MultiTrader Expert Advisor For MT4

MultiTrader Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. MultiTrader Expert Advisor For MT4
 2. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - inngangskriterier
 3. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
 4. MultiTrader Expert Advisor For MT4 - rom for forbedring

 

MultiTrader Expert Advisor for MetaTrader4-plattformen er et allsidig handelsverktøy. Det gir brukeren et vell av informasjon innenfor dashbordet som brukeren kan bruke til å handle. I tillegg gir programmet varsler for å informere brukeren om en tilgjengelig handelsmulighet i forskjellige symboler. I mellomtiden kan brukeren bruke den oppgitte informasjonen eller varslene for å inngå handler, eller han kan bruke sin egen analyse og deretter bruke verktøyet til å utføre handlerne. Siden dashbordet omfatter de åtte hovedvalutaene i valutamarkedet (AUD, CAD, CHF, EUR, GBP, JPY, NZD og USD), trenger ikke brukeren å åpne et nytt kartvindu for å handle med en av de 28 store par.

Siden ekspertrådgiveren er et verktøy for manuell handel, er det ikke mulig å bruke det til back testing. Selv om brukeren prøver å kjøre roboten i strategitesteren, vil ingen handler utføres i det gjeldende symbolet. Selv om roboten ikke utfører handler på egenhånd, tilhører den likevel riktig kategori ekspertrådgiver. Selv om en indikator kan utføre de mange beregningene for å vise informasjon på dashbordet, kan den ikke utføre handler på klientterminalen. På den annen side kjører et skript bare en gang og forsvinner deretter etter at det har utført de tiltenkte funksjonene. Den eneste måten å teste effektiviteten til denne ekspertrådgiveren er å bruke den i demohandel. Brukeren kan prøve å utføre de handler som foreslås av varslene og se selv om signalene er pålitelige.


FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


MultiTrader Expert Advisor For MT4 - inngangskriterier
MultiTrader Expert Advisor for MT4 viser mye informasjon til brukeren. Først viser den de åtte hovedvalutaene øverst på dashbordet, med en valutamåler og en verdi som tilsvarer valutastyrken. Jo høyere verdien på valutamåleren, jo sterkere er valutaen. På venstre side er de 28 store parene ordnet alfabetisk. Ved siden av valutaparene er prisens nåværende retning og avstand fra den nærliggende prisen på det forrige lyset. Dette er avbildet av de grønne, røde og sølvfargene. Hvis fargen er rød, går prisen ned. Hvis fargen er grønn, beveger prisen seg. Hvis fargen er sølv, beveger prisen seg ikke i det hele tatt fra forrige nærpris.

For hvert symbol kan brukeren også se det daglige området når det gjelder poeng, pris og budpris og spredning i sanntid. Nederst på dashbordet kan brukeren se hvor mange handler totalt som er åpne, hvor mange kjøp handler og hvor mange selger handler det er. Selge handler er merket med rødt, og kjøp handler er i blå farge. Hvis det er en åpen handel med et hvilket som helst symbol, er fire andre opplysninger tilgjengelig: partistørrelse, opptjente eller tapte poeng, opptjent eller tapt beløp i dollar, og prosentandelen av kontosaldoen som er opptjent eller tapt ved åpen handel. Nederst i grensesnittet er det også data om den totale lotstørrelsen på alle åpne handler utført ved hjelp av verktøyet, totale tapte eller opptjente poeng, total mengde tapt eller oppnådd, og samlet prosentandel av nedtrekning eller gevinst.

Her er noen av de viktigste parameterne som brukeren kan justere i innganger:


 • SelectedMode = COMPACT– Standardalternativet for visning er Compact, men brukeren kan velge to andre alternativer: full og mini. Hele skjermen tar størst plass og er egnet for bruk hvis brukeren har en stor skjerm, mens minidisplayet viser den minste skjermen. Den kompakte skjermen kommer mellom. Fortsatt gir alle typer skjerm like mye informasjon.

 • CalcPeriod = DAGLIG - Brukeren kan velge daglige, ukentlige og månedlige verdier for denne parameteren. Den valgte perioden er grunnlaget for dataene som blir gitt til hvert symbol og informasjonen som vises i varsler.

 • OneClickTrading = true - Når dette er sant, kan brukeren utføre handler med et klikk på en knapp i dashbordet. Hvis det er feil, vil ikke klikke på knappen føre til at du handler.

 • MagicNumber = 0 - Dette er identifikatoren for handler som ble utført av roboten. Hvis verdien er null, vil handler ikke ha noen magiske tall. Brukeren kan bruke både positive og negative tall her. Hvis handler blir tatt, vil dashbordet bare vise handelsinformasjonen som er spesifikk for det magiske nummeret som er valgt i Innganger.

 • BuyKey = "B" - Bortsett fra å klikke på kjøpsknappen på dashbordet, kan brukeren også trykke på B-tasten på tastaturet for å utføre en kjøpshandel. Brukeren kan angi en annen bokstav eller tegn.

 • CloseKey = "C" - Bortsett fra å klikke på lukkeknappen i grensesnittet, kan brukeren også trykke på C-tasten på tastaturet for å lukke en bestemt handel.

 • SellKey = "S" - Bortsett fra å klikke på selg-knappen på dashbordet, kan brukeren også trykke på S-tasten på tastaturet for å utføre en salgshandel.


Når den næringsdrivende har gjort sin analyse og er klar til å handle, kan han umiddelbart utføre handelen ved å klikke på Selg eller Kjøp-knappen som tilsvarer det valgte symbolet. En handel som inngås på denne måten, vil ha standardstørrelsen på 0,01 og ikke noe stopptap og ta fortjeneste. Hvis en annen loddestørrelse er ønsket, kan brukeren skrive den nye verdien direkte i feltstørrelsesfeltet eller klikke på pil opp til høyre for å øke partistørrelsen med 0,01 per klikk eller nedpilen til venstre for å redusere loddstørrelsen med 0,01 per klikk.

Brukeren kan også angi antall poeng for gevinst og stopp tap direkte i dashbordet. Verdiene må være større enn stoppnivået pluss spredningen for at de skal aksepteres. Ellers vil ingen handel bli utført, og brukeren kan se "ugyldige stopp" øverst på dashbordet. Det er mulig å legge inn flere kjøp og salg handler i ett symbol ved å klikke på kjøp og salg knappene flere ganger.MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


Hvis brukeren er klar til å avslutte en eller flere handler, kan han gjøre det ved å klikke på lukkeknappen som tilsvarer det valgte symbolet. Hvis han vil bruke hurtigtasten for å lukke handler (“C”), må brukeren først velge symbolet ved å klikke på navnet i venstre kolonne på dashbordet, og deretter kan han trykke på C. Hvis du gjør dette, vil det avslutte flere handler åpne i det aktive symbolet i grensesnittet.MultiTrader Expert Advisor For MT4 - rom for forbedring


MultiTrader Expert Advisor for MetaTrader4 er virkelig et allsidig manuelt handelsverktøy. Brukeren kan til og med gjøre sin analyse ved hjelp av dataene som er gitt i dashbordet eller vente på at varslene kommer for å bytte de foreslåtte symbolene i den foreslåtte retningen. Hvis brukeren ikke har mye tid til å overvåke handler, kan han sette stopptapet og ta fortjeneste rett i dashbordet og deretter gå bort. Dette ville være et godt alternativ for de som har dagjobber å ta seg av.

Mens ekspertrådgiveren gir informasjon i dashbordet som brukeren kan henvise til for handelsbeslutninger, er det viktig at brukeren forstår hva disse tallene betyr. Hvis han er kunnskapsrik om MQL4-programmering, kan han lese programkoden for å få en følelse av all gitt informasjon. Imidlertid er koden veldig kompleks for vanlige programmerere å forstå. Med tiden er det mulig at noen kan skrape overflaten og knekke koden til hans fordel.


 

FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.