Scalper Expert Advisor For MT4

Scalper Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Scalper Expert Advisor For MT4
  2. Kako funkcionira Scalper Expert Advisor For MT4
  3. Scalper Expert Advisor For MT4 - ULAZI
  4. Scalper Expert Advisor For MT4 - NAZAD
  5. Scalper Expert Advisor For MT4 - ZAKLJUČAK

 

Kada trgujemo visokofrekventnim sustavima, većina nas je ograničena vremenom koje moramo provesti pred kartama, drugim fiziološkim čimbenicima ili ljudskim osjećajima poput pohlepe, straha, umora itd. Većina trgovaca ograničena je tim čimbenicima, što čini trgujemo teže, pogotovo ako trgujemo sustavima za skalpiranje koji zahtijevaju visoku pozornost i pažnju.

Tu nastupaju stručni savjetnici. Trgovanje s robotom olakšava život trgovcima, u osnovi računalo donosi brže i bolje odluke. Stručni savjetnici mogu vam spasiti život posebno za skalpere.


FREE Scalper EA

Download the FREE Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!Stručni savjetnici mogu biti dobri ili loši. Sve ovisi o načinu trgovanja s njim. Ako na to ne obratite pažnju, stručni savjetnici mogu vam uništiti račun. Ali ako obratite pažnju na to kako možete poboljšati svoj EA, s njim možete učiniti čuda.

U osnovi, stručni savjetnik radi samo ono što mu vi naredite. U osnovi se ignorira bilo koji drugi čimbenik koji vi / ili vaš programer niste uzeli u obzir. Stvari poput vijesti, radnog vremena, vanjskih čimbenika itd. Koje utječu na kretanje cijena, mogu vas dovesti u veliko smanjenje ako niste oprezni.

Ali ako se usredotočite na ograničavanje radnog vremena i pronalaženje svog ruba, možete si olakšati život pomoću stručnog savjetnika.

Pokazat ću vam Scalper Expert Advisor For MT4 . Ovaj EA zove se Parwaz i čini čuda na manjim vremenskim okvirima. Ima nadzornu ploču koja prikazuje ukupni trgovac i dobit / gubitak. Najbolje djeluje kad god se cijena kreće brže.Kako funkcionira Scalper Expert Advisor For MT4


U osnovi to funkcionira, postavlja KUPI / PRODAJA Staje kad god se cijena kreće na određeni način. Prati zaustavljanje kad god se cijena kreće u dobiti, ako se cijena kreće u smjeru trgovanja, otvorit će zaustavljanje zaštite X pips iznad cijene.

Ovaj EA osmišljen je za trgovinu s malim stop-gubicima i većim Take Profit-om. Za razliku od vašeg uobičajenog omjera rizika 1 do 3, ovaj EA najbolje funkcionira kad god imamo veći omjer rizika i nagrade. Zadane su postavke 1,5 pips za Stop Loss i 30 pips za Take Profit. To je promjenjivo, ali postigao sam fantastične rezultate s tim zadanim postavkama.

Ovaj EA otvara BUY / STOP naloge, štiteći trenutne izgubljene pozicije. Prati zaustavljanje u svakom koraku (u pipsima), to se također može promijeniti na ulazu. Ovaj EA uzima puno trgovina, najbolje radi na aktivnim glavnim parovima.

Scalper Expert Advisor For MT4 - ULAZI


Ako trgujete sa stručnim savjetnicima, najbolje je prilagoditi ga. Što se više možete igrati sa svojim EA, više ga možete optimizirati kako biste pronašli najbolje rezultate.
PendingOrderDist - Ovaj ulaz postavlja udaljenost između naloga na čekanju, u pipsima . Zadane postavke su 0,0. Kada je ovaj ulaz 0,0, udaljenost između naloga na čekanju automatski se postavlja na trenutnu razinu zaustavljanja naloga.

StepModify - Ovaj ulaz postavlja udaljenost između naloga za modificiranje / krajnjih stop-gubitaka. Zadana postavka je 2,0, dakle 2 pipa. To ukazuje na to da će EA pratiti zaustavni gubitak kad god cijena pomakne 2 pipa dobiti.

StopLoss - Ovaj ulaz postavlja zaustavljanje gubitaka naloga na čekanju (u pipsima ). Zadana postavka je 1,5 pips. Očito se možete poigrati s tim i shvatiti koja postavka najbolje djeluje, ali kao što sam već rekao, ovaj EA najbolje funkcionira s visokim RRR-om.

TakeProfit - Ovaj ulaz postavlja profitnu dobit za naloge na čekanju (u pipsima ). Zadana postavka je 30 pipsa.

MoneyManage - ovo je logički ulaz, što znači da ga možete postaviti na True ili False. Ako je ova postavka True, svaka će narudžba riskirati% veličine računa (što možete kontrolirati unosom PercentRisk). Ako je ova postavka Netačno, svaka će narudžba imati fiksnu veličinu lota.

PercentRisk - Ovaj podatak postavlja rizik od trgovanja u postocima. Trenutna postavka je 10,0 što je po mom mišljenju previsoko. Možete se poigrati s njim i vidjeti što vam najbolje odgovara.

LotSize - Ovaj ulaz kontrolira LotSize trgovina. Djeluje samo ako je MoneyManage False.

UseTimeFilter - Ovaj ulaz vam omogućuje da izvršite EA trgovinu samo tijekom određenih vremenskih razdoblja.

TimeStartTrade - Ovaj ulaz kontrolira vrijeme početka trgovanja (radi samo ako je UseTimeFilter tačno)

TimeStopTrade - Ovaj ulaz kontrolira vrijeme završetka trgovanja (radi samo ako je UseTimeFilter tačno)

MaximumSpreadLimit - Ovaj ulaz kontrolira maksimalni raspon dopušten za trgovanje

Kao što vidite, možete se poigrati postavkom i figurom koja vam najbolje odgovara. Ovdje imate puno mogućnosti. Moja omiljena postavka je UseTimeFilter. To nam omogućuje trgovanje tijekom određenog vremena, što je najvažniji čimbenik prilikom skaliranja.Scalper Expert Advisor For MT4 - NAZAD


Idemo, znam da ste svi čekali ovaj dio. Na kraju su nam važni samo rezultati. Da budem iskren, rezultati EA-ovih backtestinga uvelike ovise o paru i vremenu backtest-a. Primjerice, ove smo rezultate testirali na USD / CHF (10 / 20-11 / 20, 15m TimeFrame).


USD / CHF Backtest -
GBP / USD Backtest -


Kao što vidite, nismo postigli najbolje rezultate. EA je porastao na + 40% dobiti, ali na kraju je izgubio zamah i uslijedio veliki pad (-72%). To je razlog zašto moramo ograničiti vrijeme trgovanja za skalpiranje EA-a i vrlo pažljivo ga nadgledati.
Ali pričekaj, još nismo gotovi. Tijekom testiranja na drugim parovima, poput GBP / USD, dobivamo puno drugačije rezultate. (10 / 20-11 / 20, 15m vremenski okvir).

Ovdje smo postigli puno bolje rezultate. Kao što vidite, na kraju smo profitirali + 40% tek nakon mjesec dana trgovanja. EA je zaradio + 100% dobiti, ali je kasnije tijekom mjeseca izgubio dio svog zamaha. Stopa dobitka bila je znatno viša nego na USD / CHF. To pokazuje da uspješno trgovanje sa stručnim savjetnicima mora puno raditi na tome što i kada. Znači čime trgujemo i kada trgujemo.Scalper Expert Advisor For MT4 - ZAKLJUČAK


Ovaj stručni savjetnik za Scalper može biti vrlo profitabilan ako se pažljivo koristi. Ako ga dovoljno testirate i pronađete svoje slatko mjesto s određenim parom i vremenom trgovanja, njime možete zaraditi puno novca. Morate biti oprezni da ne pušete s računa / ne riskirate puno novca iako trgujete s ovim Scalper EA. Sve ovisi o vašem strpljenju i racionalnom razmišljanju kao trgovca.

 

FREE Scalper EA

Download the FREE Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.