LevelUprofit Expert Advisor For MT4

LevelUprofit Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. LevelUprofit Expert Advisor For MT4
  2. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
  3. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska
  4. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje

 

LevelUprofit Expert Advisor For MT4 jednostavan je automatizirani sustav trgovanja za MT4 platformu. Koristi jedan tehnički pokazatelj za određivanje smjera trenda i vremena ulaska u trgovinu. Ovaj je pokazatelj pokretni prosjek, koji je nadaleko poznat kao zamah ili pokazatelj trenda. Kao takav, ovaj je sustav trgovanja namijenjen kapitalizaciji tržišnih trendova koji se u prosjeku događaju 25 posto vremena.

Kako pokretni prosjek nije učinkovit alat tijekom različitih tržišnih uvjeta, robot u tim uvjetima može propasti. Stoga se korisniku savjetuje da uzme u obzir prevladavajuće stanje na tržištu kada koristi sustav trgovanja. Najbolje je implementirati ovog robota u trgovanje instrumentima koji teže trendu više nego što je u rasponu kako bi ga se postavilo za uspjeh od samog početka. Neka tržišta koja u posljednje vrijeme pokazuju snažne tendencije kretanja su NZDUSD, USDCAD i EURAUD, da nabrojimo samo nekoliko. Brzi izlet na dnevnu i tjednu kartu može pomoći korisniku da pronađe druga trendovska tržišta.

Kratka probna vožnja pokazuje neočekivani rezultat za ovog jednostavnog stručnog savjetnika. Iako je tijekom probnog rada potrebna samo jedna vrsta trgovine, robot je izveo izvrsne performanse u pogledu dobiti, a uzeo je samo nekoliko brojeva trgovina. Faktor dobiti i očekivana isplata prilično su dobri, a dobitak je veći od 60 posto. Jedini nedostatak je maksimalno povlačenje koje iznosi čak 40 posto. Zbog kratkog trajanja ovog testiranja, rezultat ne može govoriti o profitabilnosti trgovinskog sustava. Moguće je da je tržišno stanje tijekom testiranja bilo povoljno za robota pa je donijelo tako sjajne rezultate. Svatko tko želi koristiti ovog stručnog savjetnika u trgovanju trebao bi provesti više ispitivanja u raznim instrumentima trgovanja i vremenskim okvirima. To je jedini način da imate povjerenja da ovaj sustav trgovanja djeluje kada se primjenjuje u stvarnom trgovanju.


FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
Stručni savjetnik LevelUprofit za MT4 provodi samo minimalne provjere kad prvi put padne na grafikon. Ne provodi zamršena matematička izračunavanja kako bi dobio vrijednosti koje će se koristiti u generiranju trgovine ili za prikaz na grafikonu za korisnikov uvid. Kao takav, može se izvoditi čak i na sporim računalima bez utjecaja na performanse.

Robot radi na svakom krpelju, ali ulazak u trgovinu traži tek kad se stvori nova svijeća. Ako postoje narudžbe na otvorenom tržištu za trenutni simbol, robot se utiša i čeka novu svijeću prije nego što izvrši još jedan krug istraživanja trgovine. Međutim, ako na aktivnoj karti nema otvorene trgovine, robot traži tehnički pokazatelj za trgovinski signal i smjer.

Kao što je već spomenuto, stručni savjetnik koristi jedan tehnički pokazatelj za prepoznavanje pristranosti na tržištu. U nastavku se govori o tome kako se pokretni prosjek koristi u sustavu trgovanja:


  • Pomični prosjek (razdoblje 9 i 41, način jednostavan) - Kao što je navedeno u kodu, za određivanje trenda koriste se dva pomična prosjeka. Ako je brzi prosjek iznad usporenog prosjeka, trend je prema gore. Ako je SMA s 9 razdoblja ispod SMA s 41 razdobljem, trend je u padu. Vrijednosti koje se koriste za usporedbu dva pomična prosjeka odnose se na trenutnu svijeću na trenutnom vremenskom okviru.


Nakon što se definira smjer trgovine i ne postoji otvorena trgovina na trenutnom simbolu, robot izvršava trgovinu. Istodobno se uzima samo jedna trgovina. Ova trgovina ima puno 1,0, što je prilično visoko za bilo koju vrstu trgovačkog računa. Robot taj opseg trgovine dodjeljuje trgovini kada šalje trgovinski zahtjev trgovinskom poslužitelju. Korisnik ne može promijeniti veličinu serije kojom raspolaže jer nije dostupna kao varijabla u ulazima za prilagodbu.

Uz to, svaka trgovina dolazi s zaustavnim gubicima i profitom. Stop gubitak i profitni gubitak smješteni su na udaljenosti od 150 pipova od trenutne tržišne cijene. Ako je trgovina kupovina, stop gubitak je 150 pipova ispod cijene traženja, a profit uzimanja je 150 pipa iznad cijene traženja u trenutku izvršenja trgovine. S druge strane, ako je trgovina prodaja, stop gubitak je 150 pipova iznad ponuđene cijene, a dobit od povrata je 150 pipova ispod ponuđene cijene u trenutku izvršenja trgovine.LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska


Stručni savjetnik LevelUprofit za MT4 zauzima pasivan pristup u upravljanju trgovinom. Omogućuje tržištu da bez ikakvih intervencija nazove pucnjavu. Ako cijena dotakne zaustavni gubitak, trgovina se zatvara zbog gubitka, a ako cijena postigne cilj uzimanja dobiti, trgovina se zatvara u dobiti. Za razliku od većine ostalih stručnih savjetnika, ovaj robot ne koristi funkcije rentabilnosti i zaustavnog zaustavljanja prilikom upravljanja otvorenim poslovima. Te funkcije jednostavno nisu dostupne za uključivanje i isključivanje po želji.LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje


Stručni savjetnik LevelUprofit za MT4 daje pozitivan rezultat u vrijeme testiranja, što je iznenađujuće izvrsno. U ovom kratkom probnom radu, robot je uspio ostvariti značajan iznos dobiti u vrlo kratkom vremenskom razdoblju i uz samo nekoliko brojeva obavljenih trgovina. Iako ova izvedba zvuči dobro u nominalnoj vrijednosti, detaljnija analiza trgovinskih rezultata u ispitivaču strategija pokazuje da rezultat testiranja nije nimalo pouzdan.

Tijekom testiranja, robot je obavljao samo kupnje. Nikad nije poduzeta niti jedna trgovina. Međutim, to nije tako kako je programirano u kodu. Robot bi trebao uzeti kupnju ili prodaju, ovisno o signalu koji daje interakcija dva pomična prosjeka. Kad se bolje pogleda, jedan se pomični prosjek ne koristi za pronalaženje trenda. Ovo je pokretni prosjek za 41 razdoblje. Varijabla koja sadrži informacije o 41 SMA prazna je jer je simbol stavljen unutar funkcije iMA netočan. Ova jedina programska greška uzrokovala je neuspjeh robota, iako korisniku ne izgleda previše očito. Mora se ispraviti kako bi robot mogao i trgovati u prodaji kako je zamislio kreator.

Čini se da je program star i zastario. U kodu postoji funkcija koja nema svrhu, ali svejedno ostaje tamo. Uobičajeni pristup kodiranju nije učinkovit. Koder je u kôd ugradio veličinu partije, iznos zaustavljenog gubitka i vrijednost dobiti, što onemogućava korisniku da te vrijednosti prilagodi po svojoj volji. Ova metoda kodiranja sprječava korisnika da izvrši učinkovito testiranje u demo ili back testiranju. Jedno moćno oružje koje koriste programeri i trgovci prilikom testiranja robota je optimizacija u ispitivaču strategija. Ovdje se uopće ne može koristiti jer u ulazima nema varijabli koje biste mogli podesiti.

Programski kod mora se prvo pregledati prije bilo kakvog testiranja kako korisnik ne bi gubio vrijeme i računalne resurse. Kada se to učini, korisnik mora započeti dugoročno testiranje, po mogućnosti s optimizacijom, kako bi smislio niz opcija koje donose najviše profita. Te će se postavke zauzvrat koristiti u ispitivaču strategija bez optimizacije za potvrdu dobivenih rezultata. Jednom kada je testiranje uspjelo ponoviti rezultat u optimizaciji, tada može započeti demo trgovanje. Ovisno o financijskom stanju trgovca ili investitora, mogao bi razmisliti o otvaranju malog trgovačkog računa s pravim novcem kako bi vidio robota u akciji u podacima s tržišta uživo.


 

FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.