Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4

Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4
  2. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulaz
  3. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz
  4. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - sobe za poboljšanje

 

Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 tipična je mrežna martingale strategija koja koristi cijenu i tehničke pokazatelje za ulazak u trgovinu. Kao što mu samo ime govori, ovaj je robot ljut, što znači da ne prihvaća gubitke. Pokušava zaključiti obrt ili niz obrta s neto pozitivnom dobiti. Inherentno svim vrstama martingale sustava, uvijek postoji mogućnost velikog povlačenja i povremeno ukupnog izbacivanja računa.

Algoritamske sustave trgovanja poput ovog smiju koristiti samo napredni trgovci s dovoljnim iskustvom u trgovanju, jer oni mogu izbrisati cijeli račun u trenu ako korisnik nije oprezan. Glavni izazov u ovoj vrsti strategije je odabir opsega trgovine za prvu trgovinu i multiplikatora za slijedeće trgovine. Ovaj robot koristi strategiju martingale u svom osnovnom obliku. Koristi faktor dva za nastavak trgovine u nadi da će izbjeći gubitke. Da bi uspješno primijenio ovaj sustav trgovanja, korisnik mora postići dobru kombinaciju opsega trgovine, multiplikatora, stanja na računu i broja otvorenih trgovina.


FREE Angry Bird Scalping EA

Download the FREE Angry Bird Scalping Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulaz
Stručni savjetnik za gnječenje ptica Angry Bird za MT4 traži ulazak u trgovinu tek na početku nove svijeće. Za razliku od ostalih robota, Angry Bird se bavi samo jednom vrstom trgovine. Ako je prethodna trgovina kupovina, i slijedeće trgovine su duge pozicije. Isto vrijedi i za obrt prodaje.

Veličinu rešetke ili koraka u ovom sustavu martingale korisnik ne može prilagoditi u ulazima. Robot će ovu vrijednost odrediti automatski i dinamički. Prvo će robot dobiti visoku cijenu svijeće s najvišom maksimumom od posljednje 24 svijeće. Tada se dobiva niska cijena svijeće s najnižom najnižom od posljednjih 24 svijeće. Tako generirana visoka i niska cijena poslužit će kao osnova za određivanje veličine mreže. U normalnim tržišnim uvjetima veličina mreže je 4 pipsa.

Ako robot nema otvorenu trgovinu na trenutnom simbolu, on će provjeriti jesu li ispunjeni kriteriji za ulazak i, ako jest, izvršava tržišni nalog. Jednom kad se izvrši prva trgovina, robot će nastaviti tražiti mogućnosti trgovine. Ako su otvorene trgovine manje od 10 (najviše), a trenutna je tržišna cijena na udaljenosti veličine mreže ili više od otvorene cijene posljednje trgovine u trgovini, nova će se trgovina dodati u istom smjeru kao prethodno otvorene trgovine.

Svaki put kada se izvrše dodatni poslovi, robot će dobiti cijenu besprijekornog stanja skupa otvorenih naloga. To se postiže množenjem otvorenih cijena i volumena svih otvorenih trgovina, a zatim dijeljenjem s ukupnim volumenom. Nakon toga, 20 bodova (ili dva pipa) dodaje se cijeni loma kako bi se dobila nova cijena dobitka svih otvorenih naloga. Robot ponovno kruži kroz otvorene narudžbe kako bi preinačio profit u ovu jedinstvenu cijenu.

Ovaj sustav trgovanja koristi jednostavnu metodu cijena i pokazatelj kao alate za ulazak u trgovinu. Za smjer trgovine provjeravaju se cijene dviju prethodnih svijeća. Ako se sljedeća svijeća zatvori iznad zatvaranja prethodne svijeće, to je signal za kupnju. U međuvremenu, ako se sljedeća svijeća zatvori ispod zatvaranja prethodne svijeće, daje se signal za prodaju.

Trgovinski signal koji su pružale prethodne dvije svijeće potvrdit će indeks relativne snage primijenjen na nedavno zatvorenu svijeću na satnom grafikonu. Ako je vrijednost RSI veća od 30, a prethodni trgovinski signal je prodaja, taj se signal potvrđuje. Vrijednost 30 RSI znači da tržište još nije pretjerano prodano na satnom grafikonu i još uvijek ima zamah za pomicanje prema dolje. Ako je vrijednost RSI manja od 70, a prethodni signal je kupovina, taj se signal za kupnju potvrđuje. Vrijednost od 70 RSI sugerira da tržište na satnom grafikonu još uvijek nije previše kupljeno i da još uvijek ima energije da nastavi ići prema gore.Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz


Stručni savjetnik za Angry Bird Scalping za MT4 ne postavlja stop-gubitak otvorenoj trgovini, samo mali iznos dobiti od 20 bodova, a ne 20 pipova. Ako prva trgovina dobije dva pipa, trgovina se zatvara radi zarade. Ako prva trgovina krene u drugom smjeru, poduzimaju se dodatne trgovine protiv nedavnog trenda s većim opsegom trgovine. Tada se profit od svih trgovina podešava na dobit i plus dva pipa. To omogućuje brzo zatvaranje obrta s minimalnim pipsima, ali s dobrom dobiti, jer je posljednja pozicija relativno veća.Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - sobe za poboljšanje


Stručni savjetnik za ljuštenje ptica za MT4 uzbudljiv je robot za trgovce neofitima jer im daje poticaj da prije započnu trgovati kako bi lako zaradili. Međutim, prilika za brzo zarađivanje također dolazi s rizikom da u tren oka izgubite cijelu investiciju. Glavni krivac je množitelj dva. Trgovinski račun bio bi sigurniji ako se taj multiplikator svede na, recimo 1,5. Naravno, i dobit bi se smanjila, ali to je prihvatljivo jer očuvanje kapitala ima veću težinu.

Svatko zainteresiran za testiranje ovog robota kako bi provjerio njegovu isplativost može razmotriti uključivanje opcije UseEquityStop. Kad je ova postavka omogućena, sustav trgovanja prihvaća gubitke ako povlačenje dosegne unaprijed određeni prag. Prema zadanim postavkama ovo je postavljeno na 10%. Ostali roboti ove vrste koriste niži ili veći postotak. Povećanje ovog postotka rezultiralo bi rijetkim gubicima, ali teško bi naštetilo trgovačkom računu ako dođe do gubitka. Međutim, moguće je nadoknaditi gubitke tijekom nastavka trgovanja. Bez obzira na investitore koji žele ostvariti dosljedne male dobitke s duljim vremenskim izgledima, ovaj bi robot mogao imati koristi. Strategija uključuje upotrebu računa s velikim kapitalom i podmirivanje minimalne dobiti. Vremenom se dobit zbraja dok račun ne prijeti od velikog povlačenja.


 

FREE Angry Bird Scalping EA

Download the FREE Angry Bird Scalping Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.