Gonna Scalp Expert Advisor For MT4

Gonna Scalp Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Gonna Scalp Expert Advisor For MT4
 2. Gonna Scalp Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulaz
 3. Gonna Scalp Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz
 4. Gonna Scalp Expert Advisor For MT4 - sobe za poboljšanje

 

Gonna Scalp Expert Advisor For MT4 stručni je savjetnik dostupan za besplatno preuzimanje na mql5.com. Može se koristiti za trgovanje bilo kojim od 28 glavnih deviznih parova i može se primijeniti na bilo koji vremenski okvir na platformi MetaTrader 4.

Dizajniran kao skalper, Gonna Scalp Expert Advisor je složeni algoritamski sustav trgovanja. Otvorit će trgovanje na temelju najmanje šest ugrađenih pokazatelja Metatrader (tj. MACD, OsMA, ATR, Stochastics, CCI i Momentum). Robot će otvoriti po jedan nalog na svakoj novoj svijeći ako su zadovoljeni kriteriji za ulazak. Dodatne trgovine mogu se obavljati u sljedećim svijećama dok se ne postigne maksimalan broj trgovina koje je postavio korisnik (zadanih 5). Moguće je otvoriti i naloge za kupnju i prodaju u jednom ciklusu trgovanja, a robot upravlja svakom trgovinom pojedinačno.


FREE Gonna Scalp EA

Download the FREE Gonna Scalp Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!Gonna Scalp Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulaz


Gonna Scalp Expert Advisor za MT4 izvršit će samo kupnju i prodaju tržišnih naloga. Nalozi na čekanju se ne koriste. Iako robot provjerava šest indikatora na signal u svakoj novoj svijeći, nije neophodno da svih šest indikatora daju slične signale za ulazak u trgovinu. Robot će provjeriti signal svakog indikatora, a zatim utvrditi postoji li više signala za kupnju ili prodaju. Ako ima više signala za kupnju, robot će izvršiti dugu trgovinu. Suprotno tome, ako ima više signala za prodaju, robot će trgovati kratko.
Gornji vizualni prikaz prikazuje primjer scenarija u kojem se može sklopiti trgovina. Većina pokazatelja sugerira signal za kupnju.

Tehnički pokazatelji koji se koriste za dobivanje trgovinskih signala objašnjeni su u nastavku:

 • MACD (12,26,9) - Robot će provjeriti položaj MACD linije u odnosu na signalnu liniju za prethodnu svijeću. Za signal za kupnju, MACD linija može biti iznad nulte crte ili ispod nulte crte sve dok je iznad signalne crte. Za signal prodaje, MACD linija može biti ispod nulte crte ili iznad nje, pod uvjetom da je signalna linija ispod MACD linije.
 • OsMA (12,26,9) - Pokretni prosjek oscilatora (OsMA) ima standardne postavke, ali se primjenjuje na otvorenu cijenu. Vrijednost prethodne svijeće provjerava se na signal. Pozitivna vrijednost uzima se kao signal za kupnju, dok negativna vrijednost uzima kao signal za prodaju.

 • ATR (12) - Provjeravaju se ATR vrijednosti prethodne i trenutne svijeće. Ako je trenutna vrijednost veća od prethodne vrijednosti, generira se signal za kupnju. Ako je trenutna vrijednost niža od prethodne vrijednosti, generira se signal prodaje. Rečen je još jedan način, ako je ATR nagnut prema gore, to se uzima kao dugačak signal, a nagnuti prema dolje kao kratki signal.

 • Stohastika (5,3,3) - ovaj se pokazatelj ne koristi za davanje signala zbog nadzora kodiranja. Indikator će dati dva moguća signala, ovisno o mjestu glavne linije. Signalna linija nije provjerena. Provjerava se samo vrijednost glavne crte za trenutnu svijeću. Ako je glavna linija ispod 12 (preprodana), generira se signal prodaje. Ako je glavna linija iznad 88 (overbought), generira se signal za kupnju. Ova dva signala čine se nerazumljivima. Ako je glavna linija iznad 50 i ispod 88, signal će ovisiti o prilagođenom indikatoru koji se ne poziva. Ako je glavna linija ispod 50 i iznad 12, signal će opet ovisiti o istom prilagođenom indikatoru koji je zasivljen.

 • CCI (20) - Korišteno razdoblje je 20, ali primjenjuje se na tipičnu cijenu. Uspoređuju se dvije vrijednosti CCI (tj. Prethodna svijeća i trenutna svijeća). Ako je trenutna vrijednost veća od prethodne vrijednosti (tj. Nagnuta prema gore), ali manja od 75 (tj. Nije previše kupljena), generira se signal za kupnju. Ako je trenutna vrijednost manja od prethodne vrijednosti (tj. Nagnuta prema dolje), ali veća od -75 (tj. Nije previše prodana), generira se signal za kupnju.

 • Pomični prosjeci (1,5) - Zadana korištena razdoblja su 1 i 5, ali prosjeci se primjenjuju na sljedeći niži vremenski okvir u kojem je robot trenutno priključen. MA metoda je linearno ponderirana, a cijena se primjenjuje na Tipično. Signal za kupnju generira se ako je MA (1) veći od MA (5) na sljedećem nižem vremenskom okviru i obrnuto za signal prodaje.

 • Zamah (14) - Korišteno razdoblje je 14 i primjenjuje se na zatvaranje cijene. Ovaj je pokazatelj jedan od glavnih okidača trgovine. Trgovački signal (bilo kupiti ili prodati) generira se ako je vrijednost impulsa bilo koje od tri prethodne svijeće manja od vrijednosti koju je postavio korisnik (zadana vrijednost je 0,3).


Svih prvih šest pokazatelja gore provjerit će se radi li se o signalu za kupnju ili prodaju, a zatim se signali konsolidiraju kako bi se došlo do pristranosti u trgovini. Nakon što dobijete više signala za kupnju ili prodaju, robot će provjeriti je li Momentum (14) ispod vrijednosti koju je postavio korisnik. Ako je zadovoljen posljednji uvjet, uzima se ili kupovina ili prodaja, ovisno o pristranosti trgovine.

Robot će poduzeti onoliko trgovina koliko korisnik postavi u ulazu. Zadana vrijednost je pet obrta. Moguće je da pet obrta čine obrti s kupnjom ili svi oblici s prodajom. Moguća je kombinacija trgovina ili kupovina. Međutim, trgovina se dodaje samo kod sljedeće svijeće sve dok su zadovoljeni kriteriji za ulazak.Gonna Scalp Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz


Svaka preuzeta trgovina imat će zaustaviti gubitak i dobiti na temelju broja pipova koje je definirao korisnik. Zadani stop gubitak je 200 pipsa, a zadani take profit 200 pipsa. Ovi se poslovi automatski zatvaraju kada cijena dostigne ili stop gubitak (za gubitak) ili profit (za dobitak).

Robot može kolektivno zatvoriti sve otvorene poslove. To će se dogoditi ako je trenutno povlačenje veće od podnošljivog rizika koji je postavio korisnik. Ovaj je rizik definiran parametrom TotalEquityRisk, koji je prema zadanim postavkama postavljen na 1 posto.

Prema zadanim postavkama omogućen je prijelaz i zaustavno zaustavljanje. Ovim funkcijama robot upravlja pojedinačno. Ako je trgovina profitabilna i dobije 30 pipova, stop gubitak se pomiče na probit ili ulaznu cijenu. Ako ova trgovina dobije još 10 pipova (ukupno 40 pipova), stop gubitak se pomiče dalje kako bi zaključao 10 pipa dobitka. To se nastavlja sve dok cijena ne pogodi novi stop gubitak ili profit.Gonna Scalp Expert Advisor For MT4 - sobe za poboljšanje


Stručni savjetnik za vlasište vlasišta za MT4 ima puno prostora za poboljšanje. Trgovanje robotom sa zadanim postavkama dovest će do postupne erozije stanja računa. To je uglavnom zbog vrlo skupog TotalEquityRisk-a od 1 posto. Ako se poveća na 5% ili 10%, račun može preživjeti s minimalnim gubitkom ili minimalnom dobiti. Ipak, ukupni rezultat nije atraktivan za profesionalne ulagače.

Mnogo se stvari mora učiniti kako bi ovaj robot postao profitabilan. Jedan od načina za to je preuzimanje nove trgovine tek nakon što je prethodna trgovina profitabilna. To je dobra ideja jer je robot u osnovi sustav za trgovinu zamahom. Ako se tržište suprotstavi prethodnoj trgovini, nova trgovina može se poduzeti na unaprijed određenoj udaljenosti od početne trgovine. To će izbjeći scenarij u kojem se trgovanje usko povezuje, što je trenutni slučaj.

Drugi način za poboljšanje robota je provjera i usporedba samo vrijednosti prethodnih svijeća. Vrijednost trenutne svijeće nije pouzdan kao signal za smjer. To je problem s ATR indikatorom, čija se crta oslikava kada se prosječi.

Budući da ovaj robot ne zahtijeva da svi indikatori istodobno daju slične signale, trebao bi postojati granični broj (npr. 5) gdje robot prihvaća kao okidač trgovine i trebalo bi koristiti više pokazatelja (npr. ADX, parabolični SAR, RSI itd.). To će osigurati da mnogi pokazatelji potvrđuju trgovinu. Još jedno pitanje ovog robota je da stohastički ne doprinosi procesu stvaranja signala zbog uklanjanja funkcije iCustom.

Uz to, pomični prosjeci korišteni u ovom robotu primjenjuju se na sljedeći niži vremenski okvir, što zapravo nije korisno ili potrebno. Najbolje je koristiti kratkoročni pomični prosjek (npr. 20 EMA) za zamah i dugoročni pomični prosjek (npr. 200 EMA) za smjer na trenutnom grafikonu koji će odrediti vrijeme i pristranost za trgovanje. Svi ostali gornji pokazatelji trebaju se koristiti za potvrdu.

 

FREE Gonna Scalp EA

Download the FREE Gonna Scalp Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.