1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4

1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4
  2. Gumb s 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - Kriteriji za ulazak
  3. Gumb s 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - Kriteriji za izlaz
  4. Gumb s 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje

 

Gumb 1 klik za zatvaranje svih otvorenih pozicija Stručni savjetnik jednostavan je uslužni program za upravljanje obrtima na platformi MetaTrader4. Zapravo, služi samo jednoj svrsi, to jest, zatvaranju svih otvorenih poslova na trgovačkom računu na kojem radi. Iako ovo zvuči kao cool funkcija, zapravo nosi ogroman rizik ako je korisnik nije svjestan ili nije oprezan.

U trenutku kad stručni savjetnik padne na bilo koji grafikon, na gornjem lijevom dijelu prozora grafikona prikazuje se veliki crveni gumb koji sadrži tekst „ZATVORI SVE“. Tekst je napisan velikim slovima, a gumb je crvene boje kako bi upozorio korisnike da klikanje gumba znači zatvaranje svih trgovina na računu bez obzira na to je li trgovina profitabilna ili gubita, je li je trgovac ručno otvorio ili ne, pa čak i ako ga pokrene drugi stručni savjetnik.

Korisnik ne treba stavljati više primjeraka ovog programa u različite grafikone. Dovoljan je samo jedan program za zatvaranje trgovina izvršenih u raznim simbolima. Stručni savjetnik zapravo ne gleda simbol trenutno odabrane narudžbe. Jednom kada robot identificira narudžbu kao kupnju ili prodaju, odmah će zatvoriti trgovinu ako se pritisne gumb. To je glavni rizik koji predstavlja ovaj uslužni program. Korisnik može slučajno zatvoriti poslove koje ne namjerava zatvoriti, što bi rezultiralo gubicima različitog stupnja.


FREE 1 Click Button To Close All Open Positions EA

Download the FREE 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Gumb s 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - Kriteriji za ulazak
Gumb 1 klik za zatvaranje svih otvorenih pozicija Stručni savjetnik stvara objekt na glavnoj karti u trenutku kada on padne na grafikon. Ovaj objekt je gumb čija je svojstva kôd definirao kreator. Korisnik nema mogućnost promjene izgleda i izgleda ovog gumba i ne može ga premještati na grafikonu.

Ovaj stručni savjetnik ne radi na svim krpeljima, u redovitim intervalima ili kad se stvori nova svijeća. Jednom kada je gumb stvoren, on čeka da se dogodi određeni događaj prije nego što robot izvrši svoju funkciju. Jedina trgovinska operacija kojom se bavi ovaj program je zatvaranje trgovine. Međutim, može zatvoriti samo tržišne naloge (tj. Kupiti ili prodati). Ne može zatvoriti naredbe na čekanju kao što su zaustavljanje i ograničavanje naloga.

Korisniku je na raspolaganju samo jedan parametar za podešavanje u ulazima. Odnosno, maksimalno klizanje. Zadana vrijednost je pet, što je zapravo pet bodova, a ne pet pipova. Stručni savjetnik uzima u obzir maksimalno klizanje prilikom zatvaranja poslova. Ako trgovački poslužitelj ne odgovori na vrijeme na zahtjev za zatvaranjem trgovine i cijena se pomaknula za više od 5 bodova od trenutka zahtjeva, trgovina koja se razmatra neće biti zatvorena.

Kao alat za upravljanje trgovinom, ovaj se stručni savjetnik ne poziva na bilo kakve tehničke pokazatelje za vrijednosti koje će se koristiti u identifikaciji trgovine jer ne obavlja drugu funkciju osim zatvaranja poslova. Program miruje većinu vremena dok mu korisnik ne naredi da izvrši svoju ulogu.Gumb s 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - Kriteriji za izlaz


Gumb 1 klik za zatvaranje svih stručnih savjetnika za otvorene pozicije ne sadrži kôd za upravljanje trgovinom jer trgovac to čini ručno. Ne otvara nikakvu trgovinu i ne prati trgovanje trenutnim simbolom, a još manje gleda na trgovanje drugim simbolima.

Trgovac provodi vlastitu analizu radi trgovanja na tržištu, a zatim u trgovinu ulazi ručno ili algoritamski, koristeći drugi robot ili skriptu, ali ovaj program može potražiti za pomoć kad dođe vrijeme za zatvaranje trgovine. Korisnik mora imati na umu da klikom na gumb Zatvori sve ne zatvara se samo trgovina jednim simbolom već i sve transakcije na trgovačkom računu.Gumb s 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje


Gumb 1 klik za zatvaranje svih otvorenih pozicija Stručni savjetnik treba mnogo poboljšati kako bi postao korisniji uslužni program za ručno trgovanje. U ovom je trenutku bolje pretvoriti stručnog savjetnika u skriptu jer je potonja sigurnija za upotrebu. To se može učiniti bez ikakvih problema. Prednost je u tome što skripta ne smeta ako korisnik želi staviti drugog stručnog savjetnika u trenutni grafikon.

Budući da je stručni savjetnik većinom neaktivan, ideja o pretvaranju u prilagođeni pokazatelj mogla bi isplivati na površinu. Međutim, to uopće nije moguće. Iako indikator može obavljati puno funkcija i ne prekida rad stručnih savjetnika u trenutnom simbolu, ne može obavljati nijednu funkciju povezanu s trgovinskim operacijama, poput otvaranja i zatvaranja poslova, izmjene trgovačkih naloga i brisanja naloga na čekanju. Samo skripta i stručni savjetnik mogu raditi takve funkcije.

Najvažnije što je potrebno poboljšati kod ovog stručnog savjetnika je način zatvaranja trgovina. To je tako velika sigurnosna briga koju se ne može previdjeti. Ako je moguće, kôd se mora ažurirati kako bi korisnik imao priliku odabrati jednu od više opcija prilikom zatvaranja trgovina. Ova postavka trebala bi biti dostupna u Ulazima kao padajući izbornik u kojem su opcije povezane s jednom vanjskom varijablom.

Treba razmotriti sljedeće mogućnosti izlaska iz trgovine: zatvorite sve trgovine trenutnim simbolom, zatvorite sve transakcije na trgovačkom računu, zatvorite sve profitabilne transakcije aktivnim simbolom i zatvorite sve profitabilne transakcije na trgovačkom računu. Korisnik ima nekoliko mogućnosti zatvaranja obrta na temelju svojih potreba. Po potrebi se može dodati još opcija za izlaz.

Još jedna sigurnosna mreža koja se može dodati je traženje potvrde ako korisnik želi izvršiti određenu opciju kada se klikne gumb. Na taj način korisnik može potvrditi namjerava li nešto učiniti. To se može učiniti dodavanjem koda koji prisiljava platformu da prikazuje okvir s porukama u kojem korisnik može odabrati jednu ili više opcija. Uz to, kada se pojavi okvir s porukom, može se reproducirati zvuk koji upozorava korisnika na rizik koji je uključen u izvršavanje radnje koju će izvršiti. Da biste postavili ove stvari na mjesto, mora se dodati samo nekoliko redaka koda.

Također je dobra ideja unijeti varijablu u ulaze koja će omogućiti korisniku da odredi čarobni broj trgovina na koje treba primijeniti akciju zatvaranja trgovine. Kad se to provede, robot će zatvoriti samo trgovanja koja imaju navedeni čarobni broj. Međutim, ako trgovcu ručno otvori trgovinu, on se neće zatvoriti pomoću ove metode. Ovo se pitanje mora uzeti u obzir prilikom pružanja mogućnosti za zatvaranje trgovina.

Iako nije od iznimne važnosti, ako je moguće, korisnik mora dobiti mogućnost promjene mjesta gumba Zatvori i premještanja bilo gdje na grafikonu. To se može učiniti tako da osnovni kut postane dostupan kao vanjska varijabla. Na isti način, točke sidrišta (x udaljenost i udaljenost y), kao i širina i visina gumba u pikselima, također se mogu prilagoditi stavljanjem kao varijable u ulaze. To će korisniku dati puno slobode da dizajnira gumb na način koji mu odgovara.


 

FREE 1 Click Button To Close All Open Positions EA

Download the FREE 1 Click Button To Close All Open Positions Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.