Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor For MT4

Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor For MT4
 2. Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor For MT4 - Kriteria Kemasukan
 3. Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor For MT4 - Keluar Keluar
 4. Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor For MT4 - Bilik untuk Penambahbaikan

 

Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor For MT4 adalah sistem perdagangan separa automatik untuk platform perdagangan MetaTrader4. Ia hanya berfungsi pada satu simbol sahaja, iaitu simbol di mana ia dilampirkan oleh pengguna. Sekiranya pengguna ingin menggunakan penasihat pakar ini dalam simbol perdagangan lain, satu contoh program harus dilampirkan pada setiap simbol tersebut.

Seperti namanya, robot itu mungkin dianggap sebagai program yang membuat butang berhenti jual dan beli pada carta yang pengguna dapat berinteraksi ketika dia berniat untuk membuka perdagangan. Andaian sedemikian tidak betul dalam senario sebenar. Boleh dikatakan bahawa penasihat pakar ini tidak betul namanya. Pada hakikatnya, robot membuat butang beli, jual dan tutup pada carta (lihat gambar di atas).

Menjadi jelas bahawa penasihat pakar sebenarnya membenarkan pedagang untuk membuka perdagangan secara manual dan menutup perdagangan secara manual. Walaupun entri perdagangan manual adalah syarat, penutupan perdagangan secara manual tidak wajib, hanya pilihan untuk pedagang yang dapat dia gunakan kapan saja. Ini kerana robot boleh menguruskan perdagangan bagi pihak peniaga. Untuk melakukan ini, robot memerlukan arahan dari peniaga. Pengguna harus menetapkan tahap dengan memasukkan nilai yang diinginkan dalam Input.


FREE Buy Sell Stop Buttons EA

Download the FREE Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor For MT4 - Kriteria Kemasukan
Pada setiap tanda, Penasihat Pakar Berhenti Jual Beli Butang melaksanakan tiga fungsi utama. Fungsi-fungsi ini adalah jalan keluar perdagangan, impas masuk dan ketinggalan. Walau bagaimanapun, masa yang dihabiskan untuk setiap fungsi akan menjadi pendek sekiranya belum ada perdagangan terbuka pada simbol semasa.

Terdapat beberapa pemboleh ubah dalam Input yang pengguna mesti kenali dan sesuaikan dengan yang diperlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya alat perdagangan ini. Pemboleh ubah ini dibahas secara terperinci di bawah:


 • USESTOP = true - Apabila pemboleh ubah ini ditetapkan ke true, robot akan memeriksa setiap tanda jika perdagangan terbuka dapat ditutup.

 • USEMOVETOBREAKEVEN = true - Apabila parameter ini disetel ke true, penasihat pakar akan memeriksa setiap centang jika stop loss dari perdagangan terbuka dapat dipindahkan ke titik impas.

 • WHENTOMOVETOBE = 10 - Kehilangan kerugian perdagangan akan digerakkan untuk ditembusi jika perdagangan telah memperoleh sekurang-kurangnya 10 pip. Peristiwa ini berlaku sekali sahaja.

 • PIPSTOMOVESL = 5 - Apabila fungsi pulang modal dihidupkan dan perdagangan telah meningkat 10 pip, penasihat pakar akan menggerakkan stop loss lima pip melebihi harga masuk untuk mendapatkan keuntungan lima pip.

 • Banyak = 0,01 - Jumlah lot ini hanya ukuran kedudukan nominal. Saiz lot sebenar bergantung pada risiko maksimum.

 • MaximumRisk = 0.02 - Oleh kerana nilai ini lebih besar daripada sifar, robot tidak akan menggunakan ukuran lot di atas. Untuk mendapatkan ukuran lot sebenar, nilai ini didarabkan dengan margin percuma dan dibahagi dengan 1,000.

 • TrailingStop = 40 - Fungsi trailing stop berlaku apabila perdagangan memperoleh sekurang-kurangnya 40 pip.

 • Stop_Loss = 20 - Ketika pengguna telah memulai perdagangan dengan mengklik butang Beli atau Jual, perdagangan tersebut mempunyai kerugian awal 20 pip.

 • TakeProfit = 50 - Setelah pengguna melakukan perdagangan, robot akan segera menetapkan untung ambil menjadi 50 pip.

 • MagicNumber = 1111 - Setiap perdagangan yang dilaksanakan dengan mengklik butang Beli atau Jual akan mempunyai nombor ajaib ini untuk digunakan kemudian dalam pengurusan perdagangan.

 • NumberOfTrades = 3 - Pemboleh ubah ini tidak merujuk kepada jumlah perdagangan yang dibenarkan dibuka pada setiap simbol; sebaliknya, ini merujuk kepada berapa kali robot cuba membuka perdagangan ketika pengguna mengklik butang Beli atau Jual.


Penasihat pakar tidak menggunakan petunjuk teknikal untuk kemasukan perdagangan, hanya untuk jalan keluar perdagangan. Apakah petunjuk ini dan bagaimana ia digunakan untuk tujuan ini dijelaskan di bawah: • Pita Bollinger (tempoh 20, penyimpangan 2) - Petunjuk pita Bollinger piawai digunakan untuk jalan keluar perdagangan. Perdagangan beli akan ditutup jika harga penutupan lilin sebelumnya berada di atas jalur atas, dan perdagangan jual akan ditutup jika harga penutupan lilin sebelumnya berada di bawah jalur bawah. Nilai pita atas dan bawah diperoleh dari bar sebelumnya pada tempoh dan simbol semasa.


Apabila pengguna mengklik butang Beli atau Jual pada carta aktif, robot segera menghantar permintaan perdagangan ke pelayan perdagangan. Permintaan ini merangkumi spesifikasi saiz lot, stop loss, take profit, dan nombor sihir. Walaupun nampaknya pengguna dapat menetapkan ukuran lot untuk nilai pilihannya dalam Input, nilai ini akan diabaikan oleh robot semasa pelaksanaan perdagangan kerana pemboleh ubah risiko maksimum lebih besar dari nol.

Untuk mendapatkan ukuran lot, robot menentukan margin bebas pada akaun perdagangan dan kemudian menggandakan nilai risiko maksimum. Seterusnya, produk dibahagikan dengan 1,000 dan hasilnya dinormalisasi menjadi tiga digit. Untuk mengelakkan kesilapan kemasukan pesanan kerana jumlah lot yang tidak sah, robot memeriksa lebih lanjut jika ukuran lot yang diperoleh berada dalam julat jumlah lot minimum dan maksimum yang dibenarkan untuk akaun perdagangan.Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor For MT4 - Keluar Keluar


Dengan menetapkan stop loss dan mengambil keuntungan dari setiap perdagangan, Expert Advisor Buy Sell Stop Buttons membolehkan pasar mempunyai pendapat mengenai hasil perdagangan. Kerana robot secara aktif menguruskan perdagangan yang menang, pasaran hanya dapat mempengaruhi kehilangan perdagangan. Sekiranya harga bergerak terhadap perdagangan untuk 20 pip, perdagangan akan ditutup dengan kerugian. Sebaliknya, ketika perdagangan memperoleh 10 pip, robot akan segera memperoleh keuntungan dengan menggerakkan stop loss ke lima pip melebihi harga masuk. Sekiranya henti rugi baru tidak dipukul dan harga bergerak lebih jauh untuk perdagangan, perdagangan akan tertinggal apabila keuntungan mencapai 40 pip.

Sebagai tambahan kepada titik pulang modal dan henti-henti, penasihat pakar dapat menutup perdagangan dari semasa ke semasa yang difikirkan perlu. Ini berlaku apabila robot menerima isyarat yang bertentangan dengan arah perdagangan terbuka. Isyarat ini berasal dari band Bollinger. Sebagai contoh, jika perdagangan yang dipertimbangkan adalah perdagangan beli dan indikator memberikan isyarat penurunan harga, perdagangan akan ditutup secara paksa, tetapi hanya jika keuntungan pesanan positif.Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor For MT4 - Bilik untuk Penambahbaikan


Penasihat Pakar Beli Jual Berhenti Butang memerlukan beberapa penambahbaikan untuk menjadi alat yang lebih berguna. Walaupun butang kelihatan baik pada carta, lebih baik jika beberapa pilihan atau maklumat yang diberikan dalam Input juga ditunjukkan pada carta utama sehingga pengguna tidak perlu mengklik tetapan pakar untuk memeriksa beberapa perincian dari semasa ke semasa.

Juga, terdapat satu pemboleh ubah dalam Input yang tidak memenuhi tujuannya dengan baik. Pemboleh ubah ini adalah Banyak. Membolehkan pengguna menyesuaikan nilai ini hanya akan menimbulkan kekeliruan jika mereka kemudian mengetahui bahawa ukuran banyak perdagangan yang dibuka tidak sama dengan yang telah mereka tetapkan dalam Input. Sekiranya pemboleh ubah risiko maksimum ditetapkan ke sifar secara lalai, ini tidak boleh menjadi perhatian. Untuk menyelesaikan masalah ini, baik pemboleh ubah Lot dikeluarkan dari Input, atau pemboleh ubah risiko maksimum ditetapkan ke sifar secara lalai.


 

FREE Buy Sell Stop Buttons EA

Download the FREE Buy Sell Stop Buttons Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.