Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4

Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4
  2. Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - kriteriji za prijavu
  3. Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska
  4. Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - sobe za poboljšanje

 

Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 jednostavan je za korištenje automatizirani sustav trgovanja za MT4 platformu. Kao što i samo ime govori, robot jednostavno otvara dva naloga na čekanju, jedan nalog za zaustavljanje kupnje i jedan nalog za zaustavljanje prodaje, onog trenutka kada je pričvršćen na simbol grafikona. Ne čeka da se stvori nova svijeća prije nego što krene u akciju. Korisnik čak ne treba prilagoditi nijednu postavku na kartici Ulazi. Zadane postavke rade sasvim u redu. Stoga, bilo tko s ograničenim iskustvom u trgovanju može koristiti ovog robota nedugo nakon što izvrši prilično brzo testiranje.


FREE Open Two Pending Orders EA

Download the FREE Open Two Pending Orders Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - kriteriji za prijavu
Kada se pojavi novi tik, stručnjak za otvaranje dva naloga na čekanju za MT4 započinje s radom utvrđivanjem volumena trgovine i provjerom nalazi li se taj opseg u dopuštenom rasponu. Ovaj raspon je minimalna i maksimalna količina koju je posrednik postavio za određenu vrstu trgovačkog računa. Ova je provjera neophodna kako bi se izbjegla uobičajena pogreška pri korištenju robota, odnosno iznos nevažećih lotova. Dinamičko veličine lota omogućeno je prema zadanim postavkama, pa je robot taj koji će odrediti veličinu partije za svaku trgovinu, a iznos koji korisnik postavi bit će zanemaren. Veličina partije jednaka je postotku vlasničkog kapitala koji je odabrao korisnik (zadano 2%) s obzirom na udaljenost zaustavljanja gubitaka i stanje računa.

Nakon izračunavanja veličine lota, robot će odmah na grafikon poslati dva naloga na čekanju. Jedno je zaustavljanje kupovine, a drugo zaustavljanje prodaje. Stanica kupovine stavlja se 5 pipova iznad tražene cijene, dok se prodaja zaustavlja 5 pipova ispod trenutne cijene ponude. Uz narudžbe idu pojedinačni stop-gubici i dobit (vidi sliku gore). Korisnik može vidjeti nekoliko linija na grafikonu, ali to još nisu trenutne narudžbe. Stop gubitak za svaku trgovinu postavlja se na udaljenost od 10 pipsa, a profit (dobit) na 30 pipsa. Nakon toga, robot prelazi u način čekanja dok cijena ne dotakne jedan od dva naloga na čekanju.

Robot ne uzima signale ni od jednog tehničkog pokazatelja niti koristi bilo koju strategiju cjenovnog djelovanja za određivanje smjera trgovine i vremena ulaska. Sve dok trgovački račun nema otvoreni nalog za trenutni simbol, izvršavat će se dva naloga na čekanju odjednom. Sustav nema raspored otvaranja i zatvaranja naloga na čekanju. Nalozi na čekanju ostat će na grafikonu ako se ne pretvore u tržišne naloge i neće isteći.Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska


Kao što je već spomenuto, stručnjak za otvorene dvije narudžbe na čekanju za MT4 djeluje vrlo jednostavno. Nakon nekog vremena jedan od dva naloga na čekanju će se izvršiti i postati tržišni nalog. Nakon završetka, drugi nalog na čekanju bit će izbrisan s terminala, a robot će početi upravljati trgovinom uživo.

Trgovina je zatvorena kada cijena pogodi ili stop gubitak ili profit. Kada cijena dosegne zaustavni gubitak otvorene trgovine, bit će zatvorena s gubitkom. Tada započinje još jedan trgovački ciklus s robotom koji daje dva naloga na čekanju. Ponekad se trgovanja zatvaraju ne u originalnoj cijeni stop loss-a. To se događa ako sustav trgovanja koristi funkciju zaustavljanja.

Ako se trgovina uživo o kojoj smo ranije govorili, isplati i dobije najmanje 5 pipova, stop gubitak će se prvo prilagoditi cijeni lomova ili po otvorenoj cijeni. Kad se osvoji više bodova, zaustavni gubitak će se još više prilagoditi. Robot će održavati udaljenost od 5 pipova između tržišne cijene i cijene zaustavnog gubitka sve dok tržišna cijena ne pogodi ili novo prilagođeni stop gubitak ili željeni cilj preuzimanja dobiti (zadano 30 pipova). Budući da je cilj uzimanja profita postavljen znatno dalje od ulazne cijene u usporedbi s izvornom cijenom stop-gubitka, prilagodba stop-gubitka može se izvršiti nekoliko puta. Ako je tržišni trend u smjeru trgovine relativno snažan, umjesto novog zaustavnog gubitka može se postići cilj uzimanja dobiti.Open Two Pending Orders Expert Advisor For MT4 - sobe za poboljšanje


Stručni savjetnik za otvorene dvije narudžbe na čekanju za MT4 mogao bi koristiti daljnji razvoj kako bi postao profitabilan. Korištenje trenutnih postavki u ispitivaču strategija trenutno ne izgleda obećavajuće. Krivulja vlastitog kapitala kontinuirano se smanjuje prema nuli. To bi moglo iznenaditi svakoga tko je svjestan da su nalozi na čekanju bolji ulazak u trgovinu od tržišnih. To je zato što je tržište koje odlučuje u kojem će se smjeru kretati. Uz nalog za zaustavljanje, trgovac ne nameće svoju volju tržištu. Dopušta tržištu da puca i promatra. Mogu biti i drugi čimbenici koji utječu na ishod ispitivanja.

Jedan od mogućih razloga za loše trgovanje u testiranju je odabrani simbol. Razdoblje odabrano za vrijeme testiranja za odabrani simbol može se kretati. Važno je da se sustav trgovanja implementira u imovinu koja je u trendu kako bi mu se pružilo više šansi za dobitak. Primjer takvog para je EURCHF. Drugi je GBPCAD; loša strana je ogromna razina zaustavljanja. Ipak je pronaći trendovito tržište lakše reći nego učiniti jer nitko ne može predvidjeti što će tržište dalje raditi.

Još jedno područje koje treba razmotriti je trgovanje. Stalno plasiranje trgovina možda neće biti dobro za ovaj sustav. Možda puštanje robota da radi tijekom određenog doba dana ili trgovanja može smanjiti broj izgubljenih poslova ili povećati broj dobitnih poslova, ili čak oboje. Međutim, ovaj će plan potrajati jer zahtijeva uređivanje koda.

Napokon, čak i uz trenutne postavke, jedini način da sa sigurnošću znamo funkcionira li robot jest ne testiranjem pomoću optimizacije. Da bi realizirao svoj stvarni potencijal, robot treba postaviti na svoje optimalne parametre, a to se može utvrditi samo optimizacijom. Iako će ovo potrajati, vrijeme čekanja moglo bi rezultirati dramatičnim poboljšanjem performansi robota, što ga čini održivom opcijom sustava trgovanja za trgovce i investitore.


 

FREE Open Two Pending Orders EA

Download the FREE Open Two Pending Orders Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.