Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4

Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4
 2. Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulaz
 3. Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz
 4. Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - Soba za poboljšanje

 

Kao što i samo ime govori, Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 ulazi na tržište koristeći načelo potpore i otpora kako je definirano metodologijom vila. Iako korisnik lako može rukom nacrtati vile na grafikonu koristeći bilo koje tri točke, robot može stvoriti takav objekt ako ima tri točke koje sadrže cijenu i vremenske koordinate. Standardne vile obično se crtaju pomoću tri nedavne točke zamaha na trenutnom vremenskom okviru. S druge strane, vile koje je stvorio ovaj stručni savjetnik temelje se na proizvoljnom broju svijeća (tj. Svijeća 1, 30 i 49).

Pokretanje sustava trgovanja u ispitivaču strategija na kratko vrijeme otkriva da ovaj stručni savjetnik još nije spreman za trgovanje uživo. Rezultat testa bio je u najboljem slučaju besparni. Krivulja kapitala nije imala jasan smjer, iako je završavala malo ispod početne bilance. Daljnja ispitivanja moraju se obaviti kako bi se utvrdila učinkovitost ovog stručnog savjetnika. Korisnik može pronaći različite rezultate kada se sustav trgovanja primjenjuje na različite simbole i razdoblja.


FREE Andrews Pitchfork EA

Download the FREE Andrews Pitchfork Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulaz
Stručni savjetnik Andrews Pitchfork stvara i prilagođava položaj objekta vile na grafikonu na svakom tiku. Trgovački se lov izvodi na kraju prethodne svijeće. Tijekom trgovačke potrage, robot upućuje na objekt vile nacrtan na grafikonu za smjer trgovine. Međutim, vile su samo jedan faktor za ulazak. Ostali tehnički pokazatelji potvrdit će ulazak u trgovinu.

Korisniku se daje određena sloboda upravljanja nekim aspektima sustava trgovanja. To se postiže nuđenjem nekih parametara u ulazima koje korisnik može prilagoditi prema potrebi. Najvažniji parametri i njihove zadane vrijednosti navedeni su u nastavku, zajedno sa kratkim objašnjenjem.


 • VILA = 50 - Ovaj se parametar odnosi na broj svijeća koje treba prekriti srednja crta vilica.

 • Col_Cn = clrYellow - Ovo je boja linija vila.

 • Exit = false - Ako je ova vrijednost istinita, stručni savjetnik će koristiti izlaznu strategiju u upravljanju otvorenim poslovima. Prema zadanim postavkama ova je opcija onemogućena.

 • Lotovi = 0,01 - Zadana veličina lota trgovanja koja otvara ovaj robot je 0,01 lota.

 • TrailingStop = 40 - Funkcija zaustavljanja zaustavljanja uključuje se kada trgovina dobije 40 pipova.

 • Stop_Loss = 20 - Tijekom izvršavanja trgovine, robot dodijeli stop-gubitak od 20 pipova za svaku trgovinu.

 • MagicNumber = 1234 - Robot pridružuje ovaj broj svakoj trgovini koju je otvorio.

 • Take_Profit = 50 - Nakon izvršenja trgovine, robot postavlja profit uzimanja od 50 pipova za svaku trgovinu.

 • FastMA = 6 - Za identifikaciju trenda koristi se pokretni prosjek (razdoblje od 6).

 • SlowMA = 85 - Još jedan pokretni prosjek (razdoblje od 85) koristi se za identifikaciju trenda.

 • Mom_Sell = 0,3 - Signal za ulazak u prodaju bit će potvrđen ako je zamah manji od 0,3.

 • Mom_Buy = 0,3 - Signal za ulazak u kupnju potvrdit će se ako je vrijednost impulsa niža od 0,3.

 • UseEquityStop = true - Budući da je ova varijabla postavljena na true, otvorene trgovine će se likvidirati ako ukupan iznos povlačenja dosegne određeno ograničenje.

 • TotalEquityRisk = 1,0 - Ako otvoreni poslovi proizvedu povlačenje u iznosu jednakom postotku salda, sva takva trgovanja bit će likvidirana odjednom.

 • Max_Trades = 10 - Stručni savjetnik može istodobno izvršiti do 10 trgovina.


Kao što mu samo ime govori, robot koristi objekt vile za generiranje trgovinskih signala u kombinaciji s pomičnim prosjecima i pokazateljima impulsa. Kako se generiraju trgovinski signali objašnjeno je u nastavku:


 • Pomični prosjeci (85 i 6 razdoblja, cijena tipična, linearno ponderirana) - Ova dva pomična prosjeka primjenjuju se u sljedećem višem razdoblju, a vrijednosti potrebne za određivanje trenda dobivaju se iz trenutne svijeće aktivnog simbola. Signal za kupnju generira se ako je 6 LWMA iznad 85 LWMA, a signal za prodaju dolazi ako je 6 LWMA ispod 85 LWMA.

 • Zamah (razdoblje 14, cijena zatvaranja) - pokazatelj zamaha koristi se u sljedećem nižem razdoblju, a njegove vrijednosti su izvedene iz posljednje tri trake. Ako je barem jedna od ovih vrijednosti manja od 0,3, potvrđuje se ulaz za trgovinski signal (kupnja ili prodaja).

 • Objekt vile - Stručni savjetnik crta objekt vile na karti koristeći tri točke. Prva točka definirana je svijećom 49 i njezinom otvorenom cijenom, druga točka je definirana svijećom 30 i njezinom otvorenom cijenom, a treća točka definirana je svijećom 1 i njezinom otvorenom cijenom. Da bi dobio trgovinski signal, robot koristi cijene bodova 1 i 2. Za signal za kupnju prva točka trebala bi biti niža od druge točke, a za signal za prodaju, prva točka trebala bi biti viša od druge točka.


Ako je broj otvorenih obrta manji od maksimalnog i ako unos postoji, robot će otvoriti obrt s veličinom pozicije 0,01. Ova trgovina dolazi sa stop-gubitkom od 20 pipsa plus širenjem i profitom od 50 pipsa minus širenje. Trgovina se otvara tek kad se stvori nova svijeća. U slučaju da se na sljedećim svijećama pojavi još jedan signal, signal će se uzimati sve dok postoji manje od 10 trgovina na trenutnom simbolu.Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz


Iako svaka trgovina koju obavi stručni savjetnik Andrews Pitchforka ima određene vrijednosti dobiti i stop-gubitaka, moguće je da se trgovina zatvori po drugim cijenama. Razlog tome je upotreba pratećih i besprijekornih funkcija. Funkcija rentabilnosti dolazi kada trgovina dobiva 30 pipsa, dok prateća funkcija započinje kada trgovina dobiva ukupno 40 pipsa. Iako je rentabilnost jednokratni događaj, zaustavljanje praćenja nastavlja se sve dok cijena ne pogodi novi stop gubitak ili profitnu dobit.Andrews Pitchfork Expert Advisor For MT4 - Soba za poboljšanje


Stručni savjetnik Andrews Pitchforka mora se poboljšati kako bi mogao generirati dobit. Najočitiji uzrok neuspjeha u testiranju bila je niska stopa pobjede, koja je iznosila samo 32 posto. To znači da trenutna pravila ulaska možda neće biti dovoljna za donošenje dobiti. S tim u vezi, sustav ne koristi način na koji bi se vile trebali koristiti u trgovanju. Korištenje proizvoljnog broja svijeća za postavljanje tri točke za postavljanje vila nije ispravno. Robot mora odrediti tri nedavne točke zamaha na trenutnom vremenskom okviru i tamo postaviti sidrišta vila.

Sljedeća slabost ovog sustava je ograničeni razmak između trgovina. Mjereno u testiranju, udaljenost između trgovina može biti manja od jedne točke. Ova vrsta unosa dobra je kao uzimanje jedne trgovine s velikim količinama. Da bi se riješila ova zabrinutost, treba postaviti minimalnu udaljenost između trgovina. Budući da robot otvara trgovinu na svakoj svijeći, stvarni trgovinski jaz mogao bi biti veći od minimalne vrijednosti, što je zapravo i bolje. Korištenje mrežnog sustava za razmjenu obrta nije potrebno, kao ni zapošljavanje naloga na čekanju.

Čini se da je sustav trgovanja dizajniran za trgovanje tržištima u trendu. Stvara profit tijekom trendova na tržišnim uvjetima, ali gubi novac tijekom promjenjivih tržišta. Budući da se tržišta uglavnom kreću više nego što se kreću, šanse za uspjeh već su protiv ovog trgovinskog sustava za početak. Da bi se poboljšala šansa za uspjeh, unosi u trgovinu trebaju se još više filtrirati.


 

FREE Andrews Pitchfork EA

Download the FREE Andrews Pitchfork Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.