MultiTrader Expert Advisor For MT4

MultiTrader Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. MultiTrader Expert Advisor For MT4
 2. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
 3. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska
 4. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje

 

Stručni savjetnik MultiTrader za platformu MetaTrader4 višenamjenski je uslužni program za trgovanje. Daje korisniku bogatstvo informacija na nadzornoj ploči koje korisnik može koristiti za trgovanje. Osim toga, program pruža upozorenja kojima obavještava korisnika o dostupnoj mogućnosti trgovanja u različitim simbolima. U međuvremenu, korisnik može koristiti pružene informacije ili upozorenja za ulazak u obrt ili može koristiti vlastitu analizu, a zatim koristiti alat za izvršavanje obrta. Kako nadzorna ploča obuhvaća osam glavnih valuta na deviznom tržištu (AUD, CAD, CHF, EUR, GBP, JPY, NZD i USD), korisnik ne mora otvoriti drugi prozor grafikona za trgovanje bilo kojom od 28 glavnih parovi.

Budući da je stručni savjetnik alat za ručno trgovanje, nije ga moguće koristiti u povratnom testiranju. Čak i ako korisnik pokuša pokrenuti robota u ispitivaču strategija, nijedna trgovina neće biti izvršena u trenutnom simbolu. Iako robot ne obavlja samostalno poslove, ipak s pravom pripada kategoriji stručnih savjetnika. Iako indikator može izvesti brojne izračune za prikaz informacija na nadzornoj ploči, ne može izvršavati poslove na klijentskom terminalu. S druge strane, skripta se pokreće samo jednom, a zatim nestaje nakon što izvrši predviđene funkcije. Jedini način da se testira učinkovitost ovog stručnog savjetnika je njegova upotreba u demo trgovini. Korisnik može pokušati poduzeti poslove predložene upozorenjima i sam se uvjeriti jesu li signali pouzdani.


FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


MultiTrader Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
Stručni savjetnik MultiTrader za MT4 korisniku prikazuje puno informacija. Prvo, prikazuje osam glavnih valuta na vrhu nadzorne ploče, s mjeračem valuta i vrijednošću koja odgovara snazi valute. Što je vrijednost mjerača valuta veća, to je valuta jača. Na lijevoj strani nalazi se 28 glavnih parova poredanih po abecedi. Uz valutne parove su trenutni smjer i udaljenost cijene od cijene na zatvaranju prethodne svijeće. To prikazuju zelena, crvena i srebrna boja. Ako je boja crvena, cijena opada. Ako je boja zelena, cijena raste. Ako je boja srebrna, cijena se uopće ne kreće od prethodne cijene zatvaranja.

Za svaki simbol korisnik također može vidjeti dnevni raspon u smislu bodova, traženu cijenu i cijenu ponude te raspon u stvarnom vremenu. Na dnu nadzorne ploče korisnik može vidjeti koliko je ukupno trgovina otvoreno, koliko kupuje i koliko prodajnih obrta ima. Obrt za prodaju označen je crvenom bojom, a obrt za kupovinu je u plavoj boji. Ako postoji otvorena trgovina s bilo kojim simbolom, dostupne su još četiri informacije: veličina lota, dobiveni ili izgubljeni bodovi, dobiveni ili izgubljeni iznos u dolarima i postotak stanja na računu koji je stečen ili izgubljen otvorenom trgovinom. Na dnu sučelja nalaze se i podaci o ukupnoj veličini lota svih otvorenih trgovina izvršenih pomoću alata, ukupnom broju izgubljenih ili stečenih bodova, ukupnom izgubljenom ili stečenom iznosu i ukupnom postotku povlačenja ili dobitka.

Evo nekoliko najvažnijih parametara koje korisnik može prilagoditi u ulazima:


 • SelectedMode = COMPACT - Zadana opcija prikaza je Compact, ali korisnik može odabrati dvije druge opcije: punu i mini. Cijeli zaslon zauzima najveći prostor i prikladan je za upotrebu ako korisnik ima velik zaslon, dok mini zaslon prikazuje najmanji zaslon. Kompaktni zaslon dolazi između. Ipak, sve vrste zaslona pružaju jednaku količinu informacija.

 • CalcPeriod = DNEVNO - Korisnik može odabrati dnevne, tjedne i mjesečne vrijednosti za ovaj parametar. Odabrano razdoblje osnova je podataka koji se daju svakom simbolu i informacija prikazanih u upozorenjima.

 • OneClickTrading = true - Kada je to točno, korisnik može izvršavati poslove klikom na gumb na nadzornoj ploči. Ako je lažno, klik na gumb ne bi otvorio trgovinu.

 • MagicNumber = 0 - Ovo je identifikator trgovina koje je robot obavio. Ako je vrijednost nula, trgovine neće imati čarobne brojeve. Korisnik ovdje može koristiti i pozitivne i negativne brojeve. Ako se trguje, nadzorna ploča prikazat će samo informacije o trgovini specifične za magični broj odabran u Ulazima.

 • BuyKey = "B" - Osim klika na gumb za kupnju na nadzornoj ploči, korisnik također može pritisnuti tipku B na tipkovnici da izvrši kupnju. Korisnik ipak može postaviti drugo slovo ili znak.

 • CloseKey = "C" - Osim klika na gumb za zatvaranje u sučelju, korisnik također može pritisnuti tipku C na tipkovnici da zatvori određenu trgovinu.

 • SellKey = "S" - Osim što klikne gumb za prodaju na nadzornoj ploči, korisnik također može pritisnuti tipku S na tipkovnici za izvršenje prodaje.


Kada trgovac obavi svoju analizu i bude spreman za trgovinu, može odmah izvršiti trgovinu klikom na gumb Prodaja ili Kupi koji odgovara simbolu odabira. Ovako unesena trgovina imat će zadanu veličinu lota 0,01 i neće imati gubitak i gubitak dobiti. Ako je željena druga veličina lota, korisnik može unijeti novu vrijednost izravno u polje veličine lota ili kliknuti strelicu gore udesno da bi povećao veličinu partije za 0,01 po kliku ili strelicu dolje ulijevo za smanjenje veličine lota za 0,01 po kliku.

Korisnik također može postaviti broj bodova za profit i zaustaviti gubitak izravno na nadzornoj ploči. Vrijednosti moraju biti veće od razine zaustavljanja plus proširenja da bi se prihvatile. U suprotnom se neće izvršiti nikakva trgovina i korisnik može vidjeti "nevaljana zaustavljanja" na vrhu nadzorne ploče. Moguće je unijeti više transakcija kupnje i prodaje jednim simbolom višestrukim klikom na gumbe kupovina i prodaja.MultiTrader Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska


Ako je korisnik spreman zaključiti jedan ili više obrta, to može učiniti klikom na gumb za zatvaranje koji odgovara odabranom simbolu. Ako želi upotrijebiti tipkovnu prečac za zatvaranje trgovina ("C"), korisnik mora prvo odabrati simbol klikom na njegovo ime u krajnjem lijevom stupcu nadzorne ploče, a zatim može pritisnuti C. Ako to učinite, zatvorit ćete više poslova otvorite u aktivnom simbolu na sučelju.MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Prostor za poboljšanje


Stručni savjetnik MultiTrader za MetaTrader4 doista je svestran alat za ručno trgovanje. Korisnik može čak i izvršiti svoju analizu koristeći podatke dane na nadzornoj ploči ili pričekati da upozorenja dođu da bi se predloženi simboli mijenjali u predloženom smjeru. Ako korisnik nema puno vremena za praćenje trgovanja, može postaviti stop loss i uzeti profit ravno na nadzornoj ploči, a zatim se udaljiti. Ovo bi bila dobra opcija za one koji imaju svakodnevne poslove kojima bi se trebali baviti.

Iako stručni savjetnik na nadzornoj ploči pruža informacije na koje se korisnik može pozivati za donošenje odluka o trgovanju, važno je da korisnik razumije što ti brojevi znače. Ako dobro poznaje MQL4 programiranje, može pročitati programski kôd kako bi stekao uvid u sve pružene informacije. Međutim, kod je vrlo složen za razumijevanje običnih programera. Vremenom je moguće da netko može ogrebati površinu i razbiti kôd u svoju korist.


 

FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.