsplatform. Det bruger en enkel tilgang til handelsindrejse, men anvender avancerede teknologier til handelsadministration til at generere overskud. Brugeren kan implementere dette handelssystem i handelskonti fra både firecifrede og femcifrede mæglere, ethvert valutapar og enhver tidsramme.

At køre robotten i back-test endte med negativ fortjeneste, men handelsmålingerne ser interessante ud. Gevinstprocenten var høj (omkring 65 procent), udnyttelse var lav (0,75 procent), og det tabte beløb var minimal. Derudover var robotten i gennemsnit 55 handler pr. Måned ved hjælp af fem måneders historiske markedsdata for et symbol inden for 15 minutters tidsramme. Disse målinger viser, at mens robotten i øjeblikket ikke er rentabel, har den et vist potentiale til at blive rentabel under de rette forhold.


FREE RoNz Auto SL TS TP v206 EA

Download the FREE RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4
RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor til MT4 udfører minimale rutinekontroller, før de leder efter handelsindgange. Det inspicerer det aktuelle diagram for at se, om det har mere end 100 lys, hvis automatiseret handel er tilladt i klientterminalen, hvis der ikke er nogen åben handel med det aktuelle symbol, og om der er dannet et nyt lys. Hvis en af disse betingelser ikke er sand, stopper robotten sin drift og kører igen på det næste lys.

Der er vigtige parametre i input, som brugeren skal indstille korrekt, så handelssystemet fungerer, som brugeren ønsker det. Disse parametre inkluderer følgende:


 • TakeProfit = 500 - Denne værdi er i point, ikke pips. Hvis en handel vinder 500 point, lukkes den i fortjeneste. Brugeren kan justere denne værdi, som han finder det passende.

 • StopLoss = 250 - Denne værdi er i point. Hvis en handel mister 250 point, lukkes den med tab.

 • SLnTPMode = Client - Brugeren kan vælge enten Client eller Server. Standardværdien er klient. Når dette er valgt, vises stoptab og indtjening ikke på diagrammet, hvilket betyder, at disse stopordrer ikke er på plads. Når server vælges, vil hver handel have et defineret stoptab og tage fortjeneste.

 • LockProfitEnable = LP_ENABLE - Denne parameter tænder og slukker for den efterfølgende stopfunktion. Som standard er det aktiveret. Som sådan vil stoptab for vindende handler blive efterfulgt af markedsprisen.

 • LockProfitAfter = 100 - Denne værdi er i point. Denne parameter træder i kraft, hvis LockProfitenable er indstillet til standardværdien.

 • ProfitLock = 60 - Denne værdi er i point. Det fungerer sammen med parameteren LockProfitAfter. Hvis en handel vinder 100 point ved hjælp af standardindstillingerne, flyttes dens stoptab 60 point ud over indgangskursen. På denne måde kan handlen ikke længere miste penge. I stedet sikres 60 gevinstpoint.


Ekspertrådgiveren udfører en handel i starten af et nyt lys. Når en handel udføres, har den et stoptab og vinder fortjeneste, hvis SLnTPMode-parameteren er indstillet til Server. Ellers har en handel intet stoptab og tager stop stopordrer. Alle handler vil have det mindste handelsvolumen som foreskrevet af mægleren for handelskontoen, og der er ingen anden vej rundt dette, da det ikke er tilgængeligt som en option i input.

Handelssystemet bruger kun en type teknisk indikator til at bestemme handelsretningen og til tidspunktet for indrejsen. Den anvendte indikator, dens indstillinger og det genererede signal er beskrevet nedenfor:


 • Glidende gennemsnit (periode 10, 20 og 100; eksponentiel tilstand; pris tæt) - De glidende gennemsnit anvendes til den aktuelle tidsramme og lys. Hvis 10 EMA er under 20 EMA, og 10 EMA er over 100 EMA, genereres et købsignal. Hvis 10 EMA er over 20 EMA, og 10 EMA er under 100 EMA, angives et salgssignal. Dette signal er det eneste grundlag for bestemmelse af handelsforstyrrelse og tidspunkt for indrejse.


RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4


RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor til MT4 bruger to metoder til handelsstyring, og kun en metode kan bruges ad gangen. Den første metode involverer brug af skjult stoptab og profit, hvilket er standardstrategien. I dette tilfælde kan brugeren (såvel som mægleren) ikke se stoptab og tage profitpriser på diagrammet, men robotten gemmer dem i hukommelsen. En åben handel lukkes med tvang af robotten, hvis enten det virtuelle stoptab eller pris for overskud overtrædes.

Hvis en handel mister 25 kerner, lukker robotten handlen for et tab. Hvis handlen i stedet vinder 50 kerner, lukkes den for en gevinst. Hvis en handel vinder, selv før den når målet om profit, kan robotten måske allerede have justeret stoptabet til en afstand på seks kerner over eller under indgangsprisen. Dette sker i det øjeblik handelen vinder mindst 10 kerner. På denne måde kan den ikke vende om og ender med at tabe. Stoptabet justeres ikke derefter. Enten prisen rammer det justerede stoptab eller take profit-målet, og handlen vurderes til at vinde begge veje.

I den anden metode inkluderer robotten stoptab og tager profitordrer fra en handel, når en anmodning sendes til handelsserveren. Når handelsanmodningen var vellykket, styres handlen af robotten på samme måde, som den håndterer en handel med den første handelsledelsesmetode.RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor til MT4 er et simpelt algo-handelssystem, der viser løfte. Test resulterede ikke i fortjeneste, men robotten kunne muligvis trække en anden præstation på et andet tidspunkt i en anden situation. Derfor kan det være nødvendigt med yderligere test i strategitesteren ved hjælp af forskellige symboler og en kombination af indstillinger for at få det bedste ud af denne ekspertrådgiver.

Et område, der kan forbedres, er indgangsstrategien. Handler, der udføres af robotten, kunne have været taget for tidligt. For det første bruger robotten det aktuelle åbne lys til at afgøre, om de glidende gennemsnit er justeret korrekt. Det er muligt, at forholdet mellem de glidende gennemsnit kan ende anderledes, når det aktuelle lys lukker, hvilket resulterer i falsk signal. Problemet er, at handlen allerede blev udført, og at der ikke er nogen vej tilbage.

Derudover er det bedre at bruge lys, der lukker på en bestemt måde. For et købsignal skal signallyset (allerede lukket eller stadig åbent) være hausse, hvilket betyder at det åbner lavt og lukker højt. For et salgssignal skal signalstearinlyset være bearish, hvilket betyder, at det åbner højt og lukker lavt. Enkeltpersoner eller stearinlysgrupper viser ofte markedssentimentet for den underliggende sikkerhed.

For at bestemme rentabiliteten af handelssystemet kan brugeren se på forholdet mellem stoptab og tage overskud. Mens det ser ud til, at risikobelønningsforholdet er gunstigt for den erhvervsdrivende (25 pips risiko versus 50 pips belønning), kan lock-in-funktionen muligvis påvirke dette forhold negativt, selvom robotten ser ud til at have en høj gevinstrate. Hvis robotten vinder flere handler, men vinder lidt fortjeneste og mister færre handler, men mister flere penge, vil slutresultatet ikke være godt for handelskontoen.


 

FREE RoNz Auto SL TS TP v206 EA

Download the FREE RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.