Easy Robot Expert Advisor For MT4

Easy Robot Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Easy Robot Expert Advisor For MT4
 2. Easy Robot Expert Advisor For MT4 handelslogikk:
 3. Easy Robot Expert Advisor For MT4 funksjoner:
 4. Innstillinger for Easy Robot Expert Advisor For MT4 :
 5. Optimalisering av EA:
 6. Ulempe:
 7. Konklusjon:

 

Handel trenger ikke å være kompleks; hvis du er ute etter enkel og effektiv EA, gjør Easy Robot Expert Advisor For MT4 jobben. EA bruker åpne og lukkede verdier for linjen for å inngå en handel og bruker en indikator for å dynamisk beregne utgangen av handelen.


FREE Easy Robot

Download the FREE Easy Robot for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Easy Robot Expert Advisor For MT4 handelslogikk:


EA er programmert til å fungere bare på H1-tidsrammekart; det viser et varsel hvis EA er satt opp på en annen tidsramme.

Bilde A: EA handler bare på H1-tidsramme
Inngangsbetingelsene til EA er ganske enkle og rette. EA åpner en KJØP-posisjon hvis verdien av åpningskursen er lavere enn sluttkursen for den gjeldende linjen, og åpner en SELG-posisjon under motsatte forhold. EA sjekker verdiene til gjeldende stolpe eller lys for å plassere handelen.

ATR - Gjennomsnittlig True Range-indikator, en standardindikator MT4 Innebygd indikator beregner Take profit og Stop loss nivåene. EA beregner dem bak kulissene uten å vise indikatoren på diagrammet og bruker verdiene til å plassere gevinst og stoppnivå.Easy Robot Expert Advisor For MT4 funksjoner:


EA er i stand til å beregne partistørrelsen automatisk basert på kontofri margin. Fri margin - refererer til egenkapitalen i en traders konto som IKKE er bundet som margin for de nåværende åpne posisjonene. Så EA vil beregne ved hjelp av egenkapital og marginen som er nødvendig for alle åpne posisjoner. Hvis alternativet Auto Lots er sant, beregnes partistørrelsen basert på ønsket prosentandel for å risikere i en enkelt handel når det gjelder fri margin. Dette alternativet kan imidlertid slås av for å legge inn bestillinger med en fast partistørrelse.

Take profit og Stop loss-verdier beregnes dynamisk basert på ATR-verdiene, ikke av en fast verdi på pips. TP-multiplikatorfaktoren øker eller reduserer avstanden til gevinst ved å bruke multiplikatorfaktoren på ATR-verdiene. En høyere verdi av TP-multiplikatoren gir en større verdi for fortjeneste. SL multiplikasjonsfaktor gir en lignende funksjon og varierer avstanden til stopptap, en lavere verdi gir et mindre stopptap.

Enkel robotekspertrådgiver for mt4 gir flere muligheter for å spore handelen ved å bruke etterfølgende stopp. Alternativet for etterfølgende stopp er forbedret gjennom to uavhengige funksjoner, Trailing start pips og Trailing step pips. Mens etterfølgende startpiper utløser etterfølgende stopp, sørger funksjonen for etterfølgende trinn for at EA ikke jager markedet i hvert pip-trekk, men gir nødvendig rom for at prisene kan svinge. Både etterfølgende stopp og etterfølgende trinn gir et godt område fra 10 til 50 pips med en inkrementell verdi på 1 pip. Alternativet for etterfølgende stopp kan imidlertid deaktiveresInnstillinger for Easy Robot Expert Advisor For MT4 :Bilde B: Forklaring av standardinnstillinger


 1. Magisk nummer: Unik EA-forekomstidentifikator

 2. Automatiske partier: True = EA beregner partistørrelsen automatisk basert på alternativet risiko%False = Slår på alternativet for fast partistørrelse


 1. Fast loddestørrelse: Angi ønsket loddestørrelse manuelt for å handle

 2. Risiko%: Hvis Auto lots = True, beregner EA partistørrelsen automatisk basert på kontoens frie margin.Free Margin refererer til egenkapitalen i en traders konto som IKKE er bundet i margin for nåværende åpne posisjoner


 1. TP faktor multiplikator: Områder mellom verdiene fra 1,0 til 5,0 og kan justeres i trinn på 0,1.Take profit beregnes ved hjelp av den innebygde MT4 - gjennomsnittlig True Range-indikator. En høyere verdi gir større fortjeneste.


 1. SL faktor multiplikator: Områder mellom verdiene fra 1,0 til 5,0 og kan justeres i trinn på 0,1.


Stopptap beregnes ved bruk av ATR - Indicated Average True Range indicator innebygd MT4. En lavere verdi gir et mindre stopptap.


 1. Trailing stop: True - Aktiverer alternativene Trailing start og Trailing step

 2. Etterfølgende startpiper: Angi en verdi i pips for å spore det opprinnelige stopptapet.

 3. Trapping-trinn-pips: Flytter det etterfølgende stopptapet bare etter at prisen går videre med den gitte verdien i pips

 4. Bestillingsstrengkommentar lang: Nevner denne verdien i ordrekommentarkolonnen for en KJØP-ordre

 5. Bestillingsstrengkommentar kort: Nevner denne verdien i ordrekommentarkolonnen for en SELGER bestillingOptimalisering av EA:


Standardinnstillingene til EA fungerer bra for EURUSD-paret. For å samarbeide med andre valutapar, må EA optimaliseres ved hjelp av strategitestere. Bilde C: Parametere som skal optimaliseres
Optimalisering kan gjøres for bedre resultater ved å bruke strategitestere og sende forskjellige verdier for TP faktor multiplikator, SL faktor multiplikator, Trailing start pips og Trailing step pips. Optimaliseringen kan være i en kort periode på 3 måneder eller mer for å finne de beste innstillingene. Med bare H1-tidsrammediagrammer og med fire parametere å optimalisere, kan det ikke ta lang tid å identifisere de beste innstillingene for noe valutapar.Ulempe:


På grunn av varierende markedsforhold, må EA optimaliseres regelmessig for å finne de beste innstillingene. Forhandlere kan ikke stole på et eneste sett med optimalisering; en endring i ATR-verdi vil påvirke rekkevidden for gevinst og stopp. De etterfølgende stoppene og de etterfølgende trinnene bidrar også til EAs suksess og må beregnes på nytt for forskjellige markedssituasjoner.

EA kan beregne take profit og stop loss automatisk, og gir flere muligheter for å modifisere dem ved å justere TP faktor multiplikator og SL faktor multiplier, men gir ikke et fast stopp tap eller take profit alternativ. Noen handelsmenn foretrekker kanskje å ha det alternativet for å administrere kontoene sine ved hjelp av dem.Konklusjon:


Easy Robot Expert Advisor for MT4 handler effektivt hvis den regelmessig optimaliseres. Å bruke standardverdiene er kanskje ikke gunstig i det lange løp. Denne EA gir de beste resultatene hvis en næringsdrivende er villig til å overvåke markedet og optimalisere EA når det er nødvendig.

 

FREE Easy Robot

Download the FREE Easy Robot for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.