TradePanel Expert Advisor For MT4

TradePanel Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. TradePanel Expert Advisor For MT4
 2. TradePanel Expert Advisor For MT4 - TradePanel Expert Advisor For MT4
 3. TradePanel Expert Advisor For MT4 - TradePanel Expert Advisor For MT4
 4. TradePanel Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring

 

TradePanel Expert Advisor For MT4 er et dashboard eller panel til manuel handel. Brugeren kan bruge den til handelsudførelse og handelsstyring. Som sådan er det ikke muligt at køre denne ekspertrådgiver i strategitesteren og forvente at se handler på fanen Resultater. Den erhvervsdrivende skal selv udføre handler baseret på sin egen analyse. Handelspanelet er et alsidigt værktøj til handel i MetaTrader4-platformen. Denne artikel beskriver handelspanelfunktionerne og forklarer, hvordan du bruger dette handelsværktøj.


FREE TradePanel EA

Download the FREE TradePanel Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


TradePanel Expert Advisor For MT4 - TradePanel Expert Advisor For MT4
Brugeren kan anvende TradePanel Expert Advisor til sit valgte symbol og tidsramme. Når panelet er knyttet til et diagram, kan brugeren ændre tidsrammer når som helst, men han kan ikke erstatte symbolet, hvor ekspertrådgiveren kører med et andet symbol. Det er dog muligt at køre flere forekomster af denne ekspertrådgiver i forskellige diagrammer på den samme handelskonto.

Hvis brugeren vil handle med et andet symbol, kan han let skifte til dette symbol ved at klikke på den del af panelet, der indeholder navnet på det aktuelle symbol. Herefter skal brugeren skrive symbolet direkte på panelet og derefter trykke på Enter. Når dette er gjort, ændres diagrammet til det symbol, der er indtastet i panelet. For at få ændring af symbolet til at lykkes, skal brugeren indtaste symbolnavnet med store bogstaver. Indtast f.eks. “USDCHF” i stedet for “usdchf”.

Handelspanelet giver en masse nyttige oplysninger til brugeren. Disse informationer samt de handelsfunktioner, der er tilgængelige i panelet, er angivet nedenfor:


 • Resterende stearinlys - Antallet af resterende timer, minutter og sekunder for det aktuelle lys kan ses lidt under navnet på det aktive symbol. Denne værdi opdateres, når man ændrer tidsrammer.

 • Spreadbeløb - Spredningsværdien i realtid vises på panelet som et tal med små bogstaver p. For eksempel for USDCHF-symbolet er spredningen 19p. Dette tal betyder 19 point eller 1,9 pips.

 • Aktuelle bud- og udbudspriser - De faktiske bud- og udbudspriser vises også. Disse priser vises som reelle tal med fem cifre for dollarpar eller tre cifre for yenpar forudsat, at handelskontoen er forbundet med en femcifret eller trecifret mægler. Udbudsprisen er placeret over budprisen.

 • Realtids-krydsbeløb i point - Brugeren kan se realtids-krydsbeløbet i point i øverste højre hjørne af panelet. Når der er modtaget et kryds, opbevares beløbet, tilføjes og vises på panelet. Hvis det indgående kryds er negativt, føjes det til de modtagne negative kryds. Hvis det indgående kryds er positivt, føjes det til de positive kryds. De negative flåter vises sammen med en rød pil ned, mens de positive flåter vises sammen med en blå pil op. Det samlede antal kryds ved negative og positive nulstillinger, når brugeren ændrer tidsramme, eller når det aktuelle lys lukker.

 • Handelsvolumen - Handelsvolumen eller partistørrelse er tydelig på panelet. Standardværdien for partistørrelsen er 0,01. For at øge eller mindske denne værdi et trin ad gangen, kan brugeren klikke på den lille pil op til højre eller den lille pil ned til venstre. Den hurtigste metode er at skrive mængdestørrelsesbeløbet direkte i feltet Størrelsesstørrelse.

 • Tag fortjeneste i point - Før den erhvervsdrivende ønsker at indstille en take profit-værdi, før han handler, skal han definere take profit i take profit-feltet. Den indtjeningsværdi, der skal indtastes i dette felt, er dog ikke den aktuelle take profit-pris. Den indtastede værdi skal være i point, ikke pips eller pris. Derudover skal brugeren være opmærksom på stopniveauet for det handlede symbol. Hvis han lægger en værdi, der er lavere end stopniveauet, placeres overskuddet ikke, selvom handlen påbegyndes. For at forstå præcis hvordan dette gøres, vil et eksempel blive brugt. Hvis det aktuelle symbol f.eks. Er EURNZD, er dets stopniveau 220 point. Derfor skal brugeren indtaste en værdi, der er lig med eller større end 220 i feltet Take profit for at take profit kan accepteres. Brugeren kan bestemme stopniveauet for hvert symbol på handelskontoen ved at navigere til menuen Vis i MetaTrader4-platformen og derefter klikke på Symboler. Alternativt kan brugeren bruge tastaturgenvejen CTRL + U. Når vinduet Symboler vises, skal brugeren finde det ønskede symbol, klikke på det og derefter klikke på knappen Egenskaber. Det tredje punkt på listen er stopniveauet udtrykt i point.

 • Stop tab i point - Indstilling af stop loss følger den samme logik og proces som diskuteret for take profit.

 • Sælgehandling - En salgshandel kan udføres ved at klikke på knappen Sælg. For at være sikker skal den erhvervsdrivende først kontrollere partistørrelsen, før han klikker på denne knap. Hvis der ønskes et specifikt stoptab og indtjeningsværdier, skal brugeren indtaste de korrekte værdier i de relevante felter som forklaret ovenfor. Ellers placeres ikke stop loss and take profit.

 • Købstransaktion - En købshandel kan startes ved at klikke på knappen Køb. For at være sikker skal brugeren også kontrollere partiets størrelse først samt værdierne for profit og stoptab, før han klikker på knappen.

 • Luk handler - Handler, der er åbne med det aktuelle symbol, kan lukkes ved hjælp af handelspanelet. Imidlertid kan kun markedsordrer lukkes, ikke ventende ordrer, nemlig grænse- og stopordrer. Der er faktisk fem muligheder i afsluttende handler. Brugeren kan gennemgå blandt indstillingerne ved at klikke på den aktive indstilling i panelet lige under symbolnavnet. Den mulighed, som brugeren kan se, er den aktive lukningsindstilling.


 1. Luk alt - Handelspanelet lukker alle markedsordrer på det aktuelle symbol, selvom handlerne udføres manuelt af den erhvervsdrivende eller placeres af en anden ekspertrådgiver.

 2. Luk fortjeneste - Kun de vindende handler lukkes.

 3. Luk tab - Kun tabte handler lukkes.

 4. Luk sidste - Den sidste handel, der blev åbnet i det aktuelle symbol, lukkes.

 5. Luk delvis - Dette svarer til at lukke den sidste handel.


TradePanel Expert Advisor For MT4 - TradePanel Expert Advisor For MT4


TradePanel Expert Advisor har ikke exitkriterier, da handler handles og lukkes manuelt af den erhvervsdrivende.TradePanel Expert Advisor For MT4 - plads til forbedring


Som et værktøj til manuel handel er TradePanel Expert Advisor letvægts, da den ikke får platformen til at fryse, når der udføres handelsoperationer. Panelet er også kompakt og tager ikke så meget plads i hovedkortvinduet. På denne måde dækker panelet ikke lysestagerne, linjerne eller bjælkerne på kortet.

Hvis der er en ting at forbedre, er det stop loss-feltet. Ved prøving og fejl viser det sig, at det er mere involveret at indstille stoptapbeløbet i det rigtige felt end at indstille take profit-beløbet. Mens brugeren kun skal overveje stopniveauet, når han indstiller take profit, kræver indstilling af stoptab, at brugeren overvejer både stopniveauet og den aktuelle spredning. Både i punkter skal spredningen føjes til stopniveauet, og resultatet skal være det beløb, der indtastes i stoptabfeltet. Dette vil føre til problemfri udførelse af handelen med den ønskede stop loss-værdi (se billedet ovenfor).


 

FREE TradePanel EA

Download the FREE TradePanel Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.