Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4

Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4
 2. Stručni savjetnik za hibridni skalar za MT4 - kriteriji za ulazak
 3. Stručni savjetnik za hibridni skalar za MT4 - kriteriji za izlaz
 4. Stručni savjetnik za hibridni skalar za MT4 - Soba za poboljšanje

 

Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4 koristi bateriju tehničkih pokazatelja za trgovanje na financijskim tržištima. Ti su pokazatelji dostupni na MT4 platformi. Budući da se svi pokazatelji moraju usuglasiti prije nego što se utvrdi i potvrdi trgovinski signal, stručni savjetnik tijekom određenog razdoblja otvara malo poslova.

Jedno od područja koje je jedinstveno za ovaj sustav trgovanja je metoda upravljanja trgovinom koja se koristi. Stop gubitak i Take profit svake trgovine mogu se kretati prema gore i prema dolje kako oscilira cijena dok se ne pogađa stop gubitak ili profit, što rezultira dobitkom ili gubitkom. Bez obzira na to gdje se cijena kreće, udaljenost između stop-gubitaka i take-profita je konstantna.


FREE Hybrid Scalper EA

Download the FREE Hybrid Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Stručni savjetnik za hibridni skalar za MT4 - kriteriji za ulazak
Stručni savjetnik za hibridni skalar za MT4 prikazuje na grafikonu informacije koje su korisne u trgovanju. To uključuje naziv računa, tvrtku, polugu, veličinu partije, duge i kratke zamjene, raspon, ime stručnog savjetnika, vrstu računa, čarobne brojeve i dan u tjednu. Pogledajte gornju sliku.

Trgovački sustav daje korisniku puno parametara na kojima može raditi u ulazima kako bi mogao utjecati ili kontrolirati rad stručnog savjetnika. U nastavku su objašnjeni najvažniji parametri:


 • Rsilevel = 7 - Ovo je razdoblje koje se koristi za RSI.
 • max_spread = 20 - Ova je vrijednost u bodovima. U trgovinu se ne bi ušlo ako je trenutni raspon veći od ove vrijednosti.
 • autocalculatelots = true - Prema zadanim postavkama, ova je varijabla postavljena na true. Kao takva, veličina lota varira ovisno o trgovini i određuje se na temelju stanja na računu.
 • lot_size = 0,01 - Ako se ne koristi automatsko određivanje veličine lota, obrti će imati ovu veličinu lota.
 • allowreverse = true - Budući da je ova vrijednost istinita, koristit će se zaustavljanje i obrnuta strategija.
 • magicnumber = 11 - Prva strategija će koristiti ovaj čarobni broj.
 • magicnumber2 = 12 - Stop i stop strategija koristit će ovaj čarobni broj.
 • MondayTrade = true - trgovanje je dopušteno ponedjeljkom.
 • TuesdayTrade = true - trgovanje je dopušteno utorkom.
 • WednesdayTrade = true - trgovanje je dopušteno srijedom.
 • ThursdayTrade = true - trgovanje je dozvoljeno četvrtkom.
 • FridayTrade = true - trgovanje je dozvoljeno petkom.
 • stopduringMarketvolatilityDays = true - Budući da je to istina, trgovanje neće biti dopušteno u određene dane u godini.
 • bbperiod = 50 - pokazatelj Bollinger pojasa ima razdoblje od 50.
 • bbdeviation = 4 - pokazatelj Bollinger Bands ima odstupanje 4.


Niz tehničkih pokazatelja koji dolaze na platformi MetaTrader4 koristi se u ovom sustavu trgovanja za definiranje ulaska u trgovinu. U nastavku se govori o tome kako pokazatelji pružaju vrstu signala i vrijeme unosa:


 • Bollinger opsezi (razdoblje 50, odstupanje 4) - ovaj se pokazatelj koristi za mjerenje volatilnosti tržišta. Ulazak u trgovinu uzima se u obzir samo kada je volatilnost unutar normalnog raspona kako je definirano u kodu. Ako je udaljenost između gornjeg i srednjeg pojasa manja od 4,5 pipa ili veća od 26,2 pipsa, to znači da volatilnost nije normalna. Na isti način, ako je udaljenost između srednjeg i donjeg pojasa manja od 4,5 pipsa ili veća od 26,2 pipsa, to znači da volatilnost nije normalna.
 • Stohastički (5, 3, 3) - ovaj se indikator koristi za očitavanje prekupovanja i pretjerane prodaje. Ako je glavna linija stohastike za trenutnu svijeću ispod 20, a signalna linija ispod glavne linije, generira se bikovski signal. Ako je glavna crta trenutne trake iznad 80, a signalna linija iznad glavne crte, daje se medvjeđi signal.
 • Eksponencijalni pomični prosjeci (razdoblja 21 i 89, zatvaranje cijene) - Ukrštanje dva pomična prosjeka u 15-minutnom grafikonu koristi se za definiranje pristranosti trenda. Ako je pokretni prosjek 21 iznad 89 prosjeka za trenutnu svijeću, pristranost trenda je bikova. Ako je 21 EMA ispod 89 EMA za trenutnu svijeću, pristranost trenda je medvjeđa.
 • Indeks relativne snage (razdoblje 7, zatvaranje cijene) - ovaj je pokazatelj konačni filtar za ulazak i koristi se na isti način kao i stohastički. Ako je vrijednost RSI za trenutnu traku, simbol i vremenski okvir manja od 25, signal je dugačak. Ako je vrijednost RSI veća od 85, signal je kratak.


Prije otvaranja obrta stručni savjetnik mora zadovoljiti nekoliko uvjeta. Prvo, robot neće prihvatiti trgovinu ako je trenutni raspon trenutnog simbola veći od maksimalnog raspona definiranog u ulazima. Stoga korisnik mora biti oprezan pri postavljanju parametra maksimalnog širenja u ulazima. Prije nego što korisnik postavi maksimalnu vrijednost širenja, treba pažljivo analizirati raspon simbola kojim se trguje, a koji se stalno mijenja.

Uz to, robot će trgovati samo jednominutnim grafikonom. Kao što je predloženo u Ulazima, ovaj bi program trebao biti pokrenut u EURUSD valutnom paru. Ako pak korisnik preferira drugi simbol, vremenski okvir tog simbola treba postaviti na jednu minutu. Ako nije, robot ne bi razmatrao mogućnost ulaska u trgovinu.

Dan u tjednu je još jedan razlog za ulazak. Iako robot može trgovati od ponedjeljka do petka, korisnik mora postaviti pet varijabli u ulazima na true, počevši od MondayTrade do FridayTrade. Međutim, korisnik može slobodno odabrati dan ili dane u kojima će voditi stručnog savjetnika.

Postoje određeni dani u godini u kojima se robot ne bi pokrenuo. Kao što je kodirao programer, robot neće trgovati od 14. do 31. prosinca i od 1. do 4. siječnja. To je vjerojatno zbog niske volatilnosti tržišta općenito tijekom ovih doba godine. U drugim bi danima robot određivao volatilnost tržišta na temelju pokazatelja Bollinger Bands, a zatim bi se trguvao ili ne trguje na temelju rezultata izračuna.Stručni savjetnik za hibridni skalar za MT4 - kriteriji za izlaz


Stručni savjetnik za hibridni skalar za MT4 otvara jednu po jednu trgovinu. Po ulasku, robot postavlja zaustavni gubitak i dobit od 10 pipsa svaki. Kako se tržište kreće, razine zaustavljanja i uzimanja dobiti također se pomiču prema gore i dolje, održavajući udaljenost od 20 pipa između zaustavnog gubitka i dobiti. Trgovanje je zatvoreno kad se trend (prema gore ili dolje) potvrdi i cijena pogodi ili stop loss ili limit dobiti.Stručni savjetnik za hibridni skalar za MT4 - Soba za poboljšanje


Stručni savjetnik za hibridni skalar za MT4 nije mogao generirati dobit u testiranju koristeći zadane postavke. Možda će biti potrebno daljnje ispitivanje, po mogućnosti pomoću optimizacije, kako bi se utvrdile najbolje postavke koje će donijeti pozitivne rezultate. Međutim, robot se može testirati i koristiti samo u jednominutnom grafikonu.

Kôd treba pregledati kako bi se utvrdila točnost uvjeta za ulazak i ažuriranje kako bi se olakšalo čitanje. Čitanje koda može biti izazov jer je stil kodiranja staromodan. Na primjer, blok koda za funkciju for-loop pri određivanju vrste naloga trenutno odabrane narudžbe nalazi se na cijelom mjestu i između njih se koristi puno razmaka.

Kodiranje je nepotrebno produljeno zbog upotrebe mnoštva if izjava. Na primjer, provjeravajući je li maksimalan raspon koji unosi trgovac razuman, funkcija je koristila 56 redaka koda, ali to se može učiniti u oko pet redaka koda. Zabrinutost za širenje je presudna jer je to jedan od čimbenika koji se uzima u obzir prilikom traženja ulaska u trgovinu. Ako je širenje osnovnog simbola veće od maksimalnog širenja koje je korisnik postavio u ulazima, robot uopće ne bi mogao trgovati, pa ga korisnik mora odmah dobiti.

 

FREE Hybrid Scalper EA

Download the FREE Hybrid Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.