Martingale Smart Expert Advisor For MT4

Martingale Smart Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Martingale Smart Expert Advisor For MT4
  2. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Inngangskriterier
  3. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
  4. Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Rom for forbedring

 

Martingale Smart Expert Advisor For MT4 er et martingale algoritmisk handelssystem for MT4-plattformen. I motsetning til andre typer martingale systemer, aksepterer denne ekspertrådgiveren å miste handler og prøver å gjenopprette det tapte beløpet og få noe fortjeneste ved å doble handelsvolumet ved neste handel.

Dette handelssystemet fungerer i både nye handelskontoer hvis valutakurser er uttrykt i fem sifre for dollarpar og tre sifre for yenpar og eldre kontoer hvis pristilbud er gitt med fire sifre for dollarpar og to sifre for yenpar. Brukere kan bruke roboten på et hvilket som helst valutapar og på en hvilken som helst tidsramme.

Alle som er interesserte i å prøve denne roboten, må bruke den først i en demo-konto, og først etter at roboten viser positive resultater i demohandel, bør den brukes i livehandel. En kort testkjøring i strategitesteren resulterte i et tap, men det kan ikke tale for effektiviteten av handelssystemet. Det kan ha skjedd ved en tilfeldighet. For å få tillit til dette handelssystemet, må brukeren utføre sin egen testing helst over lengre tid.


FREE Martingale Smart EA

Download the FREE Martingale Smart Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Inngangskriterier
Martingale Smart Expert Advisor for MT4 ser etter handelsinngang på hvert nye lys. Den bruker ikke ventende ordrer når du sender handelsforespørsler til handelsserveren. Hvis det finnes en handelsmulighet, utfører roboten en markedsordre med en gang. Hver handel kommer med et stop loss og tar fortjeneste. Standard stopptap og fortjeneste er fem punkter hver. Imidlertid tar roboten den aktuelle spredningen i betraktning under handelsutførelse.

Når roboten sender en ordre til handelsserveren, legger den spredningen til stopptapsprisen og trekker spredningen fra take profit-prisen. Resultatet er et skjevt risikobelønningsforhold som er ugunstig for den næringsdrivende. Hvis en handel tilfeldigvis er en taper, står handelsmannen for å tape mer enn om handelen ellers hadde vunnet. Den næringsdrivende kan vurdere å justere verdiene til stopptapet og ta fortjeneste for å tippe skalaen til fordel for belønning.

Ekspertrådgiveren vil ta en handel om gangen, og hver handel vil ha en stor størrelse på 0,01 først. Hvis handelen treffer fortjeneste, vil neste handel bruke samme partistørrelse (0,01). Hvis handelen i stedet treffer stopptapsgrensen, vil neste handel ha mye 0,01 høyere enn forrige handel. For eksempel, hvis to påfølgende handler resulterte i tap, ville den tredje handelen ha mye størrelse på 0,03. Løpsstørrelsen øker med virkning uansett ordretype for forrige handel. Hvis forrige handel var et kjøp og endte med en taper, ville neste handel ha et handelsvolum på 0,02 enten det er et kjøp eller et salg.

Handelssystemet ser på de tekniske indikatorene for retning på hvilken side av markedet du skal handle og for instruksjon hvis en slik mulighet er tilgjengelig ved åpningen av et nytt lys. De tekniske indikatorene, deres innstillinger og bruksmåte er forklart nedenfor:


  • Glidende gjennomsnitt (periode 1 og 50, enkel modus, pris nær) - De enkle glidende gjennomsnitt brukes på den gjeldende tidsrammen for gjeldende lys. Et kjøpesignal gis hvis 1 SMA går under 50 SMA, og et salgssignal er indikert hvis 1 SMA går over 50 SMA. Signalet kan virke omvendt, men det er hvordan glidende gjennomsnitt brukes i programmet basert på koden.

  • Konvolutter (periode 13, enkel modus, skift 10, pris nær, avvik 0,2) - Konvoluttindikatoren brukes på den gjeldende tidsrammen for gjeldende lys. Hvis salgsprisen er over den nedre konvolutten, gis et bullish signal. Hvis pris for pris er under den øvre konvolutten, vises et baissignal. Denne typen signalgenerering antyder at indikatoren brukes som en støtte- og motstandsindikator, der prisen forventes å reversere etter å ha truffet linjen.


De tekniske indikatorene ovenfor brukes ikke samtidig for å bekrefte hverandres signal. Hver indikator brukes avhengig av resultatet av forrige handel, seier eller tap. Hvis forrige handel var lønnsom, vil ekspertrådgiveren bruke glidende gjennomsnitt for å bestemme retningen for neste handel. Hvis forrige handel var et tap, vil roboten henvise til konvoluttindikatoren for signal om handelsforstyrrelsen for neste handel.Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


Ved de fleste anledninger tillater Martingale Smart Expert Advisor for MT4 markedet å bestemme resultatet av en handel. Dette er fordi hver handel kommer med stoppordrer for stop loss og tar fortjeneste. Selv om breakeven og trailing stop-funksjoner er tilgjengelige som alternativer for å avslutte live-handler, ser det ut til at disse funksjonene normalt ikke brukes eller utløses. Dette skyldes stoppavstandens nærmeste avstand og tar fortjenesteordrer fra markedsprisen. Mesteparten av tiden stenges handler av stop loss eller take profit, og ingen stop loss justeringer fant sted som observert i strategitesteren.Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Rom for forbedring


Martingale Smart Expert Advisor for MT4 ser ut til å være et sofistikert algoritmisk handelssystem når man ser på koden. Imidlertid oversettes denne tilsynelatende raffinementet ikke til lønnsomhet i dette tilfellet. Noen få testerunder avslørte et skuffende resultat.

Testing med standardinnstillingene viste en egenkapitalkurve som gikk nedoverbakke fra start til slutt. Muligens var spredningen skylden for denne dårlige ytelsen. Når den nåværende spredningen ble brukt, ble resultatet det samme. Handelskontoen mistet 19 prosent etter fem måneders testing, og den maksimale uttaket var 19 prosent.

Vinnsatsen var imidlertid slett ikke dårlig. Førti-ni prosent av de 5.153 totale handlerne var vinnere. Det ser ut til at denne roboten er sulten etter handler, ettersom den i gjennomsnitt har 1000 handler per måned for en test utført på 15-minutters diagrammet.

En annen testrunde ble gjort for å muligens negere det forrige resultatet. Standard risikobelønningsgrad kan fungere mot handelssystemet når du kommer, så det ble justert i neste testing. Stop loss ble opprettholdt på 5 pips (pluss spread), men overskuddet ble økt til to ganger spreadet. Overraskende nok var resultatet ikke det samme, men faktisk verre. Kontoen tapte mer penger enn før (24 prosent).

En faktor som kan ha bidratt til denne dårlige ytelsen, er måten de tekniske indikatorene brukes til å gi signaler for handelsretningen. Det ser ut til at signalene som er gitt er motstridende. For eksempel gis et kjøpesignal når det burde ha vært et salgssignal og omvendt. Derfor kan alle med programmeringskunnskap som er interessert i å modernisere ytelsen til denne roboten vurdere å redigere koden. Hvis signalene blir omvendt, kan det hende at roboten viser et helt annet resultat.

Ettersom aksjekurven falt kontinuerlig under testing, antyder det at handelssystemet ennå ikke er egnet for noen form for handel, til og med demohandel. Roboten må forbedres programmatisk til den viser et lovende resultat som er verdt å bli satt på prøve i strategitesteren og senere i en demo-konto. Først etter at roboten gir et positivt resultat i demohandel etter tilstrekkelig tid, bør en næringsdrivende vurdere å sette penger på banen for å handle med denne roboten.


 

FREE Martingale Smart EA

Download the FREE Martingale Smart Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.