N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4

N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4
  2. The N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - Inngangskriterier
  3. The N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
  4. The N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - rom for forbedring

 

N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 bruker martingale posisjonsstørrelse ikke på hver handel, men etter et antall tapte handler som er erklært av brukeren i innganger. Dette gjør denne ekspertrådgiveren litt annerledes enn andre martingale systemer. Imidlertid, som med standard martingale pengestyringsmetode, er multiplikatoren for størrelsesstørrelse som brukes til neste handel etter et visst antall tapte handler, to.

Når det kjøres i strategitesteren over en periode på fem måneder med historiske data, genererte handelssystemet et lite overskudd med en akseptabel mengde nedtrekk. Det er interessant å merke seg at roboten klarte å tjene penger selv om vinningsgraden var mindre enn 50 prosent og risikobelønningsgraden bare er en. Den mest sannsynlige årsaken til dette er bruken av martingale-størrelsesmetoden. Mens sluttresultatet var positivt, var helhetsinntrykket nøytralt. Dette skyldes at roboten tjente bare litt penger i løpet av noen få måneder med testdata.


FREE N Trades Per Set Martingale EA

Download the FREE N Trades Per Set Martingale Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


The N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - Inngangskriterier
N Trades Per Set Martingale Expert Advisor viser litt informasjon på diagrammet der den kjører. Som det kan sees på bildet over, kan brukeren se statusen til roboten at den fungerer. Dessuten vises tre verdier av spredningen (spredning i sanntid, maksimal spredning, minimumsspredning og gjennomsnittlig spredning). Det er ikke klart hvordan spredningsverdiene brukes i handelssystemet. Det ser ut til at roboten åpnet en handel umiddelbart etter å ha blitt droppet på diagrammet ved hjelp av en demo-konto.

Det er svært minimale parametere i innganger som er tilgjengelige for brukeren å justere. Dette er alle parametrene man kan se i ekspertinnstillingene, selv om algoritmen ser ganske kompleks og lang ut. Disse parametrene og standardverdiene er forklart nedenfor:


  • MagicStart = 4779 - Dette heltallet brukes som det magiske tallet for handler initiert av denne ekspertrådgiveren.

  • N_trades_per_set = 3 - Denne parameteren betyr ikke at hvert sett inneholder tre handler. Dette tallet refererer til det påfølgende antall gevinster eller tap, hvoretter roboten bestemmer seg for å øke eller tilbakestille partistørrelsen. Hvis de tre siste handlerne var vinnere, vil roboten tilbakestille partistørrelsen til den opprinnelige posisjonsstørrelsen. Hvis de tre siste handler var tapere, vil roboten øke partistørrelsen ved neste handel.

  • TP = 50 - Roboten vil sette fortjenesten for hver handel til 50 punkter.

  • SL = 50 - Roboten vil sette stopptapet for hver handel til 50 punkter.

  • Faktor = 2 - Partistørrelsen i forrige handel multipliseres med denne faktoren for å få partistørrelsen ved neste handel. Dette skjer når de tre siste handler tapte.

  • Divisor = 100000 - Dette tallet deles til kontosaldoen for å få den første lotstørrelsen på handler.


Ekspertrådgiveren bruker ikke noen form for tekniske indikatorer for å generere en handelsoppføring. Når et kryss mottas, løper roboten gjennom ordrene i handelsbassenget for å telle åpne handler på det gjeldende symbolet. Hvis det er noen, stopper ekspertrådgiveren videre beregning og returnerer kommandoen til terminalen. Hvis det ikke er noen handel ennå, sender roboten en handelsforespørsel til serveren med spesifikasjoner for partistørrelse, stopp tap og fortjeneste.

Roboten bestemmer partistørrelsen basert på kontosaldoen og Divisor-variabelen i innganger. Uansett hvilken balanse det er på, er det delt på 100.000 for å få handelsvolumet. Det blir ikke gjort noe videre beregning for å sjekke om den således oppnådde partistørrelsen er riktig. I mellomtiden er det etterspurte stopptapet 50 punkter, og det etterspurte tar overskudd er 50 punkter, og har en likevekt mellom risiko og belønning på hver handel.The N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


N Trades Per Set Martingale Expert Advisor engasjerer ikke bestillinger når de har gått live. Det gir markedet full frihet til å bestemme resultatet av en åpen handel. Hvis prisen treffer stopptapet, ender handelen med tap, men hvis prisen berører take-profit, blir handelen vurdert som seirende og ender i profit. Ingen etterfølgende og likeverdige operasjoner utføres. Selv om dette ser ut som en veldig forenklet tilnærming til handelsledelse, har det en tilfeldig fordel ved å holde risikobelønningsforholdet konstant. Den eneste måten handelssystemet kan generere penger på, er en høy gevinst eller bruk av Martingale Money Management-strategien.The N Trades Per Set Martingale Expert Advisor For MT4 - rom for forbedring


Mens N Trades Per Set Martingale Expert Advisor tjente penger på testing, er det samlede resultatet ikke tilfredsstillende på grunn av noen tilsynelatende problemer som ble notert da roboten kjørte. For det første åpnet roboten kun kjøpshandlinger gjennom hele fem måneders testperiode. Det kan være i det minste kortsiktige opp- og nedtrender i denne perioden, så det er ikke klart eller forståelig hvorfor ikke roboten også handlet med selger. Det kan være at det er en feil i programkoden som forårsaker dette uventede fenomenet.

En annen observasjon er at roboten begynte å handle med mye 0,01. Etter en stund hoppet posisjonsstørrelsen av en eller annen grunn til 0,10. Denne typen endring i algoritme ser ikke normal ut. Basert på kontosaldoen som ble brukt til testing, bør delingen av saldoen med divisoren resultere til 0,10. I stedet startet roboten med 0,01, noe som er uvanlig. Brukeren kan spørre hvorfor det startet med 0,01 når det i utgangspunktet skulle være 0,10. Dette er ikke noe enkelt spørsmål å svare på. Den eneste måten å finne ut av er å lese koden, som faktisk er en vanskelig rute å ta med tanke på lengden og kompleksiteten til programkildekoden.

På toppen av testingen genererte roboten omtrent to prosent av startbalansen. Med tanke på at handelssystemet ble kjørt i fem måneders testdata, er dette sluttresultatet bare for lite. Man kan si at roboten er trygg å bruke, men ikke lønnsom nok til at den seriøse handelsmannen eller investoren kan tenke seg om. Videre testing kan gi forskjellige resultater, så brukeren er fri til å gjøre sin egen undersøkelse. Brukeren kan bruke forskjellige handelsinstrumenter og perioder i testingen, og kan vurdere å kjøre roboten i optimaliseringsmodus. Hvis testkjøringen viser positive resultater, kan brukeren gjøre test videre ved hjelp av demo-konto neste.

Siden automatisert handel med mekaniske handelssystemer er risikabelt, bør brukeren være mer forsiktig når han bruker et martingale handelssystem, da det utgjør større risiko enn et vanlig automatisert handelssystem. Det er mange martingale-baserte handelssystemer der ute, og dette er bare ett av dem, bare litt annerledes. Det viktigste kriteriet for martingale-systemer er hvor mye fortjeneste som skal tas i betraktning med uttaket. Minst ett års testdata bør brukes når du tester et martingale-system for å se om det holder under forskjellige markedsforhold. Dette er en stresstest som disse systemene skal gjennomgå. Hvis roboten lykkes med denne testingen, bør det månedlige overskuddet over testperioden vurderes. En 10 prosent månedlig avkastning er god nok hvis uttaket holdes i sjakk. Et martingale system anses å være trygt hvis det opprettholder en nedtrekning på mindre enn 20 prosent.


 

FREE N Trades Per Set Martingale EA

Download the FREE N Trades Per Set Martingale Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.