Folow Line Expert Advisor For MT4

Folow Line Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Folow Line Expert Advisor For MT4
 2. Folow Line Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
 3. Folow Line Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska
 4. Folow Line Expert Advisor For MT4 - Soba za poboljšanje

 

Folow Line Expert Advisor For MT4 koristi prilagođeni indikator nazvan Follow Line kao glavni okidač za ulazak u trgovinu. Ovaj je pokazatelj dostupan kao prilog ovom stručnom savjetniku. Na svakoj novoj svijeći na vremenskom okviru i simbolu na kojem radi, robot provjerava je li indikator otisnuo strelicu na grafikonu i koji tip. Zatim izvršava trgovinu na temelju smjera ove strelice.

Testiranje provedeno na stručnom savjetniku pomoću pet mjeseci podataka ispitivanja za jedno razdoblje i jedan par pokazalo se uspješnim. Iako je započeo loše, robot se uspio vratiti i stvoriti određenu zaradu. Iznos dobiti nije bio značajan, ali primjetni su pokazatelji bili mali povlačenje i visoka stopa dobitka. Iako ovaj rezultat zvuči zanimljivo, nije dovoljno da ga itko počne trgovati stvarnim novcem. Daljnja potvrdna ispitivanja moraju se obaviti kako bi se provjerila učinkovitost ovog robota.


FREE Folow Line EA

Download the FREE Folow Line Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Folow Line Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
Stručni savjetnik Folow Line koristi složeni algoritam ne samo u ulasku u trgovinu već iu upravljanju trgovinom. To je očito kad se pogleda kod. Da bi mogao percipirati kako robot radi i kontrolirati neke od njegovih aspekata, korisnik bi trebao potrošiti vrijeme razumijevajući značenje svakog parametra u Ulazima i njegovu zadanu vrijednost. Stručni savjetnik nudi niz vanjskih varijabli koje ovdje nije moguće predstaviti u cijelosti. Sljedeće su varijable najvažnije:


 • IndicatorName = "FollowLine_v1.5" - Ovo je naziv prilagođenog pokazatelja koji se koristi za generiranje trgovinskog signala.

 • IndicatorsShift = 1 - Ovo je pomak trake koji se koristi za prilagođeni indikator. To znači da se vrijednost prilagođenog pokazatelja dobiva iz prethodne svijeće tekućeg razdoblja.

 • CloseInSignal = false - Prema zadanim postavkama, ova je varijabla false. Ako je tačno, trgovina će se zatvoriti kad se primi suprotan signal.

 • UseBasketClose = false - Prema zadanim postavkama ovaj je parametar false. Ako je tačno, sve trgovine s trenutnim simbolom istovremeno će se zatvoriti.

 • CloseInProfit = false - Ako je ova varijabla istinita, trgovina će biti zatvorena ako je u dobitku.

 • PipsCloseProfit = 10,0 - Ako je gornji parametar istinit, trgovina će se zatvoriti kada zaradite 10 pipsa.

 • CloseInLoss = false - Ako je ova varijabla istinita, trgovina će biti zatvorena ako gubi.

 • PipsCloseLoss = 100,0 - Ako je gornji parametar točan, trgovina će biti zatvorena kad izgubi 100 pipsa.

 • UseTakeProfit = true - Prema zadanim postavkama, ova je opcija istinita. U tom će slučaju svaka trgovina imati izričitu vrijednost dobiti.

 • TakeProfit = 10,0 - Vrijednost take profita za svaku trgovinu je 10 pipsa.

 • UseStopLoss = true - Prema zadanim postavkama, ova je opcija istinita. Kao takva, svaka trgovina imat će određeni stop-gubitak.

 • StopLoss = 50,0 - Stop gubitak svake trgovine iznosi 50 pipova.

 • UseTrailingStop = false - Prema zadanim postavkama ovaj je uvjet netačan. Ako je tačno, dobitni poslovi će se pratiti kad se takva funkcija aktivira.

 • TrailingStop = 5 - Dobitni trade će zaustaviti gubitak nakon što osvoji 5 pipsa.

 • TrailingStep = 1 - Kada je aktivirano prateće zaustavljanje, zaustavni gubitak se podešava svaki put kad se dobije jedan bod.

 • UseBreakEven = false - Prema zadanim postavkama ovaj je uvjet netačan. Ako je to točno, dobitni će se trgovanja zaustaviti gubitak gubitka kada se stekne određena količina pipova.

 • BreakEven = 4 - Ako je gornji parametar istinit, zaustavni gubitak trgovine premjestit će se u besparicu kada dobije 4 pipsa.

 • AutoLotSize = true - Budući da je ova varijabla istina, stručni savjetnik definirat će veličinu partije na temelju faktora rizika koji je postavio korisnik.

 • RiskFactor = 1,0 - Ako korisnik prihvati ovu zadanu vrijednost, veličina lota bit će jedan posto od stanja računa.

 • ManualLotSize = 0,01 - Ako korisnik ne prihvati automatsko određivanje veličine lota, on može postaviti veličinu lota u ovu varijablu ili prihvatiti zadanu vrijednost.

 • UseTimeFilter = false - ako je ovo postavljeno na true, stručni savjetnik će trgovati samo u određenom vremenskom slijedu.

 • TimeStartTrade = 0 - Ako je uključen vremenski filtar, trgovanje će započeti u ovaj sat, što je otvoreno vrijeme za trgovinski dan.

 • TimeEndTrade = 23 - Ako je vremenski filtar uključen, trgovanje će završiti u ovaj sat, što je vrijeme zatvaranja trgovinskog dana.

 • MaxSpread = 0,0 - Ako se ova vrijednost održi na nuli, robot će izvršavati poslove bez obzira na širenje u stvarnom vremenu.

 • MaxOrders = 0 - Ako je ova brojka nula, neće postojati maksimalno ograničenje broja trgovina koje će robot poduzeti.

 • Proklizavanje = 3 - Ove informacije stručni savjetnik šalje tijekom zahtjeva za trgovinu na poslužitelj kako bi definirao maksimalno klizanje između tražene cijene i izvršene cijene.

 • MagicNumber = 0 - Ako je ovaj broj nula, stručni savjetnik će postaviti čarobni broj za svaku trgovinu.

 • CommentsOrders = "FollowLineEA" - ove se informacije dodaju svakoj trgovini i koristi ih stručni savjetnik u upravljanju trgovinom.


Stručni savjetnik koristi jedan tehnički pokazatelj kada traži ulazak u trgovinu. Ovaj je pokazatelj prilagođeni pokazatelj koji dolazi uz stručnog savjetnika. Smješten je u mapu Indikatori u direktoriju MT4 kako bi ga robot učinio dostupnim. Prilagođeni pokazatelj objašnjen je u nastavku:


 • FollowLine - Ovaj pokazatelj koristi četiri međuspremnika za pohranu i prikaz podataka na grafikonu. U ovom se sustavu samo dva od četiri međuspremnika koriste za generiranje trgovinskih signala. Ova su dva međuspremnika prikazana strelicama gore i dolje na glavnom prozoru. Ako je na aktivnom grafikonu prisutna strelica prema gore, dat će se signal za kupnju. Ako je strelica dolje prikazana na grafikonu, prikazat će se signal za prodaju.


Kad se pruži signal za trgovinu, trgovina za kupnju ili prodaju izvršit će se s veličinom serije koju je definirao stručni savjetnik. Veličina pozicije može se razlikovati za svaku trgovinu jer se izračunava kao postotak stanja na tekućem računu. Svaka trgovina koju pokreće ovaj stručni savjetnik ima jasno definirani stop loss i take profit. Kao što je definirano u Ulazima, profit uzimanja je 10 pipova, a stop gubitak 50 pipova.Folow Line Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska


Budući da su funkcije protivlomnog i zaustavljanja zaustavljene prema zadanim postavkama, stručni savjetnik Folow Line omogućuje tržištu da odlučuje o ishodu svake trgovine. Iz promatranja u testiranju, upravo je to slučaj. Trgovine se zatvaraju ili profitom ili stop-gubitkom. Izmjena narudžbe nije se dogodila.Folow Line Expert Advisor For MT4 - Soba za poboljšanje


Tijekom testiranja, stručni savjetnik Folow Line dobio je faktor dobiti 1,10, što znači da je isplativo. Stopa pobjeda bila je 84 posto, što je ogromno, a povlačenje je bilo oko dva posto, što je vrlo upravljano. Međutim, jedan od očiglednih nedostataka je loša izvedba na početku testiranja. Krivulja vlastitog kapitala većim se dijelom spuštala i odskočila tek u kasnijem dijelu testiranja. To se dogodilo jer je robot pobijedio 15 puta zaredom.

Može se reći da je trgovački sustav imao samo sreće što je u ovom testiranju donio zaradu, a to je prilično prihvatljiva pretpostavka. Stoga ovo ispitivanje nije dovoljno za zaključak da je sustav trgovanja doista učinkovit. Korisnik mora izvršiti daljnja ispitivanja kako bi procijenio performanse robota. Mora koristiti razne instrumente trgovanja i razdoblja dok ne stekne povjerenje da robot doista može zaraditi novac.


 

FREE Folow Line EA

Download the FREE Folow Line Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.