Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4

Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4
  2. The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
  3. The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
  4. The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Rooms for Improvement

 

De Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 is een typische grid-martingaalstrategie die prijsactie en een technische indicator voor handelsinvoer gebruikt. Zoals de naam al doet vermoeden, is deze robot boos, wat betekent dat hij geen verliezen accepteert. Het probeert een transactie of een reeks transacties te sluiten met een netto positieve winst. Inherent aan alle soorten martingaalsystemen, bestaat altijd de mogelijkheid van enorme trekkingen en soms een totale uitval van het account.

Algoritmische handelssystemen zoals deze mogen alleen worden gebruikt door gevorderde handelaren met voldoende handelservaring, omdat het de potentie heeft om in een mum van tijd een volledig account te vernietigen als de gebruiker niet oppast. De belangrijkste uitdaging bij dit type strategie is het selecteren van het handelsvolume voor de eerste transactie en de vermenigvuldiger voor volgende transacties. Deze robot gebruikt de martingaalstrategie in zijn basisvorm. Het gebruikt een factor twee bij de daaropvolgende transacties in de hoop verliezen te vermijden. Om dit handelssysteem met succes te implementeren, moet de gebruiker komen tot een goede combinatie van handelsvolume, multiplier, rekeningsaldo en aantal openstaande transacties.


FREE Angry Bird Scalping EA

Download the FREE Angry Bird Scalping Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
De Angry Bird Scalping Expert Advisor voor MT4 zoekt alleen naar handelsinvoer aan het begin van een nieuwe kaars. In tegenstelling tot andere robots, neemt de Angry Bird maar één soort ruil aan. Als de vorige transactie een koop is, zijn de volgende transacties ook longposities. Hetzelfde geldt voor verkooptransacties.

De grootte van het rooster of de trede in dit martingaalsysteem kan niet door de gebruiker worden aangepast in de ingangen. De robot zal deze waarde automatisch en dynamisch bepalen. Ten eerste krijgt de robot de hoge prijs van de kaars met de hoogste hoogte van de laatste 24 kaarsen. Dan wordt de lage prijs van de kaars met de laagste dieptepunt van de laatste 24 kaarsen verkregen. De hoge prijs en de lage prijs die zo worden gegenereerd, zullen als basis worden gebruikt bij het vaststellen van de rastergrootte. In normale marktomstandigheden is de rastergrootte 4 pips.

Als de robot geen open transactie heeft op het huidige symbool, zal hij controleren of aan de toegangscriteria is voldaan en, als dat het geval is, een marktorder uitvoeren. Zodra de eerste transactie heeft plaatsgevonden, blijft de robot zoeken naar handelsmogelijkheden. Als de openstaande transacties minder zijn dan 10 (maximum) en de huidige marktprijs ligt op een rastergrootte afstand of meer van de open prijs van de laatste transactie in de handelspool, dan wordt een nieuwe transactie toegevoegd in dezelfde richting als de eerder geopende transacties.

Elke keer dat er extra transacties worden uitgevoerd, krijgt de robot de break-evenprijs van de set openstaande orders. Dit wordt gedaan door de openstaande prijzen en volumes van alle openstaande transacties te vermenigvuldigen en vervolgens te delen door het totale volume. Daarna worden 20 punten (of twee pips) toegevoegd aan de break-evenprijs om de nieuwe take-profitprijs van alle openstaande orders te krijgen. De robot doorloopt de openstaande bestellingen opnieuw om de winst te wijzigen naar deze enkele prijs.

Dit handelssysteem maakt gebruik van een eenvoudige prijsactiemethode en een indicator als handelsinvoerhulpmiddelen. Voor handelsrichting worden de sluitingsprijzen van de twee vorige kaarsen gecontroleerd. Als de volgende kaars sluit boven het einde van de vorige kaars, is dat een koopsignaal. Als de volgende kaars ondertussen sluit onder het einde van de vorige kaars, wordt een verkoopsignaal gegeven.

Het handelssignaal van de vorige twee kaarsen wordt bevestigd door de relatieve sterkte-index die wordt toegepast op de onlangs gesloten kaars op de hourly chart. Als de RSI-waarde hoger is dan 30 en het vorige handelssignaal een verkoop is, wordt dat signaal bevestigd. De 30 RSI-waarde betekent dat de markt nog niet oversold is op de hourly chart en nog steeds het momentum heeft om naar beneden te drukken. Als de RSI-waarde lager is dan 70 en het vorige signaal een koop is, wordt dat koopsignaal bevestigd. De 70 RSI-waarde suggereert dat de markt op de hourly chart nog niet overbought is en nog steeds de energie heeft om verder te stijgen.The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


De Angry Bird Scalping Expert Advisor voor MT4 stelt geen stop loss op een open transactie, alleen een kleine take-profit van 20 punten, niet 20 pips. Als de eerste transactie twee pips oplevert, wordt de transactie gesloten met winst. Als de eerste transactie de andere kant op gaat, worden aanvullende transacties uitgevoerd tegen de recente trend met hogere handelsvolumes. Vervolgens wordt de take-profit van alle transacties aangepast naar break-even plus twee pips. Hierdoor kunnen transacties snel worden gesloten met minimale pips maar met een goede winst. De reden hiervoor is dat de positie van de laatste transactie relatief groter is.The Angry Bird Scalping Expert Advisor For MT4 - Rooms for Improvement


De Angry Bird Scalping Expert Advisor voor MT4 is een opwindende robot voor beginnende handelaren, omdat het hen de aanzet geeft om eerder dan later te beginnen met handelen om gemakkelijk geld te verdienen. De mogelijkheid om snel veel geld te verdienen, brengt echter ook het risico met zich mee dat u de volledige investering in een oogwenk verliest. De belangrijkste boosdoener is de vermenigvuldiger van twee. De handelsaccount zou veiliger zijn als die vermenigvuldiger wordt verlaagd tot bijvoorbeeld 1,5. De winst zou natuurlijk ook dalen, maar dit is acceptabel aangezien het behoud van het kapitaal zwaarder weegt.

Iedereen die deze robot wil testen om zijn winstgevendheid te controleren, kan overwegen om de optie UseEquityStop in te schakelen. Als deze instelling is ingeschakeld, accepteert het handelssysteem verliezen als de opname een vooraf bepaalde drempel bereikt. Dit is standaard ingesteld op 10%. Andere robots van dit type gebruiken een lager of hoger percentage. Het verhogen van dit percentage zou resulteren in zeldzame verliezen, maar zou de handelsrekening ernstig schaden als het verlies zich voordoet. Het is echter mogelijk om de verliezen te verhalen terwijl de handel doorgaat. Ongeacht beleggers die consistente kleine winsten willen behalen met een vooruitzichten voor de langere termijn, kunnen baat hebben bij deze robot. De strategie omvat het gebruik van een account met groot kapitaal en genoegen nemen met minimale winsten. Na verloop van tijd lopen de winsten op terwijl de rekening niet het risico loopt op grote opnames.


 

FREE Angry Bird Scalping EA

Download the FREE Angry Bird Scalping Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.