Aeron JJN Scalper Expert Advisor For MT4

Aeron JJN Scalper Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Aeron JJN Scalper Expert Advisor For MT4
 2. De Aeron JJN Scalper Expert Advisor voor MT4 - Entry Criteria
 3. De Aeron JJN Scalper Expert Advisor voor MT4 - Exit Criteria
 4. De Aeron JJN Scalper Expert Advisor voor MT4 - Ruimte voor verbetering

 

De Aeron JJN Scalper Expert Advisor For MT4 is een eenvoudig maar veelbelovend geautomatiseerd handelssysteem. Het maakt gebruik van een eenvoudige prijsactiestrategie om handelskansen te vinden en gebruikt de gemiddelde werkelijke bereikindicator bij het bepalen van stop loss en winstdoelen. Deze prijsactiemethode staat bij technische handelaren algemeen bekend als een bullish of bearish engulfing-patroon. Het handelssysteem wordt aanbevolen voor gebruik op de uurgrafiek van elk groot USD-paar.

Toen de robot werd getest met behulp van vijf maanden aan testgegevens in een EURUSD-grafiek van één uur, slaagde hij erin om een minimale winst te genereren met een winstfactor van 1,16 en een zeer lage opname van ongeveer één procent. Hoewel het winstpercentage indrukwekkend leek (dwz 69 procent), vertaalt de statistiek zich niet in een grote winstgevendheid. Dit komt door het gebruik van de trailing stop-functie. Het handelssysteem was in staat om geld te verdienen vanwege het hoge winstpercentage, maar het rendement op de investering is onbeduidend als het wordt afgemeten aan de hoeveelheid tijd die aan de handel is besteed. Verder testen is nodig om de beste instellingen te bepalen die de meeste winst opleveren.


FREE Aeron JJN Scalper EA

Download the FREE Aeron JJN Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


De Aeron JJN Scalper Expert Advisor voor MT4 - Entry Criteria
De Aeron JJN Scalper Expert Advisor voor MT4 is een eenvoudig scalpeerhandelssysteem, te oordelen naar de hoeveelheid codering die de maker gebruikt om het programma te ontwikkelen. Het geeft de gebruiker net genoeg aantal parameters in Inputs om mee te werken om de handelsactiviteiten te kunnen besturen. De variabelen en hun standaardwaarden worden hieronder vermeld en uitgelegd om de gebruiker te begeleiden:


 • MagicNumber = 1237322 - De deskundige adviseur wijst dit magische nummer toe aan elke transactie om het handelsbeheer te vergemakkelijken.
 • Comments = "Aeron_JJN" - Deze opmerking wordt aan elke transactie toegevoegd als een andere identificatie van transacties die door de deskundige adviseur zijn gemaakt.
 • Lots = 0.10 - Elke transactie heeft een lotgrootte van 0.10.
 • ResetTime = 10 - Deze waarde is in minuten en wordt gebruikt bij het verwijderen van de lopende bestelling. Als een lopende koopstop- of verkoopstoporder langer dan 10 minuten is geopend, zal de robot de order verwijderen.
 • DojiDiff1 = 0.001 - Deze waarde is gelijk aan 10 pips wanneer het onderliggende symbool een USD-paar is. Het is niet van toepassing op JPY-paren. Deze waarde is de gewenste minimumafstand tussen de open- en sluitkoersen van de huidige bar.
 • DojiDiff2 = 0.0004 - Deze waarde is gelijk aan 4 pips. Deze variabele wordt gebruikt om te bevestigen of de afstand tussen de openings- en sluitingskoersen van de huidige balk nog steeds positief of significant is.
 • TrailSL = true - Aangezien deze parameter true is, wordt trailing stop gebruikt door de deskundige adviseur bij het beheren van openstaande transacties.
 • TrailPips = 10 - Trailing stop wordt geactiveerd wanneer een transactie 10 pips heeft gewonnen.
 • AtrPeriod = 8 - De indicator voor het gemiddelde werkelijke bereik heeft een periode van 8.


Dit handelssysteem gebruikt prijsactie om een handelsmogelijkheid te vinden. Wanneer prijsactie met kandelaars een handelsingang heeft gevonden, worden de stoploss- en take-profitlimieten ingesteld met behulp van de ATR. Het proces van het vinden en plaatsen van een item wordt hieronder in meer detail uitgelegd:


 • Gemiddeld werkelijk bereik (periode 8) - De waarde van deze indicator zoals deze wordt toegepast in het huidige symbool, tijdsbestek en kaars wordt berekend om de stop-loss in te stellen en winstprijzen te nemen van de lopende order. Voor een kooptransactie wordt het stopverlies één ATR onder de open prijs van de huidige kaars geplaatst en wordt de take-profit één ATR boven de open prijs geplaatst. Voor een verkooptransactie wordt het stopverlies één ATR boven de open prijs van de huidige balk geplaatst en wordt de take-profit één ATR onder de open prijs geplaatst.
 • Kandelaarpatroon - De belangrijkste trigger voor toegang is het optreden van een specifiek kandelaarpatroon waarbij twee kaarsen betrokken zijn. Dit patroon staat algemeen bekend als een engulfing-patroon. Er wordt een koopsignaal gegenereerd wanneer de vorige kaars bearish is, de huidige kaars bullish en het bereik tussen de open- en sluitkoersen van de huidige kaars groter is dan 10 pips. Een bearish signaal wordt verkregen wanneer de vorige kaars bullish is, de huidige kaars bearish en het bereik tussen de open- en sluitkoersen van de huidige balk groter is dan 10 pips.

Deze deskundige adviseur gebruikt een lopende koopstop- of verkoopstoporder om de markt te betreden. Als een prijsactie een ingang aangeeft en er momenteel geen open markt of lopende order op het huidige symbool is, wordt een lopende order op de kaart geplaatst. Voor een lopende koopstoporder wordt de prijs een spread boven de open prijs van de huidige balk geplaatst. Voor een lopende verkoopstoporder wordt de prijs een spread onder de open prijs van de huidige balk geplaatst.

Op het moment dat de lopende order wordt geplaatst, worden ook de stoploss- en take-profitlimieten gedefinieerd. Voor een lopende koopstoporder wordt het stopverlies ingesteld op één ATR onder de open prijs van de huidige bar en wordt de take-profit één ATR boven de open prijs ingesteld. Voor een lopende verkoopstoporder wordt het stopverlies één ATR boven de open prijs van de huidige kaars vastgesteld en wordt de take-profit één ATR onder de open prijs vastgesteld.De Aeron JJN Scalper Expert Advisor voor MT4 - Exit Criteria


De Aeron JJN Scalper Expert Advisor voor MT4 opent slechts één marktorder tegelijk. Deze marktorder is een lopende order die wordt geconverteerd naar een live transactie. In afwachting van bestellingen geplaatst door deze robot hebben een lotgrootte van 0,10 zoals gedefinieerd in Inputs. Dergelijke lopende bestellingen hebben geen vervaltijden, maar de robot bewaakt de tijdsduur dat een lopende bestelling op de kaart is geplaatst. Als de tijdsduur 10 minuten bedraagt, wordt de lopende bestelling verwijderd door de deskundige adviseur.

Er kunnen maximaal twee orders tegelijk openstaan op het huidige symbool. Het is mogelijk dat de ene lopende order een koopstop is en de andere een verkoopstop. Als een van de lopende orders is omgezet in een marktorder, is de ene order een daadwerkelijke transactie en de andere een lopende order. Meestal is er maar één order op de grafiek (markt of in behandeling). Wanneer een marktorder winstgevend is en ten minste 10 pips heeft gewonnen, komt trailing stop binnen totdat prijshits winst opleveren of de nieuwe stop loss. Hoe dan ook, de transactie wordt met winst gesloten.De Aeron JJN Scalper Expert Advisor voor MT4 - Ruimte voor verbetering


De Aeron JJN Scalper Expert Advisor voor MT4 kan programmatisch worden verbeterd om er een veelzijdiger handelssysteem van te maken. Op dit moment is de robot alleen van toepassing op USD-paren vanwege de manier waarop de waarden van het bereik tussen open en gesloten prijzen van kaarsen worden gegeven in Inputs (zie DojiDiff1 en DojiDiff2). De robot geeft een foutmelding als hij in yenparen wordt gebruikt.

Bovendien is de code bedoeld voor valutaparen met alleen vier cijfers en vijf cijfers. Er kan een probleem zijn bij het plaatsen van lopende bestellingen voor paren met twee of drie cijfers, wat het geval is voor yenparen. Hoewel de maker van het programma suggereerde dat de deskundige adviseur zou moeten worden gebruikt in de EURUSD-uurgrafiek, kunnen niet-geïnformeerde handelaren aannemen dat het oké is om andere valutaparen te gebruiken dan het voorgestelde symbool. Als dit gebeurt, kunnen gebruikers fouten tegenkomen of concluderen dat de robot helemaal niet werkt.

 

FREE Aeron JJN Scalper EA

Download the FREE Aeron JJN Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.