LevelUprofit Expert Advisor For MT4

LevelUprofit Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. LevelUprofit Expert Advisor For MT4
  2. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - inngangskriterier
  3. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
  4. LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - rom for forbedring

 

LevelUprofit Expert Advisor For MT4 er et enkelt automatisert handelssystem for MT4-plattformen. Den bruker en teknisk indikator for å bestemme trendretningen og tidspunktet for handelsoppføringen. Denne indikatoren er det glidende gjennomsnittet, som er kjent som et momentum eller en trendindikator. Som sådan er dette handelssystemet ment å kapitalisere på markedstrender som i gjennomsnitt skjer 25 prosent av tiden.

Siden det glidende gjennomsnittet ikke er et effektivt verktøy under varierende markedsforhold, kan roboten mislykkes under disse forholdene. Derfor anbefales det at brukeren tar hensyn til den rådende markedstilstanden når han bruker handelssystemet. Det er best å implementere denne roboten i handelsinstrumenter som har en tendens til å utvikle seg mer enn de spenner for å sette den opp for suksess fra begynnelsen. Noen markeder som har sterke tendenser til trend i det siste, er NZDUSD, USDCAD og EURAUD, for bare å nevne noen få. En rask utflukt til daglige og ukentlige diagrammer kan hjelpe brukeren med å finne andre populære markeder.

En kort testkjøring viser et uventet resultat for denne enkle ekspertrådgiveren. Mens det bare tar en type handel gjennom hele testkjøringen, oppnådde roboten en utmerket ytelse når det gjelder fortjeneste, mens den kun tok få antall handler. Profittfaktoren og forventet utbetaling er ganske god, og gevinstprosenten er mer enn 60 prosent. Den eneste ulempen er den maksimale nedturen som går så høyt som 40 prosent. På grunn av den korte varigheten av denne testingen, kan resultatet ikke tale for lønnsomheten i handelssystemet. Det er mulig at markedsforholdene under testingen var gunstige for roboten, så den leverte et så godt resultat. Alle som er interessert i å bruke denne ekspertrådgiveren i handel, bør gjøre flere tester i forskjellige handelsinstrumenter og tidsrammer. Det er den eneste måten å ha tillit til at dette handelssystemet fungerer når det brukes i reell handel.


FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - inngangskriterier
LevelUprofit Expert Advisor for MT4 utfører bare minimale kontroller første gang den blir droppet i diagrammet. Det utfører ikke intrikate matematiske beregninger for å få verdier som skal brukes i handelsgenerering eller som skal vises på diagrammet for brukerens gjennomlese. Som sådan kan den kjøres selv på sakte datamaskiner uten å påvirke ytelsen.

Roboten kjører på hvert kryss, men ser bare etter handelsinngang når et nytt lys har dannet seg. Hvis det er åpne markedsordrer på det nåværende symbolet, blir roboten stille og venter på et nytt lys før han gjør en ny runde med handelsutforskning. Imidlertid, hvis det ikke er noen åpen handel på det aktive diagrammet, ser roboten til den tekniske indikatoren for handelssignal og retning.

Som nevnt bruker ekspertrådgiveren en teknisk indikator for å identifisere markedsforstyrrelser. Hvordan det glidende gjennomsnittet brukes i handelssystemet, diskuteres nedenfor:


  • Glidende gjennomsnitt (periode 9 og 41, modus enkel) - Som angitt i koden brukes to glidende gjennomsnitt for å bestemme trenden. Hvis det raskt bevegelige gjennomsnittet er over det langsomme gjennomsnittet, er trenden opp. Hvis 9-periode SMA er under 41-periode SMA, er trenden nede. Verdiene som brukes til å sammenligne de to glidende gjennomsnittene, er for gjeldende lys på gjeldende tidsramme.


Når handelsretningen er definert og det ikke er noen åpen handel med det nåværende symbolet, utfører roboten en handel. Bare en handel blir tatt om gangen. Denne handelen har mye størrelse på 1.0, som er ganske høy for alle typer handelskontoer. Roboten tildeler dette handelsvolumet til handelen når den sender en handelsforespørsel til handelsserveren. Brukeren kan ikke endre partistørrelsen til sin disposisjon, da den ikke er tilgjengelig som en variabel i innganger for å justere.

I tillegg kommer hver handel med stopptap og fortjeneste. Både stop loss og take profit er plassert i en avstand på 150 pips fra dagens markedspris. Hvis handelen er et kjøp, er stopptapet 150 punkter under salgsprisen, og overskuddet er 150 punkter over salgsprisen på tidspunktet for handelsutførelsen. På den annen side, hvis handelen er salg, er stopptapet 150 punkter over budprisen, og overskuddet er 150 punkter under budprisen på tidspunktet for handelsutførelsen.LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


LevelUprofit Expert Advisor for MT4 tar en passiv tilnærming innen handelsledelse. Det gjør at markedet kan ringe skuddene uten inngrep. Hvis prisen berører stoppetapet, lukkes handelen for et tap, og hvis prisen treffer mål for fortjeneste, lukkes handelen i fortjeneste. I motsetning til de fleste andre ekspertrådgivere, bruker ikke denne roboten funksjonene breakeven og trailing stop når de håndterer åpne handler. Disse funksjonene er ganske enkelt ikke tilgjengelige for brukeren å slå på og av etter ønske.LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - rom for forbedring


LevelUprofit Expert Advisor for MT4 gir et positivt resultat på testtidspunktet, noe som er overraskende utmerket. I denne korte testkjøringen klarte roboten å generere en betydelig fortjeneste på veldig kort tid og med bare noen få handler. Selv om denne ytelsen høres bra ut til pålydende, viser analysen av handelsresultatene i strategitesteren nærmere at testresultatet ikke er pålitelig.

Under testing tok roboten bare kjøpstransaksjoner. Det ble aldri tatt noen selgehandel. Dette er imidlertid ikke slik det er programmert i koden. Roboten bør kjøpe eller selge handel avhengig av signalet gitt av samspillet mellom to glidende gjennomsnitt. Når vi ser nærmere på, brukes ikke ett glidende gjennomsnitt for å finne trenden. Dette er det 41-perioders glidende gjennomsnittet. Variabelen som inneholder informasjonen om 41 SMA er tom fordi symbolet satt i iMA-funksjonen er feil. Denne eneste programfeilen fikk roboten til å mislykkes, selv om den ikke ser for åpenbar ut for brukeren. Det må korrigeres slik at roboten også kan handle med selger slik skaperens mening.

Det ser ut til at programmet er gammelt og utdatert. Det er en funksjon i koden som ikke tjener et formål, men den forblir der uansett. Den generelle kodingsmetoden som brukes, er ikke effektiv. Koderen innebygde partistørrelsen, stoppetapsbeløpet og inntjeningsverdien i koden, noe som gjør det umulig for brukeren å justere disse verdiene etter eget ønske. Denne kodingsmetoden forhindrer brukeren i å gjøre en effektiv testing i demo- eller back-testing. Et kraftig våpen som brukes av både utviklere og handelsmenn når de tester roboter, er optimalisering i strategitesteren. Her kan den ikke brukes i det hele tatt, da det ikke er noen variabler å tilpasse innganger.

Programkoden må gjennomgås først før du gjør noen testing, slik at brukeren ikke kaster bort tid og dataressurser. Når dette er gjort, må brukeren gå i gang med langvarig testing, helst med optimalisering, for å komme med sett med alternativer som gir mest fortjeneste. Disse innstillingene vil i sin tur brukes i strategitesteren uten optimalisering for å bekrefte resultatene. Når testing var i stand til å replikere resultatet i optimalisering, kan demohandel starte. Avhengig av den økonomiske statusen til den næringsdrivende eller investoren, kan han vurdere å åpne en liten handelskonto med ekte penger for å se roboten i aksjon i live markedsdata.


 

FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.