1 Minute Scalper Expert Advisor For MT4

1 Minute Scalper Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. 1 Minute Scalper Expert Advisor For MT4
 2. 1 Minute Scalper Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
 3. 1 Minute Scalper Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz
 4. 1 Minute Scalper Expert Advisor For MT4 - prijedlozi za poboljšanje

 

Kao što i samo ime govori, 1 Minute Scalper Expert Advisor For MT4 dizajniran je za upotrebu u jednominutnom grafikonu bilo kojeg većeg deviznog instrumenta koji koristi platformu za trgovanje MetaTrader4. Iako je robot dizajniran na ovaj način, korisnik ga još uvijek može koristiti u bilo kojem vremenskom okviru po svom izboru. Tijekom prethodnog testiranja, trgovačke aktivnosti započele su kasno u razdoblju testiranja. Ipak testiranje je pokazalo da algoritam radi kako je dizajniran. Profitabilnost je druga stvar i ne može se utvrditi ispitivanjem samo u ispitivaču strategije. Demo trgovanje je neophodno, a korisniku je ostavljeno da pronađe postavke, instrumente i vremenske okvire koji će donijeti profitabilne rezultate.


FREE 1 Minute Scalper EA

Download the FREE 1 Minute Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


1 Minute Scalper Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
Prije traženja unosa za trgovinu, stručni savjetnik za skaliranje za 1 minutu provjerava postoje li određeni uvjeti i provodi li potrebne radnje. Program izvršava algoritam trgovanja jednom na svakoj novoj svijeći. U svakoj iteraciji, robot gleda na trenutno povlačenje, broj izgubljenih ili dobljenih pipova u svakoj trgovini, broj barova na aktivnom grafikonu, vrijednost take profita, maržu bez računa i tehničke pokazatelje.

Svaki korisnik zainteresiran za upotrebu ovog stručnog savjetnika mora u potpunosti razumjeti opcije dostupne u ulazima. Na taj se način izbjegavaju nepotrebni gubici i optimizira rad sustava trgovanja. Ti se parametri i njihove zadane vrijednosti, zajedno s njihovim opisima, razmatraju u nastavku:


 • Učinak povećanja = 0,001 - U teoriji ovaj parametar definira vrijednost prirasta za daljnja trgovanja. U stvarnosti, postavljanje veće vrijednosti povećati će veličine lota na neočekivane iznose, značajno povećavajući rizik za svaku trgovinu. Ovu je postavku bolje prepustiti zadanoj vrijednosti radi zaštite trgovačkog računa.

 • Lotovi = 0,01 - Ovaj iznos je veličina lota svih trgovina tijekom provedbe trgovanja.

 • TrailingStop = 40 - Funkcija zaustavljanja zaustavljanja započinje kada trgovina dobije 40 pipova.

 • Stop_Loss = 20 - Svaka trgovina koju robot ima definirani stop-gubitak od 20 pipova.

 • MagicNumber = 1234 - Stručni savjetnik dodjeljuje ovaj broj svakoj trgovini koja je potrebna.

 • Take_Profit = 50 - Svaka trgovina koju obavi stručni savjetnik ima definiranu dobit od 50 pipova.

 • FastMA = 6 - Ovaj je broj razdoblje za pokretni prosjek koji se koristi.

 • SlowMA = 85 - Ovaj je broj razdoblje usporenog prosjeka u upotrebi.

 • Mom_Sell = 0,3 - Vrijednost impulsa ne smije biti veća od 0,3 da bi signal za prodaju ostao važeći.

 • Mom_Buy = 0,3 - Vrijednost impulsa ne smije prelaziti 0,3 da bi signal za kupnju ostao valjan.

 • UseEquityStop = true - Kada je ovaj uvjet istinit, robot će prisilno zatvoriti sve trgovine kada povlačenje premaši dopuštenu granicu.

 • TotalEquityRisk = 1,0 - Podnošljivo ograničenje trenutnog povlačenja na trgovačkom računu iznosi jedan posto stanja na računu.

 • Max_Trades = 10 - Stručni savjetnik može otvoriti do 10 trgovina u ciklusu trgovanja.


Stručni savjetnik koristi dva tehnička pokazatelja kako bi identificirao trgovinsku priliku. Koji se pokazatelji koriste, koje su njihove postavke i kako se vrijednosti tumače kako bi se dobio trgovinski signal, pokriveni su u nastavku:


 • Linearno ponderirani pomični prosjeci (razdoblja 3, 5, 8, 10, 12, 15, 30, 35, 40, 45, 50, 55 i 200; tipična cijena) - Ovaj sustav trgovanja koristi 13 pokretnih prosjeka za definiranje unosa trgovine. Sve vrijednosti ovih pomičnih prosjeka dobivene su iz trenutnog razdoblja i simbola i samo za prethodnu svijeću. Da bi se dobio signal za kupnju, svi pomični prosjeci trebaju se poravnati i kretati prema gore, a pomični prosjek manjeg razdoblja postaviti iznad pokretnog prosjeka većeg razdoblja. To znači da je LWMA s 3 razdoblja iznad LWMA s 5 razdoblja i tako dalje. Da bi se dobio signal za prodaju, pomični prosjeci trebaju biti poravnati i usmjereni prema dolje, a pomični prosjek manjeg razdoblja staviti ispod pokretnog prosjeka većeg razdoblja.

 • Zamah (razdoblje 14, zatvaranje cijene) - Vrijednosti pokazatelja impulsa dobivaju se iz tri prethodne svijeće u sljedećem višem razdoblju aktivnog simbola. Ako je bilo koja od ovih vrijednosti manja od 0,3, potvrđuje se signal koji daju pomični prosjeci.


Ako je signal za trgovinu generiran i potvrđen i ako još nema otvorene trgovine ili još nije postignut maksimalan broj trgovina, stručni savjetnik će odmah izvršiti trgovinu. Ova trgovina imaće puno 0,01, s dobiti i stop-gubitkom kako je definirano u inputima. Međutim, stvarni faktor gubitaka i vrijednosti dobiti uzimaju u obzir trenutni raspon. Koji god da je raspon u trenutku izvršenja trgovine, dodat će se stop-gubitku i oduzeti od dobiti. To rezultira trgovinskim rizikom većim za iznos širenja i trgovačkom nagradom nižim za isti iznos.

Trgovački sustav uzima samo jednu vrstu trgovine u svakom trgovinskom ciklusu. Ne miješa se trgovina i kupnja zajedno. Na primjer, kada je jedna trgovina kupovina, ostatak kasnije preuzetih trgovina također će biti trgovina. Stručni savjetnik može otvoriti do 10 trgovina iste vrste u jednom ciklusu. Kada se zadana vrijednost Povećaj faktora ne promijeni, veličina lota od 0,01 za svaku trgovinu zadržava se cijelo vrijeme.1 Minute Scalper Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz


Osim zaustavljanja gubitaka i uzimanja dobiti, trgovine koje obavlja 1-minutni stručnjak za skalare mogu se zatvoriti po drugim cijenama. Razlog tome je upotreba funkcija prijeloma i zaustavnog zaustavljanja, koje su omogućene prema zadanim postavkama. Stop gubitak trgovine koja zabilježi najmanje 30 pipova premjestit će se na ulaznu cijenu kako bi se uklonio rizik od trgovine. Ako ova trgovina donosi više bodova ili pipova, zaustavljanje zaustavljanja dolazi u obzir kada se skupi ukupno 40 pipsa, osiguravajući najmanje 10 pipsa u procesu. U ovom trenutku trgovina je već pobjednik i nije potrebno puno da bi se postigao cilj dobiti, što je samo 10 pipova ispred.1 Minute Scalper Expert Advisor For MT4 - prijedlozi za poboljšanje


Testiranje pomoću četveromjesečnih povijesnih podataka vrši se kako bi se utvrdila isplativost 1-minutnog stručnog savjetnika za skalare. Međutim, trgovanje je započelo gotovo sredinom razdoblja testiranja iz nepoznatog razloga. Testiranje je završilo s minimalnim gubitkom za trgovački račun. Stopa pobjeda bila je niska (34 posto), ali povlačenje je bilo prihvatljivo (manje od dva posto).

Ovo testiranje pokazuje da sustav trgovanja još nije spreman za upotrebu u trgovanju uživo. Međutim, algoritam trgovanja radi onako kako je zamislio kreator programa. Da bi se stekla ideja o izvedbi robota u trgovanju, korisnik mora obaviti demo trgovanje u značajnom vremenskom trajanju.

Jedan od mogućih uzroka loših performansi je ogroman broj trgovina obavljenih u isto vrijeme. Uzimanje najviše 10 trgovina odjednom moglo bi dovesti do češćih gubitaka. Osim toga, obrti su međusobno blisko postavljeni. Trgovački sustav mogao bi dobro funkcionirati ako se trgovanje redovito ili ravnomjerno raspoređuje na aktivni simbol.

Sljedeće je zapažanje da se zaustavni gubici prilagođavaju pojedinačno za svaku trgovinu. Ako se razmak trgovanja poboljša i stopski gubici prilagode za sve trgovine, korisnik bi mogao vidjeti drugačiji rezultat u povratnom testu ili demo trgovanju. Primjena ovih promjena u kodu mogla bi dati robotu priliku za postizanje rezultata.


 

FREE 1 Minute Scalper EA

Download the FREE 1 Minute Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.