Lot Scalp Expert Advisor For MT4

Lot Scalp Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Lot Scalp Expert Advisor For MT4
 2. Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
 3. Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska
 4. Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje

 

Lot Scalp Expert Advisor For MT4 jednostavan je sustav trgovanja skalpiranjem koji se može koristiti u bilo kojem vremenskom okviru i simbolu na deviznom tržištu. Koristi osnovnu strategiju djelovanja cijena za ulazak u trgovanje i otvara jednu trgovinu samo svakog dana trgovanja ako su pravila ulaska zadovoljena. Vrijeme ulaska je 7:00 sati, posredničko vrijeme. Međutim, nije moguće promijeniti vrijeme trgovanja jer varijabla koja sadrži ove informacije nije dostupna u ulazima.

Prvo ispitivanje pokazuje da ovaj stručni savjetnik nije spreman za upotrebu za trgovanje uživo. Iako je stopa dobitka bila stvarno visoka (80 posto), a povlačenjem je bilo moguće upravljati (12 posto), sustav trgovanja nije uspio zaraditi novac za trgovački račun. Ovaj rezultat uopće ne čudi. Gledajući kod, može se reći da je program zastario i da ga je potrebno pregledati kako bi se ažurirao kôd i utvrdilo primjenjuje li se algoritam još uvijek na trenutno tržišno okruženje.


FREE Lot Scalp EA

Download the FREE Lot Scalp Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
Stručni savjetnik za vlasište lota doista je jednostavan sustav trgovanja. Onog trenutka kada robot padne na grafikon, on će provjeriti trenutno vrijeme brokera kako bi saznao je li vrijeme za traženje poslova. Ako sat vremena nije vrijeme poslužitelja u 7:00 (vidi gornju sliku), robot neće izvršavati poslove, već će na grafikon staviti mali komentar koji pokazuje trenutno vrijeme poslužitelja i napomenu da se trgovanje neće obavljati u trenutnom trenutku vrijeme.

Trgovački sustav dolazi s ograničenim brojem varijabli koje korisnik može prilagoditi u ulazima. Te su varijable i njihove zadane vrijednosti objašnjene u nastavku:


 • TakeProfit_L = 10 - Ovaj iznos predstavlja profit za dugotrajno trgovanje pipsima.

 • TakeProfit_S = 10 - Ova vrijednost predstavlja profit za kratko trgovanje u pipovima.

 • proklizavanje = 20 - Ova vrijednost izražava se u bodovima. To znači da je korisnik spreman ispuniti narudžbu po cijeni 20 bodova većoj od cijene koju zahtijeva stručni savjetnik.

 • AutoLot = true - Automatsko određivanje veličine parcele omogućeno je prema zadanim postavkama. Stoga se veličina lota razlikuje ovisno o veličini računa pri ulasku u trgovinu. Ipak se ne vrši proračun da bi se dobila veličina partije. Program jednostavno prolazi kroz popis da bi pronašao veličinu partije ekvivalentnu stanju tekućeg računa.

 • Narudžbe = 1 - To znači da će sustav trgovanja otvoriti jednu po jednu trgovinu na trenutnom simbolu.

 • MaxOpenTime = 504 - Ova bi varijabla trebala olakšati zatvaranje trgovine kada je trgovina otvorena neko vrijeme. Međutim, to se nije dogodilo u stvarnom scenariju.

 • magic = 2846 - Ovo je broj koji se daje svakoj trgovini koja će je identificirati u odnosu na ostale trgovine. To je važno kada drugi stručni savjetnici rade na istom trgovačkom računu.


Stručni savjetnik ne koristi bilo koju vrstu tehničkih pokazatelja za definiranje unosa trgovine. Kao što je već istaknuto na početku, koristi se jednostavnom metodom cjenovnog djelovanja. Iz trenutne otvorene trake odabire svijeću 2 i svijeću 6 i dobiva njihove otvorene cijene. Tada se oduzimaju otvorene cijene da bi se dobila razlika u pipovima. Za dugu trgovinu razlika bi trebala biti najmanje šest pipova, dok bi za kratku trgovinu razlika trebala biti najmanje 21 pip. Nije jasno zašto ove vrijednosti nisu iste i zašto je razlika tako velika. Korisnik bi možda želio istražiti koje su vrijednosti najbolje u trgovanju.

Prije stvarnog izvršavanja trgovine, robot će provjeriti ima li račun dovoljno slobodne marže za obradu nove trgovine. Ako je to slučaj, zahtjev za trgovinom šalje se poslužitelju sa željenom veličinom lota, zaustavljanjem gubitaka i ostvarivanjem dobiti. Korisnik ne može prilagoditi veličinu serije u ulazima jer je to teško kodirano u programu. U međuvremenu, zadana dobit je 10 pipsa, a korisnik može postaviti drugu vrijednost. Međutim, zaustavni gubitak od 60 pipsa nije prilagodljiv. Ako korisnik ne bi gledao rezultate trgovanja u testiranju ili kod, ne bi imao pojma o iznosu izgubljenog gubitka.Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska


Stručni savjetnik za vlasište lota ovisi o početnom stop-gubitku i dobiti koja je postavljena tijekom izvršavanja trgovine za izlazak iz trgovine. Iako postoji pokušaj zatvaranja trgovine kad već neko vrijeme živi, to se u stvarnoj situaciji ne događa. Stručni savjetnik sadrži funkciju za zatvaranje trgovine kako je navedeno u kodeksu, ali čini se da ta funkcija ne radi. Kao što je uočeno u testiranju, robot prisilno ne zatvara trgovine. Trgovina se zatvara samo kada cijena pogodi ili stop gubitak ili profit.Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje


Stručnom savjetniku za skalp za puno treba puno poboljšanja da bi postao profitabilan sustav trgovanja, a ta poboljšanja uključuju promjene u programskom kodu. Kao što je primijećeno, vanjske su varijable raspršene u globalnom području. Iako ovo nije vidljivo korisniku kada se stručni savjetnik izvodi na klijentskom terminalu i nije važno kada je program sastavljen, može biti zbunjujuće kada se korisnici pozivaju na kôd. Sve vanjske varijable trebaju biti smještene blizu jedna drugoj na jednom određenom mjestu na globalnom području.

Trenutno korisnik ne može definirati minimalne razmake u točkama između otvorenih cijena svijeće dvije i svijeće šest za duge i kratke pozicije, jer nisu dostupne kao varijable u ulazima. Osim toga, broj svijeće ili sam pomak (za svijeće 2 i 6) nije prilagodljiv. Stoga korisnik ne može pokušati i pogrešiti kako bi pronašao vrijednosti koje bi dovele do boljih rezultata.

Sljedeća informacija koja se u unosima može prikazati kao varijabla je vrijeme trgovine u kojoj stručni savjetnik započinje trgovati. Zadani početni sat u 7:00 sati brokera možda nije najbolje vrijeme za svakog trgovca ili simbol. Ovo je važna opcija koja se ne smije uskratiti korisniku ako robot nije dizajniran za upotrebu u jednoj određenoj tržišnoj sesiji.

Kao što bi korisnik mogao primijetiti, veličina serije ne može se prilagoditi s vanjske strane programa. To je zato što su vrijednosti veličine serije zapisane u kodu. Ako netko pogleda kôd, može vidjeti dugačak raspored stanja na računu s odgovarajućim veličinama partija. Ovaj način postavljanja obujma trgovine ne izgleda profesionalno. Zapravo to nije najbolji način za određivanje veličine partije. To je previše ručno. Bolji i jednostavniji način je definirati postotak rizika stanja računa, a zatim to učiniti varijablom koju korisnik može prilagoditi u ulazima.

Iako je iznos unosa dobiti dostupan u Ulazima kako bi ga korisnik mogao prilagoditi po svojoj volji, to nije slučaj sa stop-gubicima. Uobičajeno, korisniku se daje sloboda upravljanja brojem pipova za uzimanje dobiti i zaustavljanje gubitka u većini trgovačkih sustava kako bi mogao istražiti i pronaći najbolje postavke. Također, korištenje dvije varijable za uzimanje dobiti na dugoj i na kratkoj strani nije potrebno jer se jedna varijabla može koristiti u oba slučaja. Ova zapažanja i prijedlozi za poboljšanje daju izjavu da je stručni savjetnik star i da bi ga mogao napisati programer za početnike. Kao takvo, korištenje sustava trgovanja u trgovanju uživo moglo bi dovesti do loših rezultata.


 

FREE Lot Scalp EA

Download the FREE Lot Scalp Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.