N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4

N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4
  2. N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
  3. N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska
  4. N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - soba za poboljšanje

 

N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 primjenjuje N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 poziciju veličine ne na svaku trgovinu, već nakon niza izgubljenih trgovina koje je korisnik prijavio u ulazima. Zbog toga se ovaj stručni savjetnik malo razlikuje od ostalih sustava martingale. Međutim, kao i kod standardnog pristupa upravljanju novcem od martingale, multiplikator veličine lota koji se koristi za sljedeću trgovinu nakon određenog broja izgubljenih trgovina je dva.

Kada je pokrenut u ispitivaču strategije tijekom razdoblja od pet mjeseci povijesnih podataka, sustav trgovanja je generirao malu dobit s prihvatljivim iznosom povlačenja. Zanimljivo je primijetiti da je robot uspio zaraditi čak i ako je dobitak bio manji od 50 posto, a omjer rizika i nagrade samo jedan. Najvjerojatniji razlog za to je uporaba pristupa dimenzioniranja parcele martingale. Iako je krajnji rezultat bio pozitivan, ukupni dojam bio je neutralan. To je zbog činjenice da je robot zaradio malo novca tijekom nekoliko mjeseci testnih podataka.


FREE N Trades Per Set Martingale EA

Download the FREE N Trades Per Set Martingale Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
N Trades Per Set Martingale stručni savjetnik prikazuje neke podatke na grafikonu na kojem se prikazuje. Kao što se može vidjeti na gornjoj slici, korisnik može vidjeti status robota da radi. Također su prikazane tri vrijednosti širenja (širenje u stvarnom vremenu, maksimalno širenje, minimalno širenje i prosječno širenje). Nije jasno kako se vrijednosti širenja koriste u sustavu trgovanja. Čini se da je robot otvorio trgovinu odmah nakon što je ispušten na grafikon pomoću demo računa.

Postoje vrlo minimalni parametri u ulazima koji su na raspolaganju korisniku za podešavanje. To su svi parametri koje možete vidjeti u stručnim postavkama, iako algoritam izgleda prilično složeno i dugotrajno. Ti su parametri i zadane vrijednosti objašnjeni u nastavku:


  • MagicStart = 4779 - Ovaj se cijeli broj koristi kao magični broj za trgovine koje pokreće ovaj stručni savjetnik.

  • N_trades_per_set = 3 - Ovaj parametar ne znači da svaki set sadrži tri trgovine. Ovaj se broj odnosi na uzastopni broj pobjeda ili poraza nakon čega robot odlučuje hoće li povećati ili resetirati veličinu serije. Ako su zadnja tri trgovanja bila pobjednička, robot će resetirati veličinu lota na početnu veličinu pozicije. Ako su posljednja tri trgovanja bila gubitnici, robot će povećati veličinu lota pri sljedećem trgovanju.

  • TP = 50 - Robot će postaviti dobit od svake trgovine na 50 pipsa.

  • SL = 50 - Robot će zaustaviti gubitak svake trgovine na 50 pipsa.

  • Faktor = 2 - Veličina lota iz prethodne trgovine množi se s tim faktorom da bi se dobila veličina partije u sljedećoj trgovini. To se događa kada su posljednja tri trgovanja izgubljena.

  • Dijelitelj = 100000 - Ovaj se broj dijeli sa stanjem na računu da bi se dobila početna veličina serije trgovanja.


Stručni savjetnik ne koristi nijednu vrstu tehničkih pokazatelja za stvaranje unosa u trgovinu. Kada se primi tik, robot prolazi kroz naloge u trgovačkom pultu kako bi brojao otvorene transakcije na trenutnom simbolu. Ako postoje, stručni savjetnik zaustavlja daljnji izračun i vraća naredbu na terminal. Ako još nema trgovine, robot šalje zahtjev za trgovinom poslužitelju s specifikacijama za veličinu lota, zaustavljanje gubitaka i uzimanje dobiti.

Robot određuje veličinu lota na temelju stanja na računu i varijable Delitelj u ulazima. Koji god da je saldo tekućeg računa, on se dijeli sa 100 000 da bi se dobio obujam trgovine. Daljnji se izračun ne vrši kako bi se provjerilo je li tako dobivena veličina partije točna. U međuvremenu, traženi stop-gubitak iznosi 50 pipova, a traženi take-profit 50 pipsa, postižući jednaku ravnotežu između rizika i nagrade u svakoj trgovini.N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska


Stručni savjetnik za Martings, N Trades Per Set ne uključuje narudžbe nakon što krenu uživo. Tržištu daje punu slobodu odlučivanja o rezultatima otvorene trgovine. Ako cijena pogodi zaustavni gubitak, trgovina završava gubitkom, ali ako cijena dotakne take profit, trgovina se proglašava pobjedničkom i završava u dobiti. Ne izvode se operacije praćenja i preloma. Iako ovo izgleda kao vrlo pojednostavljeni pristup upravljanju trgovinom, on ima slučajnu prednost održavanja omjera rizika i nagrade konstantnim. Jedini način na koji sustav trgovanja može generirati novac je visoka stopa dobitka ili upotreba strategije upravljanja novcem martingale.N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - soba za poboljšanje


Iako je N Trades Per Set Martingale stručni savjetnik zaradio na testiranju, ukupni rezultat nije zadovoljavajući zbog nekih očiglednih problema zabilježenih dok je robot radio. Prvo je robot otvorio kupovinu samo tijekom pet mjeseci testnog razdoblja. U tom bi razdoblju moglo biti barem kratkoročnih uzlaznih trendova i padova, pa nije jasno ili razumljivo zašto robot nije prihvatio i prodajne poslove. Može se dogoditi da u programskom kodu postoji greška koja uzrokuje ovu neočekivanu pojavu.

Sljedeće je zapažanje da je robot počeo trgovati na velikoj veličini od 0,01. Nakon nekog vremena, iz nekog je razloga veličina pozicije skočila na 0,10. Ova vrsta promjene algoritma ne izgleda normalno. Na temelju stanja računa korištenog za testiranje, dijeljenje stanja s djeliteljem trebalo bi rezultirati 0,10. Umjesto toga, robot je započeo s 0,01, što je neobično. Korisnik se može pitati zašto je započeo s 0,01, a uopće bi trebao biti 0,10. Na ovo pitanje nije lako odgovoriti. Jedini način da to saznamo je čitanje koda, što je zapravo težak put s obzirom na duljinu i složenost izvornog koda programa.

Na vrhuncu ispitivanja, robot je stvorio oko dva posto početne ravnoteže. S obzirom da je sustav trgovanja pokrenut pet mjeseci testnih podataka, ovaj je krajnji rezultat premalen. Moglo bi se reći da je robot siguran za upotrebu, ali nedovoljno profitabilan da bi ozbiljan trgovac ili investitor mogao razmišljati o njemu. Daljnja testiranja mogu dati različite rezultate, tako da korisnik može slobodno provesti vlastitu istragu. Korisnik može koristiti različite instrumente trgovanja i razdoblja u svom testiranju i može razmotriti pokretanje robota u načinu optimizacije. Ako probno prikazivanje pokaže pozitivne rezultate, korisnik može izvršiti prosljeđivanje pomoću sljedećeg demo računa.

Budući da je automatizirano trgovanje korištenjem mehaničkih sustava trgovanja rizično, korisnik bi trebao biti oprezniji kada koristi sustav trgovanja martingalom jer predstavlja veći rizik od uobičajenog automatiziranog sustava trgovanja. Postoji mnogo trgovačkih sustava temeljenih na martingalu, a ovo je samo jedan od njih, samo malo drugačiji. Najvažniji kriterij za sisteme martingale je iznos dobiti s obzirom na povlačenje. Pri testiranju sustava martingala treba koristiti najmanje godinu dana podataka o ispitivanju kako bi se utvrdilo da li se drži u različitim tržišnim uvjetima. Ovo je test stresa koji bi ti sustavi trebali proći. Ako robot uspije u ovom testiranju, treba uzeti u obzir mjesečnu dobit tijekom testnog razdoblja. Mjesečni povrat od 10 posto dovoljno je dobar ako se povlačenje sredstava drži na odstojanju. Martingalni sustav smatra se sigurnim ako održava smanjenje manje od 20 posto.


 

FREE N Trades Per Set Martingale EA

Download the FREE N Trades Per Set Martingale Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.