Macd Secrets Expert Advisor For MT4

Macd Secrets Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Macd Secrets Expert Advisor For MT4
 2. Stručni savjetnik za Macd Secrets - kriteriji za prijavu
 3. Macd Secrets Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz
 4. Macd Secrets Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje

 

Stručnjak za Macd Secrets Expert Advisor For MT4 koristi dobro poznati pokazatelj MACD za trgovanje na financijskim tržištima. Pokazatelj, međutim, nije jedini u ovom sustavu trgovanja. Skup pokretnih prosjeka radi na donjem vremenskom okviru, a indikator impulsa podržava sustav mjerenjem snage trenda. Iako stručni savjetnik dolazi s hladnim imenom, nije uspio dati rezultate u testiranju. Budući da je test bio kratkog trajanja, rezultat testa nije bio dovoljan za prosudbu učinkovitosti ovog sustava trgovanja. Korisnik može pokrenuti vlastiti test kako bi poništio ovaj početni rezultat.


FREE Macd Secrets EA

Download the FREE Macd Secrets Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Stručni savjetnik za Macd Secrets - kriteriji za prijavu
Stručni savjetnik za Macd Secrets obavlja trgovačku aktivnost lova jednom na svakoj svijeći. Ako trgovinski signal postoji na nizu svijeća, robot može otvarati uzastopna trgovanja, po jedan na svakoj svijeći, dok se ne dostigne maksimalan broj. Tajna koju posjeduje ovaj stručni savjetnik možda uopće nije skrivena. Zapravo bi to moglo biti otvoreno znanje. Moguće je da se tajna krije u trgovanju kada je MACD bikovski ili medvjedast na trenutnom grafikonu i ulasku u takvu trgovinu protiv trenda nižeg vremenskog okvira.

Postoji nekoliko parametara u ulazima s kojima se korisnik može igrati kako bi pronašao najbolju kombinaciju postavki koje rade ili daju pozitivne rezultate. Najvažniji parametri navedeni su u nastavku zajedno sa njihovim zadanim vrijednostima:


 • Lotovi = 0,01 - Ova varijabla postavlja veličinu lota svake trgovine. Korisnik može promijeniti vrijednost u bilo kojem trenutku.

 • TrailingStop = 40 - Robot će pratiti zaustavni gubitak ako je trgovina dobila 40 pipova.

 • Stop_Loss = 20 - Stop gubitak je 20 pipsa i postavlja se tijekom ulaska u trgovinu.

 • MagicNumber = 1234 - Obrt koji obavlja stručni savjetnik imat će ovaj čarobni broj, koji se može koristiti za identifikaciju i manipulaciju trgovine.

 • Take_Profit = 50 - Take profit je 50 pipova i postavlja se tijekom izvršenja trgovine.

 • FastMA = 6 - U ovom sustavu trgovanja koristi se pokretni prosjek s razdobljem od 6.

 • SlowMA = 85 - U ovom se programu trgovanja koristi pokretni prosjek s razdobljem od 6.

 • Mom_Sell = 0,3 - Signal prodaje bit će potvrđen ako je zamah manji od 0,3.

 • Mom_Buy = 0,3 - Potvrdit će se signal za kupnju ako je zamah manji od 0,3.

 • UseEquityStop = true - Ako je ovaj parametar postavljen na true, stručni savjetnik nadgledat će povlačenje na trgovačkom računu ako je u razumnim granicama. U suprotnom, likvidirat će sve otvorene poslove kako bi zaštitili kapital.

 • TotalEquityRisk = 1,0 - Ako trenutačno povlačenje dostigne jedan posto stanja na računu, svi otvoreni poslovi bit će prisilno zatvoreni radi očuvanja kapitala.

 • Max_Trades = 10 - S ovom zadanom postavkom, robot može otvoriti do 10 trgovina na aktivnom simbolu.


Trgovački sustav koristi skup tehničkih pokazatelja kada traži ulazak u trgovinu. Jedan indikator otkriva trend na trenutnom grafikonu, a drugi indikator pronalazi postavke kontra-trenda na donjem vremenskom okviru. U međuvremenu, drugi pokazatelj potvrđuje vrijedi li postavka trgovine za ulazak. Ti se pokazatelji razmatraju u nastavku:


 • Pomični prosjeci (razdoblje 85. i 6., linearno ponderirani način, tipična cijena) - Vrijednosti pomičnih prosjeka potrebne za izračun generiraju se iz trenutne otvorene svijeće na sljedećem donjem vremenskom okviru trenutnog simbola. Ako je 6 LWMA ispod 85 LWMA, razvija se signal za kupnju. Ako je 6 LWMA iznad 85 LWMA, daje se signal za prodaju. Ova vrsta signala znači da će se robot trgovati protiv trenda nižeg vremenskog okvira.

 • Divergencija konvergencije pokretnog prosjeka (cijena blizu; 12, 26, 9) - Ova je postavka tipična za MACD koji je ugrađen u platformu MetaTrader4. Vrijednosti MACD potrebne za izračunavanje generiraju se iz prethodne trake u trenutnom razdoblju aktivnog simbola. Signal za kupnju dobit će se ako je MACD linija iznad nule i ako je MACD linija iznad MACD signalne linije. Signal za prodaju proizvest će se ako je MACD ispod nule i ako je MACD ispod signalne crte.

 • Zamah (razdoblje 14, zatvaranje cijene) - Vrijednosti pokazatelja zamaha izvedene su iz prethodne tri svijeće na trenutnom vremenskom okviru aktivnog simbola. Ako je bilo koja od tri vrijednosti manja od 0,3, potvrđuje se trgovinski signal generiran drugim pokazateljima.


Kad se generira i potvrdi signal za trgovinu, unos trgovine će se uzeti s količinom trgovine od 0,01 kako je navedeno u ulazu. Ako korisnik želi, može postaviti veću vrijednost, ali to se ne preporučuje jer robot može otvoriti više poslova. Kada se trgovina izvrši, definiraju se stop gubitak i profit. Dok je stop gubitak postavljen na 20 pipsa u ulazima, stvarni stop gubitak veći je od ovog za iznos širenja. U međuvremenu, dobit od povrata od 50 pipsa na ulazu samo je nominalna vrijednost. Stvarna profitna dobit niža je za iznos širenja.Macd Secrets Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz


Kao što je definirano u postavkama stručnjaka, stručni savjetnik za Macd Secrets može otvoriti više trgovina na trenutnom simbolu, a maksimalno ograničenje je 10 trgovina. Iako sadrži funkcije za gubitak i zaustavljanje praćenja, trgovanja uglavnom zatvara profit ili stop gubitak u testiranju. Stop gubici od trgovanja prilagođavaju se samo povremeno. Primjećuje se da se zaustavni gubici trgovanja iste vrste ne mijenjaju kolektivno, već pojedinačno, ostavljajući neka trgovanja iza sebe kad se trend promijeni ili izvrši korekciju.Macd Secrets Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje


Stručni savjetnik za Macd Secrets nije uspio donijeti pozitivne rezultate prilikom izvođenja koristeći pet mjeseci povijesnih podataka u ispitivaču strategija. Ovo ispitivanje provedeno je na jednom deviznom simbolu i jednom nižem vremenskom okviru. Sudeći samo po krivulji vlastitog kapitala, ovaj sustav trgovanja nije profitabilan i daleko od njega. Linija kapitala kretala se u ravnoj liniji od početka i uspjela je napraviti mali oporavak pred kraj testiranja. Probno pokretanje završilo je gubitkom za trgovački račun.

Glavni razlog ovog neuspjeha u testiranju je niska stopa pobjede, koja je iznosila samo 28 posto. Međutim, povlačenje nije loše. Jedan od doprinositelja niskom postotku dobitka je očito velika učestalost unosa trgovina. Kad je robot počeo trgovati usred testnog razdoblja, obrti su se otvarali u brzom slijedu i čini se da su razasuti posvuda. Razmak trgovine nije dogovoren.

Razmak unosa u trgovini mora se poboljšati kako bi se poboljšala stopa dobitka. To se može učiniti postavljanjem minimalne udaljenosti na kojoj će se dodati trgovina. Budući da se trgovanje obavlja na novoj svijeći, normalno je da se trgovanje razdvaja veće od minimalne udaljenosti. To je poželjno u odnosu na kraće razdvajanje unosa. Mrežni stil postavljanja minimalne udaljenosti nije potreban, kao ni upotreba naloga na čekanju. Tržišne narudžbe su praktički dovoljne.

Promatrajući stručnog savjetnika u akciji stražnjeg ispitivača, može se zaključiti da je pogodan za trendove na tržištu. U takvim uvjetima robot može generirati puno novca. Kad se trend preokrene ili ispravi, sigurno će izgubiti novac. Stoga trgovac treba pažljivo odabrati simbol kojim se trguje.


 

FREE Macd Secrets EA

Download the FREE Macd Secrets Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.