RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4

RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4
 2. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
 3. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska
 4. RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - soba za poboljšanje

 

Stručni savjetnik RoNz Auto SL TS TP v206 pametni je mehanički sustav trgovanja za trgovačku platformu MetaTrader4. Koristi jednostavan pristup ulasku u trgovinu, ali koristi napredne tehnike upravljanja trgovinom za stvaranje dobiti. Korisnik može implementirati ovaj sustav trgovanja na trgovačke račune i od četveroznamenkastih i od peteroznamenkastih brokera, bilo kojeg deviznog para i bilo kojeg vremenskog okvira.

Pokretanje robota u leđnom testiranju završilo je negativnom dobiti, ali mjerni podaci trgovanja izgledaju zanimljivo. Stopa pobjeda bila je visoka (oko 65 posto), povlačenje je bilo malo (0,75 posto), a izgubljeni iznos bio je minimalan. Uz to, robot je u prosjeku imao 55 trgovina mjesečno koristeći pet mjeseci povijesnih tržišnih podataka za jedan simbol u vremenskom okviru od 15 minuta. Ove metrike pokazuju da, iako robot trenutno nije profitabilan, on ima određeni potencijal da postane profitabilan pod pravim uvjetima.


FREE RoNz Auto SL TS TP v206 EA

Download the FREE RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - kriteriji za ulazak
Stručni savjetnik RoNz Auto SL TS TP v206 za MT4 izvršava minimalne rutinske provjere prije traženja unosa trgovine. Pregledava trenutni grafikon kako bi utvrdio ima li više od 100 svijeća, je li dopušteno automatizirano trgovanje na klijentskom terminalu, nema li otvorene trgovine trenutnim simbolom i je li formirana nova svijeća. Ako bilo koji od ovih uvjeta nije istinit, robot zaustavlja svoj rad i ponovno trči na sljedeću svijeću.

U ulazima postoje važni parametri koje korisnik mora pravilno postaviti kako bi sustav trgovanja radio onako kako korisnik to želi. Ti parametri uključuju sljedeće:


 • TakeProfit = 500 - Ova je vrijednost u bodovima, a ne u bodovima. Ako trgovina dobije 500 bodova, bit će zatvorena u dobitku. Korisnik može prilagoditi ovu vrijednost kako smatra potrebnim.

 • StopLoss = 250 - Ova je vrijednost u bodovima. Ako trgovina izgubi 250 bodova, bit će zatvorena u gubitku.

 • SLnTPMode = Klijent - korisnik može odabrati klijenta ili poslužitelja. Zadana vrijednost je Klijent. Kada je ovo odabrano, zaustaviti gubitak i dobiti, neće biti prikazani na grafikonu, što znači da ovi zaustavni nalozi nisu postavljeni na svoje mjesto. Kad se odabere Server, svaka trgovina imat će definirani stop loss i take profit.

 • LockProfitEnable = LP_ENABLE - Ovaj parametar uključuje i isključuje funkciju zaustavljanja. Prema zadanim postavkama omogućeno je. Kao takvi, zaustavljanje gubitaka dobitnih transakcija pratit će se iza tržišne cijene.

 • LockProfitAfter = 100 - Ova je vrijednost u bodovima. Ovaj će parametar stupiti na snagu ako je LockProfitenable postavljen na zadanu vrijednost.

 • ProfitLock = 60 - Ova vrijednost je u bodovima. Djeluje u tandemu s parametrom LockProfitAfter. Koristeći zadane postavke, ako trgovina dobije 100 bodova, njezin stop gubitak bit će pomaknut za 60 bodova iznad ulazne cijene. Na ovaj način trgovina više ne može gubiti novac. Umjesto toga, osigurat će se 60 bodova dobiti.


Stručni savjetnik obavlja trgovinu na početku nove svijeće. Kada se trgovina izvrši, imat će zaustavljeni gubitak i dobit ako je parametar SLnTPMode postavljen na Server. U suprotnom, trgovina neće imati stop loss i take stop stop narudžbe. Sva trgovanja imat će minimalni opseg trgovine kako ga je propisao posrednik za trgovački račun, a ne postoji drugi način da se to zaobiđe, jer nije dostupan kao opcija u ulazima.

Trgovinski sustav koristi samo jednu vrstu tehničkih pokazatelja za određivanje smjera trgovine i za vremensko određivanje unosa. Indikator koji se koristi, njegove postavke i generirani signal navedeni su u nastavku:


 • Pomični prosjeci (razdoblje 10, 20 i 100; eksponencijalni način; zatvaranje cijene) - Pomični prosjeci primjenjuju se na trenutni vremenski okvir i svijeću. Ako je 10 EMA ispod 20 EMA, a 10 EMA iznad 100 EMA, generira se signal za kupnju. Ako je 10 EMA iznad 20 EMA, a 10 EMA ispod 100 EMA, prikazuje se signal prodaje. Ovaj je signal jedini temelj za utvrđivanje pristranosti trgovine i vremena ulaska.


RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - kriteriji izlaska


Stručni savjetnik RoNz Auto SL TS TP v206 za MT4 koristi dvije metode u upravljanju trgovinom, a odjednom se može koristiti samo jedna metoda. Prva metoda uključuje upotrebu skrivenog stop-loss-a i take-profit-a, što je zadana strategija. U ovom slučaju, korisnik (kao i broker) ne može vidjeti zaustavljeni gubitak i cijene dobitka na grafikonu, ali robot ih pohranjuje u memoriju. Otvorenu trgovinu robot će prisilno zatvoriti ako se prekrši virtualna cijena gubitka ili profit.

Ako trgovina izgubi 25 pipova, robot će zatvoriti trgovinu zbog gubitka. Ako trgovina umjesto toga osvoji 50 pipova, bit će zatvorena za dobitak. Ako je trgovina dobitna, čak i prije nego što postigne cilj uzimanja dobiti, robot je možda već prilagodio svoj stop gubitak na udaljenost od šest pipova iznad ili ispod ulazne cijene. To se događa onog trenutka kada trgovina dobije najmanje 10 pipova. Na ovaj se način ne može okrenuti i izgubiti. Stop gubitak se nakon toga ne prilagođava. Ili cijena pogađa prilagođeni stop-gubitak ili cilj dobiti, a trgovina se u bilo kojem slučaju smatra pobjedničkom.

U drugoj metodi, robot uključuje stop loss i take profit naloge trgovine kada se zahtjev pošalje trgovinskom poslužitelju. Kad je zahtjev za trgovinom uspio, trgovinom će upravljati robot na isti način kao što rukuje trgovinom prvom metodom upravljanja trgovinom.RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor For MT4 - soba za poboljšanje


Stručni savjetnik RoNz Auto SL TS TP v206 za MT4 jednostavan je sustav algo trgovanja koji pokazuje obećanja. Testiranje nije rezultiralo profitom, ali robot bi u drugom trenutku mogao izvesti različite performanse u drugoj situaciji. Stoga bi mogla biti potrebna daljnja ispitivanja u ispitivaču strategija, po mogućnosti koristeći različite simbole i kombinaciju postavki kako bi se izvuklo najbolje od ovog stručnog savjetnika.

Jedno područje koje se može poboljšati je strategija ulaska. Trgovine koje je izvršio robot mogle su biti poduzete prerano. Prvo, robot koristi trenutnu otvorenu svijeću da odluči jesu li pokretni prosjeci pravilno poravnati. Moguće je da bi odnos pokretnih prosjeka mogao završiti drugačije kada se trenutna svijeća zatvori, što bi rezultiralo lažnim signalom. Problem je što je trgovina već izvršena i nema povratka.

Osim toga, bolje je koristiti svijeće koje se zatvaraju na određeni način. Za signal za kupnju, signalna svijeća (već zatvorena ili još uvijek otvorena) mora biti bikova, što znači da se otvara nisko, a zatvara visoko. Za signal prodaje, signalna svijeća mora biti medvjeđa, što znači da se otvara visoko i zatvara nisko. Pojedinci ili skupine svijeća često pokazuju tržišni osjećaj temeljne sigurnosti.

Da bi odredio profitabilnost trgovinskog sustava, korisnik može proučiti odnos stop-losa i profitne dobiti. Iako se čini da je omjer rizika i nagrade povoljan za trgovca (rizik od 25 pipa nasuprot nagradi od 50 pipa), funkcija zaključavanja može negativno utjecati na ovaj odnos čak i ako se čini da robot ima visoku stopu dobitka. Ako robot dobije više obrta, ali ostvari malo dobiti i izgubi manje obrta, ali izgubi više novca, krajnji rezultat neće biti dobar za trgovački račun.


 

FREE RoNz Auto SL TS TP v206 EA

Download the FREE RoNz Auto SL TS TP v206 Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.