Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4

Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4
  2. Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
  3. Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska
  4. Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - prijedlog za poboljšanje

 

Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 osnovni je uslužni program za trgovinu koji izvršava samo jednu funkciju. Jednom kad se pokrene na bilo kojem grafikonu, stručni savjetnik provjerava postoji li trgovina i ima li trgovina zaustavljeni gubitak i ima li već dobit. Ako nije, robot će postaviti zaustavljene gubitke i vrijednosti dobiti na temelju željenih iznosa koje je korisnik definirao u ulazima.

Budući da ovaj stručni savjetnik izvodi samo trgovinske preinake, nema svrhe pokretati ga u ispitivaču strategija za testiranje njegove izvedbe. Čak i ako korisnik učini takav pokušaj, ne može vidjeti bilo kakvu trgovinu koju je robot otvorio i zatvorio. Funkcija otvaranja trgovina jednostavno nije tu za početak, tako da ne postoji trgovina čiji stop-loss i take profit treba prilagoditi.

Netko bi mogao pomisliti da ovaj alat zbog svoje osnovne i jedinstvene funkcije ne zaslužuje biti uključen u skupinu stručnih savjetnika. Međutim, nijedna druga vrsta MQL4 programa ne može zauzeti njegovo mjesto. Skripta izvršava svoje dizajnirane funkcije u jednoj iteraciji, bez obzira na to koliko dugo dovršava svoj rad, a zatim zauvijek napušta terminal. S druge strane, prilagođeni pokazatelj ostaje na aktivnom simbolu, osim ako ga korisnik ne ukloni, ali ne može obavljati trgovinske funkcije.


FREE Auto Stop And TakeProfit EA

Download the FREE Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
Kad se Auto Stop i TakeProfit Expert Advisor prvi put spuste na grafikon, on stvara gumb u gornjem lijevom dijelu glavnog grafikona koji sadrži tekst "AutoStop-TakeProfit Expert radi." Prikazuje se velikim tekstom i ističe šarenom pozadinom kako bi privukao pažnju korisnika kada navrati da provjeri ovaj grafikon. Na ovaj način korisnik je svjestan njegove prisutnosti i može ga upotrijebiti u trenu.

Stručni savjetnik većinu vremena ne koristi. Na svakom tiku, on kruži kroz trgovinski bazen kako bi pronašao trgovinu na trenutnom simbolu. Ako ga nema, vratit će naredbu na terminal. Ako u slučaju da je trgovina pronađena tijekom inspekcije, ona će provjeriti ima li stop gubitak i dobit. Ako nema, odmah će dodijeliti stop loss i profit na temelju iznosa koji je korisnik prijavio u ulazima ili zadanih vrijednosti.

U ulazima postoje samo tri varijable na kojima korisnik može raditi. Osim zaustavljanja gubitka i preuzimanja dobiti, koje su same po sebi razumljive, ostale dostupne varijable lako je razumjeti i koristiti. Te su varijable i njihove zadane vrijednosti objašnjene u nastavku:


  • StopLoss = 250 - Robot zaustavlja gubitak trgovina u trenutnom simbolu na 250 bodova (ili 25 pipova). Korisnik može promijeniti ovu vrijednost po svojoj volji na temelju postavki kojima se trguje i vremenskog okvira.

  • TakeProfit = 250 - robot postavlja profit dobiti od trgovanja u trenutnom simbolu na 250 bodova (ili 25 pipova). Korisnik može prilagoditi ovu vrijednost u bilo kojem trenutku u skladu s postavkama kojima se trguje i vremenskim okvirom.

  • size = 10 - Ova se varijabla odnosi na veličinu teksta u pikselima na gumbu stvorenom u gornjem lijevom dijelu zaslona. Ako je tekst prevelik ili premalen, korisnik može isprobati druge vrijednosti dok ne pronađe pravu veličinu. Veličina se prilagođava u stvarnom vremenu.


U svakoj iteraciji robot izvodi niz koraka. Prvo, ispituje trgovanje na terminalu ako je otvorena neka trgovina na simbolu gdje robot radi. Zatim provjerava vrijeme zatvaranja ako nije jednako nuli. Dalje analizira trgovinu radi li se o kupnji ili prodaji. Konačno, određuje zaustavni gubitak ako je jednak nuli ili drugoj vrijednosti koju robot ne očekuje. U prvom slučaju, robot odmah dodaje stop-gubitak trgovini. U drugom slučaju, robot prilagođava zaustavni gubitak očekivanoj vrijednosti. Na primjer, za kupovinu, stop gubitak bi trebao biti 25 pipova ispod otvorene cijene. Ako to nije slučaj, robot intervenira i zaustavlja gubitak na pravo mjesto.

Stručni savjetnik upravlja postavljanjem Take Profita nakon što je stop gubitak postavljen na svoje mjesto. Ako robot otkrije da trgovina nema dobitka od dobiti, odmah će postaviti potrebni profit. Ako trgovina ima profit, ali vrijednost nije točna, robot će izmijeniti profit i iskoristiti ispravnu vrijednost.

Ako korisnik trenutnom simbolu doda još jednu trgovinu, a trgovina nema stop loss ili take profit ili se vrijednosti razlikuju od očekivanih iznosa, robot će izvršiti potrebne promjene. Ako su se trgovanja već odvijala i prije nego što je robot pričvršćen na kartu, robot će učiniti istu stvar.

Ako korisnik želi, stručnog savjetnika može koristiti i za druge simbole. Da bi to učinio, korisnik mora primijeniti po jedan primjerak robota na svaki odabrani simbol. Nema potrebe davati ili mijenjati čarobni broj. Robot gleda simbol otvorene trgovine i radi samo na trenutnom simbolu.Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska


Stručni savjetnik za automatsko zaustavljanje i uzimanje profita nije uključen u upravljanje trgovinom osim u postavljanju stop-gubitaka i cijena profitne dobiti koje trgovac želi. Nakon što se to učini, na tržištu je da odluči koji će rezultat dati svakoj trgovini. Ako cijena dotakne zaustavni gubitak, trgovina završava gubitkom. Ako pogodi profit, trgovina završava u dobiti.Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - prijedlog za poboljšanje


Stručni savjetnik Auto Stop i TakeProfit izvodi vrlo jednostavnu funkciju. Ako korisnik nadgleda i trguje s nekoliko simbola i želi da robot postavi stop-gubitak i ostvari profit od trgovanja za svaki simbol, primjena jednog primjerka stručnog savjetnika na svaki simbol može biti gubljenje vremena s obzirom da obavlja samo jednu funkciju. Da bi se riješio ovaj problem, kôd se mora revidirati tako da robot može vidjeti sve trgovine u svim simbolima trgovačkog računa. Uvođenje ove promjene moglo bi potrajati, ali ovo je dobrodošao razvoj događaja.

Da bi robot bio korisniji, dodavanje više funkcija područje je koje treba istražiti. Na primjer, robot se može programirati za izvršavanje poslova na temelju zahtjeva trgovca. Da bi to implementirao, robot bi trebao stvoriti gumbe na grafikonu koje korisnik može kliknuti za otvaranje obrta. Nadalje, može se dodati više gumba kako bi se omogućilo korisniku da ručno zatvori trgovanje koje je započeo. To su samo opcije koje se pružaju trgovcu kako bi robot učinio svestranijim, ali korisnik ih ne treba koristiti cijelo vrijeme. Kako se ukaže potreba, dodatne opcije mogu vam dobro doći.

Kad se koristi na demo računu, čini se da stručni savjetnik dobro obavlja svoju trenutnu funkciju. Stop prilagodba i gubitak dobiti su bili brzi. Gotovo da nije došlo do kašnjenja i nije vraćena pogreška. Jedna stvar koja se može poboljšati je mjerna jedinica za stop-stop i vrijednosti dobiti u ulazima. Danas je većini deviznih trgovaca poznavanje pipsa nego bodova, pa je bolje definirati vrijednosti u pipsima nego bodovima.


 

FREE Auto Stop And TakeProfit EA

Download the FREE Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.