Martingale Smart Expert Advisor For MT4

Martingale Smart Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Martingale Smart Expert Advisor For MT4
  2. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
  3. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz
  4. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - soba za poboljšanje

 

Martingale Smart Expert Advisor For MT4 je algoritamski sustav trgovanja martingaleom za MT4 platformu. Za razliku od ostalih vrsta martingalskih sustava, ovaj stručni savjetnik prihvaća izgubljene transakcije i pokušava vratiti izgubljeni iznos i ostvariti određenu dobit udvostručenjem volumena trgovine na sljedećem trgovanju.

Ovaj sustav trgovanja funkcionira na oba nova trgovačka računa čiji su tečajevi izraženi u pet znamenki za dolarske parove i tri znamenke za jenske parove i starije račune čiji su citati navedeni u četiri znamenke za dolarske parove i dvije znamenke za jenske parove. Korisnici mogu primijeniti robota na bilo koji devizni par i u bilo kojem vremenskom okviru.

Svatko zainteresiran za pokušaj ovog robota mora ga prvo upotrijebiti na demo računu, a tek nakon što robot pokaže pozitivne rezultate u demo trgovini, trebao bi se koristiti u trgovanju uživo. Kratko testiranje strategije ispitivača rezultiralo je gubitkom, ali ne može govoriti o učinkovitosti sustava trgovanja. To se moglo dogoditi slučajno. Da bi dobio povjerenje u ovaj sustav trgovanja, korisnik mora provesti vlastito testiranje, po mogućnosti na dulje vremensko razdoblje.


FREE Martingale Smart EA

Download the FREE Martingale Smart Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
Pametni stručni savjetnik Martingale za MT4 traži ulazak u trgovinu jednom na svakoj novoj svijeći. Ne koristi naloge na čekanju prilikom slanja zahtjeva za trgovinu na trgovinski poslužitelj. Ako postoji prilika za trgovinu, robot odmah izvršava tržišni nalog. Svaka trgovina dolazi sa stop gubitkom i profitom. Zadani stop gubitak i dobiti dobit su po pet pipova. Međutim, tijekom izvršavanja trgovine, robot uzima u obzir trenutni raspon.

Kada robot pošalje nalog trgovinskom poslužitelju, on dodaje širenje cijeni stop gubitka i oduzima širenje od cijene dobiti. Rezultat je iskrivljeni omjer rizika i nagrade koji je nepovoljan za trgovca. Ako se dogodi da je trgovina gubitnik, trgovac će izgubiti više nego da je trgovina na drugi način pobijedila. Trgovac bi mogao razmisliti o prilagodbi vrijednosti stop-gubitaka i profitne dobiti kako bi skalu prevrnuo u korist nagrade.

Stručni savjetnik uzimao bi po jednu trgovinu, a svaka trgovina u početku će imati puno 0,01. Ako pogodak trgovine donese dobit, sljedeći obrt će koristiti istu veličinu serije (0,01). Ako umjesto toga trgovina pređe granicu zaustavnog gubitka, sljedeća trgovina imat će za 0,01 puno veću veličinu od prethodne trgovine. Primjerice, ako su dva uzastopna trgovanja rezultirala gubitkom, treći posao imao bi puno 0,03. Prirast veličine lota stupa na snagu bez obzira na vrstu naloga prethodne trgovine. Ako je prethodna trgovina bila kupnja i ako je izgubila, sljedeća trgovina imala bi 0,02 trgovine bilo da se radi o kupnji ili prodaji.

Trgovački sustav traži tehničke pokazatelje za usmjeravanje na koju stranu tržišta trguje i upute ako je takva prilika dostupna na otvaranju nove svijeće. Tehnički pokazatelji, njihove postavke i način upotrebe objašnjeni su u nastavku:


  • Pomični prosjeci (razdoblje 1. i 50., jednostavni način rada, zatvaranje cijene) - Jednostavni pomični prosjeci primjenjuju se na trenutni vremenski okvir trenutne svijeće. Signal za kupnju daje se ako je 1 SMA ispod 50 SMA, a signal za prodaju ako je 1 SMA iznad 50 SMA. Signal se može činiti obrnutim, ali to je način na koji se pomični prosjeci koriste u programu na temelju koda.

  • Omotnice (razdoblje 13, jednostavni način rada, smjena 10, zatvaranje cijene, odstupanje 0,2) - Indikator omotnica primjenjuje se na trenutni vremenski okvir za trenutnu svijeću. Ako je cijena upita iznad donje omotnice, daje se bikovski signal. Ako je cijena upita ispod gornje omotnice, prikazan je medvjeđi signal. Ova vrsta stvaranja signala sugerira da se indikator koristi kao indikator podrške i otpora, pri čemu se očekuje da će se cijena okrenuti nakon što udari u crtu.


Gore navedeni tehnički pokazatelji ne koriste se istodobno za potvrđivanje međusobnog signala. Svaki se pokazatelj koristi ovisno o rezultatu prethodne trgovine, dobitku ili porazu. Ako je prethodna trgovina bila isplativa, stručni će savjetnik koristiti pokretne prosjeke kako bi odredio smjer sljedeće trgovine. Ako je prethodna trgovina bila gubitak, robot će se upozoriti na indikator omotnica za signal kao i na pristranost trgovine za sljedeću trgovinu.Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - kriteriji za izlaz


Najčešće Martingale pametni stručni savjetnik za MT4 omogućuje tržištu da odluči o ishodu trgovine. To je zato što svaka trgovina dolazi sa stop nalozima za zaustavljanje gubitaka i uzimanje dobiti. Iako su funkcije loma i zaustavnog zaustavljanja dostupne kao opcije za zatvaranje trgovina uživo, čini se da se te funkcije obično ne koriste ili ne pokreću. To je zbog neposredne udaljenosti stop-loss-a i take-profit naloga od tržišne cijene. Uglavnom se trgovanja zatvaraju stop-gubicima ili teek-profitom, a nije došlo do prilagodbe stop-lossa, kao što je uočeno u ispitivaču strategije.Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - soba za poboljšanje


Martingaleov pametni stručni savjetnik za MT4 čini se sofisticiranim algoritamskim sustavom trgovanja kad se pogleda kôd. Međutim, ova naoko sofisticiranost u ovom slučaju ne dovodi do profitabilnosti. Nekoliko rundi testiranja otkrilo je razočaravajući rezultat.

Testiranje sa zadanim postavkama pokazalo je krivulju kapitala koja se kretala nizbrdo od početka do kraja. Moguće je da je širenje bilo krivo za ovaj loš učinak. Međutim, kada se koristilo trenutno širenje, rezultat je bio isti. Trgovinski račun izgubio je 19 posto nakon pet mjeseci testiranja, a maksimalno povlačenje iznosilo je 19 posto.

Međutim, stopa pobjeda nije bila nimalo loša. Četrdeset i devet posto od 5.153 ukupno sklopljenih poslova bili su pobjednici. Čini se da je ovaj robot gladan trgovina jer u prosjeku provodi 1.000 trgovina mjesečno za testiranje provedeno na 15-minutnom grafikonu.

Obavljena je još jedna runda ispitivanja kako bi se eventualno negirao prethodni rezultat. Zadani omjer rizika i nagrade možda djeluje protiv trgovinskog sustava na početku, pa je prilagođen u sljedećem testiranju. Stop gubitak održavan je na 5 pipsa (plus širenje), ali je profit povećan na dva puta veći od širenja. Iznenađujuće, rezultat nije bio isti, ali zapravo lošiji. Račun je izgubio više novca nego prije (24 posto).

Jedan od čimbenika koji je mogao pridonijeti ovoj lošoj izvedbi je način na koji se tehnički pokazatelji koriste za davanje signala za usmjeravanje trgovine. Čini se da su dani signali protuintuitivni. Na primjer, signal za kupnju daje se kada je to trebao biti signal za prodaju i obrnuto. Stoga, bilo tko sa znanjem o programiranju koji je zainteresiran za poboljšanje izvedbe ovog robota mogao bi razmotriti uređivanje koda. Ako se signali preokrenu, robot bi mogao pokazati sasvim drugačiji rezultat.

Kako je krivulja vlastitog kapitala kontinuirano padala tijekom testiranja, to sugerira da sustav trgovanja još nije prikladan za bilo koju vrstu trgovanja, čak ni za demo trgovanje. Robot se mora programski poboljšavati sve dok ne pokaže obećavajući rezultat vrijedan testiranja u ispitivaču strategija, a kasnije i na demo računu. Tek nakon što robot da pozitivan rezultat u demo trgovini nakon dovoljnog vremena, trgovac bi trebao razmisliti o stavljanju novca na liniju za trgovanje s ovim robotom.


 

FREE Martingale Smart EA

Download the FREE Martingale Smart Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.