LevelUprofit Expert Advisor For MT4

LevelUprofit Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. LevelUprofit Expert Advisor For MT4
  2. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Kriteria Kemasukan
  3. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Kriteria Keluar
  4. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Bilik untuk Penambahbaikan

 

The LevelUprofit Expert Advisor For MT4 adalah sistem perdagangan automatik mudah untuk platform MT4. Ia menggunakan satu petunjuk teknikal untuk menentukan arah aliran dan waktu kemasukan perdagangan. Indikator ini adalah purata bergerak, yang secara meluas dikenali sebagai momentum atau penunjuk arah aliran. Oleh itu, sistem perdagangan ini bertujuan untuk memanfaatkan tren pasaran yang rata-rata berlaku 25 peratus dari waktu.

Oleh kerana purata bergerak bukan alat yang berkesan dalam keadaan pasaran yang pelbagai, robot mungkin gagal dalam keadaan ini. Oleh itu, pengguna disarankan untuk mempertimbangkan keadaan pasar yang berlaku ketika menggunakan sistem perdagangan. Adalah lebih baik untuk menerapkan robot ini dalam instrumen perdagangan yang cenderung lebih banyak daripada yang mereka tetapkan untuk membuatnya berjaya dari awal. Beberapa pasaran yang menunjukkan kecenderungan kuat untuk trend akhir-akhir ini adalah NZDUSD, USDCAD dan EURAUD, untuk beberapa nama sahaja. Lawatan cepat ke carta harian dan mingguan dapat membantu pengguna mencari pasaran arah aliran yang lain.

Larian ujian pendek menunjukkan hasil yang tidak dijangka untuk penasihat pakar sederhana ini. Walaupun hanya memerlukan satu jenis perdagangan sepanjang ujian dijalankan, robot itu menghasilkan prestasi yang sangat baik dari segi keuntungan dan hanya mengambil beberapa perdagangan. Faktor keuntungan dan jangkaan hasilnya cukup baik, dan kadar kemenangan lebih daripada 60 peratus. Satu-satunya kelemahan adalah penurunan maksimum yang setinggi 40 peratus. Oleh kerana jangka masa pengujian ini singkat, hasilnya tidak dapat menunjukkan keuntungan sistem perdagangan. Ada kemungkinan keadaan pasaran semasa ujian menguntungkan robot sehingga memberikan hasil yang luar biasa. Sesiapa yang berminat untuk menggunakan penasihat pakar ini dalam perdagangan harus melakukan lebih banyak ujian dalam pelbagai instrumen perdagangan dan jangka masa. Itulah satu-satunya cara untuk mempunyai keyakinan bahawa sistem perdagangan ini berfungsi apabila digunakan dalam perdagangan sebenar.


FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Kriteria Kemasukan
Penasihat Pakar LevelUprofit untuk MT4 hanya melakukan pemeriksaan minimum pada kali pertama jatuh pada carta. Ia tidak melakukan pengiraan matematik yang rumit untuk mendapatkan nilai yang akan digunakan dalam penjanaan perdagangan atau untuk dipaparkan pada carta untuk perhatian pengguna. Oleh itu, ia boleh dijalankan walaupun pada komputer yang perlahan tanpa mempengaruhi prestasi.

Robot berjalan pada setiap tanda tetapi mencari kemasukan perdagangan hanya apabila lilin baru terbentuk. Sekiranya terdapat pesanan pasaran terbuka pada simbol semasa, robot itu berhenti diam dan menunggu lilin baru sebelum melakukan satu lagi penjelajahan perdagangan. Namun, jika tidak ada perdagangan terbuka pada carta aktif, robot melihat petunjuk teknikal untuk isyarat perdagangan dan arah.

Seperti yang telah disebutkan, penasihat pakar menggunakan satu petunjuk teknikal untuk mengenal pasti bias pasaran. Cara purata bergerak digunakan dalam sistem perdagangan dibincangkan di bawah:


  • Rata-rata bergerak (tempoh 9 dan 41, mod sederhana) - Seperti yang ditunjukkan dalam kod, dua rata-rata bergerak digunakan untuk menentukan arah aliran. Sekiranya purata bergerak pantas berada di atas purata bergerak perlahan, trend akan meningkat. Sekiranya SMA 9-tempoh berada di bawah SMA 41-tempoh, trennya menurun. Nilai yang digunakan untuk membandingkan dua purata bergerak adalah untuk lilin semasa pada jangka masa semasa.


Setelah arah perdagangan telah ditentukan dan tidak ada perdagangan terbuka pada simbol semasa, robot melaksanakan perdagangan. Hanya satu perdagangan yang diambil dalam satu masa. Perdagangan ini mempunyai banyak ukuran 1.0, yang cukup tinggi untuk semua jenis akaun perdagangan. Robot memberikan volume perdagangan ini ke perdagangan ketika menghantar permintaan perdagangan ke pelayan perdagangan. Pengguna tidak dapat mengubah ukuran lot yang ada kerana ia tidak tersedia sebagai pemboleh ubah dalam Input untuk disesuaikan.

Sebagai tambahan, setiap perdagangan dilengkapi dengan stop loss dan take profit. Kedua-dua stop loss dan take profit diletakkan pada jarak 150 pip dari harga pasaran semasa. Sekiranya perdagangan adalah beli, stop loss adalah 150 pip di bawah harga ask dan keuntungan take adalah 150 pip di atas harga ask pada masa pelaksanaan perdagangan. Sebaliknya, jika perdagangan adalah jual, stop loss adalah 150 pip di atas harga tawaran dan keuntungan ambilan adalah 150 pip di bawah harga tawaran pada waktu pelaksanaan perdagangan.LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Kriteria Keluar


Penasihat Pakar LevelUprofit untuk MT4 mengambil pendekatan pasif dalam pengurusan perdagangan. Ia membolehkan pasaran melakukan tembakan tanpa campur tangan. Sekiranya harga menyentuh stop loss, perdagangan ditutup untuk kerugian, dan jika harga mencapai objektif take profit, perdagangan ditutup dalam untung. Tidak seperti kebanyakan penasihat pakar lain, robot ini tidak menggunakan fungsi breakakeven dan trailing stop ketika menguruskan perdagangan terbuka. Fungsi-fungsi ini tidak tersedia bagi pengguna untuk menghidupkan dan mematikan seperti yang dikehendaki.LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Bilik untuk Penambahbaikan


Penasihat Pakar LevelUprofit untuk MT4 memberikan hasil yang positif pada masa ujian, yang sangat mengejutkan. Dalam ujian jangka pendek ini, robot berjaya menjana sejumlah besar keuntungan dalam jangka masa yang sangat singkat dan dengan hanya sedikit perdagangan yang diambil. Walaupun prestasi ini terdengar bagus pada nilai nominal, menganalisis hasil perdagangan dalam penguji strategi dengan lebih mendalam menunjukkan bahawa hasil pengujian sama sekali tidak dapat dipercayai.

Semasa ujian, robot hanya melakukan perdagangan beli. Tidak ada perdagangan jual tunggal yang pernah diambil. Walau bagaimanapun, ini bukan bagaimana ia diprogramkan dalam kod. Robot harus melakukan perdagangan jual beli bergantung pada isyarat yang diberikan oleh interaksi dua purata bergerak. Jika dilihat lebih dekat, satu purata bergerak tidak digunakan untuk mencari arah aliran. Ini adalah purata bergerak 41 tempoh. Pemboleh ubah yang menyimpan maklumat mengenai 41 SMA kosong kerana simbol yang dimasukkan ke dalam fungsi iMA tidak betul. Bug program tunggal ini menyebabkan robot gagal, walaupun tidak kelihatan terlalu jelas kepada pengguna. Itu mesti diperbetulkan agar robot juga dapat melakukan perdagangan jual seperti yang diinginkan oleh pembuatnya.

Nampaknya program ini sudah lama dan usang. Terdapat fungsi dalam kod yang tidak memenuhi tujuan, tetapi tetap ada di sana. Pendekatan pengekodan umum yang digunakan tidak berkesan. Pengekod membenamkan ukuran lot, menghentikan jumlah kerugian dan mengambil nilai keuntungan dalam kod, sehingga mustahil bagi pengguna untuk menyesuaikan nilai ini sesuka hati. Kaedah pengekodan ini menghalang pengguna daripada melakukan ujian yang berkesan dalam ujian demo atau belakang. Salah satu senjata ampuh yang digunakan oleh pemaju dan pedagang ketika menguji robot adalah pengoptimuman dalam penguji strategi. Di sini ia tidak dapat digunakan sama sekali kerana tidak ada pemboleh ubah untuk mengubah Input.

Kod program mesti disemak terlebih dahulu sebelum melakukan sebarang ujian agar pengguna tidak membuang masa dan sumber komputer. Apabila ini selesai, pengguna mesti menjalani ujian jangka panjang, lebih baik dengan pengoptimuman, untuk menghasilkan set pilihan yang membawa keuntungan paling banyak. Tetapan ini pada gilirannya akan digunakan dalam penguji strategi tanpa pengoptimuman untuk mengesahkan hasil yang diperoleh. Setelah pengujian dapat meniru hasilnya dalam pengoptimuman, maka perdagangan demo dapat dimulakan. Bergantung pada status kewangan peniaga atau pelabur, dia mungkin mempertimbangkan untuk membuka akaun perdagangan kecil dengan wang sebenar untuk melihat robot beraksi dalam data pasaran langsung.


 

FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.