Engulfing Expert Advisor For MT4

Engulfing Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Engulfing Expert Advisor For MT4 koristi uzorak svijeća koji Engulfing Expert Advisor For MT4 kao glavne kriterije za ulazak u trgovinu. Međutim, identifikacija uzorka vrši se na sljedećem većem vremenskom okviru, tako da nije prikazana u gornjem vizualnom prikazu. Ono što je prikazano gore je fraktal gore i dolje, što je još jedan kriterij za identifikaciju trenda. Uz to, dva druga tehnička pokazatelja koriste se za definiranje i potvrdu trgovinskog signala. Ovi će pokazatelji biti objašnjeni kasnije u ovom članku.

Pokretanje sustava trgovanja u ispitivaču strategija na kratko vrijeme koristeći povijesne podatke o cijenama nije vratilo dobit za račun trgovanja. Moguće je da simbol i razdoblje odabrani za testiranje nisu prikladni za sustav trgovanja ili tržišno okruženje nije bilo optimalno tijekom testnog razdoblja. Testiranje je provedeno na EURUSD u trajanju od 15 minuta. Da bi postigao bolje ili pozitivne rezultate, korisnik bi mogao razmisliti o primjeni stručnog savjetnika na druge simbole i razdoblja, što bi moglo biti pojedinačno ukrcavanje za svakog korisnika.


FREE Engulfing EA

Download the FREE Engulfing Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Engulfing Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
Stručni savjetnik Engulfing provodi ograničene provjere prije trgovinskog lova. Prvo provjerava je li trenutna svijeća tek formirana; u suprotnom, odmah će izaći iz glavne funkcije i pričekati da se nova aktivna svijeća razvije u aktivnom razdoblju. Ako se razvila nova traka, stručni će savjetnik izračunati ukupni pad ako je još uvijek u prihvatljivim granicama, a zatim krenuti naprijed. Zatim se petlja kroz trgovinski fond kako bi brojao narudžbe i pronašao trgovine čiji se stop gubitak može premjestiti u besparicu ili pratiti. Ako su ove provjere uspješne, robot će se uputiti na tehničke alate za upute o ulasku u trgovinu i vremenu.

Ovaj stručni savjetnik nudi trgovcu nekoliko varijabli u ulazima čije vrijednosti može prilagoditi kako bi pronašao isplative kombinacije. Najznačajnije varijable predstavljene su u nastavku, a dato je i objašnjenje za usmjeravanje korisnika o značenju svake vrijednosti.


 • Partije = 0,01 - Svaka trgovina ovog stručnog savjetnika ima opseg trgovine 0,01, osim ako korisnik ne izjavi drugu vrijednost.

 • TrailingStop = 40 - Sustav trgovanja koristi stop trailing, koji se aktivira kada trgovina dobije najmanje 40 pipsa.

 • Stop_Loss = 20 - Svaka trgovina koju otvori ovaj robot ima nominalni stop-gubitak od 20 pipova.

 • MagicNumber = 1234 - Robot dodjeljuje ovaj broj svakoj trgovini koju je učinio kako bi upravljanje trgovinom bilo lako izvršiti.

 • Take_Profit = 50 - Svaka trgovina koju otvori stručni savjetnik ima nominalni profit od 50 pipova.

 • FastMA = 6 - U ovom sustavu trgovanja za identifikaciju trenda koristi se pokretni prosjek od šest razdoblja.

 • SlowMA = 85 - U ovom sustavu trgovanja za identifikaciju trenda koristi se pokretni prosjek od 85 perioda.

 • Mom_Sell = 0,3 - Potvrdit će se signal prodaje za izvršenje trgovine ako zamah nije jednak ili veći od 0,3.

 • Mom_Buy = 0,3 - Potvrdit će se signal za kupnju za ulazak u trgovinu ako vrijednost impulsa nije jednaka ili veća od 0,3.

 • UseEquityStop = true - Kada je ovaj parametar istinit, robot će nadzirati povlačenje kako bi zaštitio trgovački račun. Ako trenutno povlačenje premaši maksimalno ograničenje, sve otvorene transakcije na trenutnom simbolu bit će odmah zatvorene.

 • TotalEquityRisk = 1,0 - Otvorene transakcije s trenutnim simbolom bit će likvidirane ako trenutni pad povuče ovu vrijednost, što je jedan posto bilance na trgovanju.

 • Max_Trades = 10 - S ovom zadanom postavkom, robot može otvoriti najviše 10 trgovina na trgu kojim se trguje.


Ovaj sustav trgovanja koristi nekoliko tehničkih alata za identificiranje i kvalificiranje unosa trgovine. Dva od ovih pokazatelja primjenjuju se na sljedećem višem vremenskom okviru, jedan se primjenjuje na sljedećem nižem vremenskom okviru, a jedan se koristi na trenutnom vremenskom okviru. Indikatori i njihove postavke, kao i dani signal razmatrani su u nastavku:


 • Sveobuhvatni uzorak svijećnjaka - Stručni savjetnik dobiva cijene otvaranja i zatvaranja dviju prethodnih svijeća na sljedećem višem vremenskom roku aktivnog simbola kako bi utvrdio je li se uzorak zahvatio i na taj način identificirao pristranost u trgovini. Ako je svijeća 2 medvjeđa, a svijeća 1 bikova, pristranost je duga. Ako je svijeća 2 bikova, a svijeća 1 medvjeđa, pristranost je kratka.

 • Fraktali (trenutni simbol i vremenski okvir) - Pokazatelj fraktala koristi se kao jedan od kriterija za usmjeravanje trgovine. Prema programiranju, stručni savjetnik će napraviti 200 ponavljanja počevši od prethodne trake kako bi pronašao fraktal gore ili dolje. Međutim, iteracija će se skratiti kad god se fraktal gore ili dolje razvije rano. Fraktal prema gore dat će medvjeđi signal, dok će donji fraktal označiti bikovski signal.

 • Pomični prosjeci (razdoblja 85 i 6, cijena tipična, linearno ponderirana) - Vrijednosti pomičnog prosjeka potrebne za identifikaciju trenda dolaze iz trenutne otvorene svijeće u sljedećem donjem razdoblju trenutnog simbola. Ako se 6 LWMA nalazi iznad 85 LWMA, trend je prema gore. Suprotno tome, ako se 6 LWMA nalazi ispod 85 LWMA, trend je u padu.

 • Zamah (cijena zatvaranja, razdoblje 14) - Podaci o zamahu koji se koriste za potvrdu trgovine potječu iz prethodne tri trake sljedećeg višeg razdoblja na aktivnom simbolu. Imati barem jednu vrijednost impulsa koja je manja od 0,3 dovoljna je za potvrdu trgovinskog signala. Ova vrijednost sugerira da je trenutni trend možda i dalje snažan i da može možda nastaviti trgovinu prema profitnoj dobiti.


Kada se signal za trgovinu generira i kvalificira, trgovina će se otvoriti s veličinom pozicije od 0,01 lota. Kada se uđe u ovu trgovinu, definiraju se i stop gubitak i profit. Kao što je navedeno u Inputs-u, stop-gubitak je 20 pipsa, a Take profit 50 pipsa. Međutim, stvarni stop-gubitak je raspon veći od nominalne vrijednosti, a stvarni profit koji se odnosi na dobit je namaz niži od nominalnog iznosa.Engulfing Expert Advisor For MT4 - Izlazni kriteriji


Stručni savjetnik Engulfing može otvoriti više poslova s trenutnim simbolom u jednom ciklusu trgovanja. Tim se obrtima upravlja na dva načina. Ako cijena pogodi vrijednost dobiti ili zaustavnog gubitka, predmetna trgovina zaključuje se u dobit ili u gubitak. Ovo je prva metoda upravljanja trgovinom. Druga metoda je aktivniji pristup i stupa na snagu kada trgovina dosegne granični iznos dobitka (30 pipsa). Na pragu zaustavljanja gubitak se premješta na cijenu gubitka. Iznad te točke, stop gubitak se kontinuirano modificira kako bi zaključao veću dobit.Engulfing Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje


Iako još uvijek nije isplativ u testiranju, stručni savjetnik Engulfing obećava kao automatizirani sustav trgovanja. Ovo se mišljenje temelji na procjeni uspješnosti trgovanja u testnom načinu. Krivulja vlastitog kapitala pokazala je da trend dobiti nije u potpunosti negativan. Bilo je trenutaka kada je linija kapitala kretala na gore. To se dogodilo kad je stanje na tržištu bilo u trendu. U različitim tržišnim uvjetima, robot nije uspio.

Stručni savjetnik može se poboljšati na mnogo načina. Na kôd se mora primijeniti jedno poboljšanje. Kao što je prethodno spomenuto, robot može izvesti 200 iteracija dok ne dođe do fraktala gore ili dolje. U trgovanju to nije potrebno. Na primjer, za izračun fraktala prema gore trebaju dva donja vrha s lijeve i desne strane. To znači da robot mora znati samo postoji li fraktul gore ili dolje u svijeći 3, a zatim generirati signal. Inače, izvodi još jedan krug ispitivanja na sljedećoj svijeći.


 

FREE Engulfing EA

Download the FREE Engulfing Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.