Aeron JJN Scalper Expert Advisor For MT4

Aeron JJN Scalper Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Aeron JJN Scalper Expert Advisor For MT4
 2. Stručni savjetnik Aeron JJN Scalper za MT4 - kriteriji za ulaz
 3. Stručni savjetnik Aeron JJN Scalper za MT4 - kriteriji za izlaz
 4. Stručni savjetnik Aeron JJN Scalper za MT4 - Soba za poboljšanje

 

Aeron JJN Scalper Expert Advisor For MT4 jednostavan je, ali obećavajući automatizirani sustav trgovanja. Koristi jednostavnu strategiju cjenovnog djelovanja za pronalaženje prilika za trgovanje i koristi prosječni pokazatelj istinskog raspona u postavljanju ciljeva zaustavljanja gubitaka i dobiti. Ova metoda cjenovnog djelovanja nadaleko je poznata među tehničkim trgovcima kao bikovski ili medvjeđi uzorak gutanja. Sustav trgovanja preporuča se koristiti na satnom grafikonu bilo kojeg većeg para USD.

Kada je robot testiran pomoću petomjesečnih testnih podataka u jednosatnom grafikonu EURUSD, uspio je generirati minimalnu dobit uz faktor dobiti od 1,16 i vrlo nisko povlačenje od oko jedan posto. Iako je stopa dobitka izgledala impresivno (tj. 69 posto), mjerni podatak ne znači veliku isplativost. To je zbog upotrebe funkcije zaustavljanja. Trgovinski sustav uspio je zaraditi zbog visoke stope dobitka, ali povrat ulaganja je beznačajan ako se mjeri s vremenom provedenim u trgovanju. Potrebno je daljnje ispitivanje kako bi se utvrdile najbolje postavke koje bi donijele najveći profit.


FREE Aeron JJN Scalper EA

Download the FREE Aeron JJN Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Stručni savjetnik Aeron JJN Scalper za MT4 - kriteriji za ulaz
Stručni savjetnik Aeron JJN Scalper za MT4 jednostavan je sustav trgovanja skalpiranjem, sudeći prema količini kodiranja koje je kreator koristio za razvoj programa. Korisniku daje upravo dovoljan broj parametara u ulazima za rad s kojima može kontrolirati trgovinske operacije. Varijable i njihove zadane vrijednosti navedene su i objašnjene u nastavku kako bi vodile korisnika:


 • MagicNumber = 1237322 - Stručni savjetnik dodjeljuje ovaj čarobni broj svakoj trgovini kako bi olakšao upravljanje trgovinom.
 • Komentari = "Aeron_JJN" - ovaj komentar dodaje se svakoj trgovini kao još jedan identifikator trgovine koju je obavio stručni savjetnik.
 • Partije = 0,10 - Svaka trgovina imaće puno 0,10.
 • ResetTime = 10 - Ova vrijednost izražena je u minutama i koristi se prilikom brisanja naloga na čekanju. Ako je nalog za kupnju ili zaustavljanje prodaje na čekanju otvoren više od 10 minuta, robot će nalog izbrisati.
 • DojiDiff1 = 0,001 - Ova je vrijednost jednaka 10 pipova kada je temeljni simbol USD dolar. Ne odnosi se na JPY parove. Ova vrijednost je željena minimalna udaljenost između cijena otvaranja i zatvaranja trenutne trake.
 • DojiDiff2 = 0,0004 - Ova vrijednost jednaka je 4 pipsa. Ova se varijabla koristi za potvrdu je li udaljenost između otvorenih i zatvorenih cijena trenutnog bara i dalje pozitivna ili značajna.
 • TrailSL = true - Budući da je ovaj parametar istinit, stručni savjetnik će koristiti trailing stop u upravljanju otvorenim poslovima.
 • TrailPips = 10 - Trailing zaustavljanje pokreće se kada je trgovina dobila 10 pipova.
 • AtrPeriod = 8 - Prosječni pravi pokazatelj raspona ima razdoblje od 8.


Ovaj sustav trgovanja koristi akciju cijena da bi pronašao trgovinsku priliku. Kada je akcija cijena korištenjem svijećnjaka pronašla ulazak u trgovinu, ograničenja zaustavljanja i gubitka uzimaju se pomoću ATR-a. Postupak pronalaska i postavljanja unosa detaljnije je objašnjen u nastavku:


 • Prosječni stvarni raspon (razdoblje 8) - Vrijednost ovog pokazatelja kako se primjenjuje u trenutnom simbolu, vremenskom okviru i svijeći izračunava se kako bi se postavili stop gubici i cijene profitne dobiti tekućeg naloga. Za kupovinu, stop gubitak je postavljen za jedan ATR ispod otvorene cijene trenutne svijeće, a profit od gubitka za jedan ATR iznad otvorene cijene. Za prodaju, stop gubitak se postavlja za jedan ATR iznad otvorene cijene trenutne trake, a profit od gubitka za jedan ATR ispod otvorene cijene.
 • Uzorak svijećnjaka - Glavni okidač za ulazak je pojava određenog uzorka svijećnjaka koji uključuje dvije svijeće. Ovaj je obrazac uobičajeno poznat kao obuzimajući obrazac. Signal za kupnju generira se kada je prethodna svijeća medvjedast, trenutna svijeća je bikovska, a raspon između otvorenih i zatvorenih cijena trenutne svijeće veći je od 10 pipova. Medvjeđi signal dobiva se kada je prethodna svijeća bikovska, trenutna svijeća je medvjedast, a raspon između otvorenih i zatvorenih cijena trenutne trake veći je od 10 pipova.

Ovaj stručni savjetnik koristi naredbu za kupnju ili zaustavljanje prodaje na čekanju za ulazak na tržište. Ako akcija s cijenama signalizira ulazak, a trenutno nema otvorenog tržišta ili naloga na čekanju za trenutni simbol, nalog na čekanju postavlja se na grafikon. Za nalog za zaustavljanje kupnje na čekanju cijena se stavlja u rasponu iznad otvorene cijene trenutne trake. Za zaustavljeni nalog za zaustavljanje prodaje cijena se stavlja u rasponu ispod otvorene cijene trenutne trake.

U vrijeme postavljanja naloga na čekanju definiraju se i ograničenja zaustavljanja gubitaka i dobiti. Za zaustavni nalog za kupnju na čekanju zaustavni gubitak je postavljen za jedan ATR ispod otvorene cijene trenutne trake, a dobit od preuzimanja postavlja se za jedan ATR iznad otvorene cijene. Za zaustavljeni nalog za prodaju na zaustavljanju, stop gubitak je postavljen za jedan ATR iznad otvorene cijene trenutne svijeće, a profit koji se uzima jedan ATR ispod otvorene cijene.Stručni savjetnik Aeron JJN Scalper za MT4 - kriteriji za izlaz


Stručni savjetnik Aeron JJN Scalper za MT4 istodobno otvara samo jedan tržišni nalog. Ovaj tržišni nalog je nalog na čekanju koji se pretvara u trgovinu uživo. Nalozi na čekanju koje je dao ovaj robot imaju veličinu serije 0,10 kako je definirano u Ulazima. Takvi nalozi na čekanju nemaju vremena isteka, ali robot nadgleda koliko je vremena nalog na čekanju postavljen na grafikon. Ako vremensko razdoblje dosegne 10 minuta, stručni savjetnik briše nalog koji je na čekanju.

Na trenutnom simbolu mogu biti otvorena najviše dva naloga istovremeno. Moguće je da je jedan nalog na čekanju zaustavljanje kupnje, a drugi zaustavljanje prodaje. Ako je jedan od naloga na čekanju pretvoren u tržišni nalog, tada je jedan nalog stvarna trgovina, dok je drugi nalog na čekanju. Na grafikonu je najčešće samo jedan nalog (tržišni ili na čekanju). Kada je tržišna narudžba profitabilna i stekla je najmanje 10 pipova, povlačenje zaustavljanja dolazi dok cjenovni pogoni ne donesu dobit ili novi stop gubitak. U svakom slučaju, trgovina je zatvorena zbog dobiti.Stručni savjetnik Aeron JJN Scalper za MT4 - Soba za poboljšanje


Stručni savjetnik Aeron JJN Scalper za MT4 može se programski poboljšati kako bi postao svestraniji sustav trgovanja. Trenutno je robot primjenjiv samo na USD parove zbog načina na koji su vrijednosti raspona između otvorenih i zatvorenih cijena svijeća dane u ulazima (vidi DojiDiff1 i DojiDiff2). Robot će vratiti pogrešku kada se koristi u parovima jena.

Osim toga, kôd je namijenjen samo valutnim parovima s četiri i pet znamenki. Mogao bi postojati problem prilikom postavljanja naloga na čekanju za parove s dvije ili tri znamenke, što je slučaj za jenske parove. Iako je kreator programa predložio da se stručni savjetnik koristi u satnici EURUSD po satu, neupućeni trgovci mogu pretpostaviti da je u redu koristiti valutne parove koji nisu predloženi simbol. Ako se to dogodi, korisnici bi mogli naići na pogreške ili zaključiti da robot uopće ne radi.

 

FREE Aeron JJN Scalper EA

Download the FREE Aeron JJN Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.