Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4

Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4
  2. De Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4
  3. De Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - Exit-criteria
  4. De Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - Suggestie voor verbetering

 

De Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 is een basishulpprogramma voor handelsbeheer dat slechts één functie uitvoert. Eenmaal uitgevoerd op een grafiek, controleert de deskundige adviseur of er een transactie is en of de transactie een stop-loss heeft en al winst neemt. Als dit niet het geval is, stelt de robot de stop loss in en neemt de winstwaarden op basis van de gewenste bedragen die door de gebruiker zijn gedefinieerd in Inputs.

Aangezien deze deskundige adviseur alleen handelswijzigingen uitvoert, heeft het geen zin deze in de strategietester uit te voeren om de prestaties te testen. Zelfs als de gebruiker zo'n poging doet, kan hij geen enkele transactie zien die door de robot wordt geopend en gesloten. De functie voor het openen van transacties is er simpelweg niet om mee te beginnen, dus er is geen transactie waarvan de stop loss en take profit moeten worden aangepast.

Iemand zou kunnen denken dat deze tool het niet verdient om te worden opgenomen in de groep van deskundige adviseurs vanwege zijn fundamentele en enkele functie. Er kan echter geen ander type MQL4-programma in de plaats komen. Een script voert zijn ontworpen functies in één iteratie uit, ongeacht hoe lang het zijn bewerking voltooit en vervolgens de terminal voorgoed verlaat. Aan de andere kant blijft een aangepaste indicator op het actieve symbool staan, tenzij deze door de gebruiker wordt verwijderd, maar deze kan geen handelsfuncties uitvoeren.


FREE Auto Stop And TakeProfit EA

Download the FREE Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


De Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4
Wanneer de Auto Stop en TakeProfit Expert Advisor voor het eerst op een kaart wordt neergezet, wordt er een knop in de linkerbovenhoek van het hoofddiagram gemaakt met de tekst "AutoStop-TakeProfit Expert wordt uitgevoerd". Het wordt weergegeven met een grote tekst en gemarkeerd door een kleurrijke achtergrond om de aandacht van de gebruiker te trekken wanneer hij langskomt om deze kaart te bekijken. Op deze manier is de gebruiker zich bewust van zijn aanwezigheid en kan hij deze in een oogwenk gebruiken.

De deskundige adviseur is de meeste tijd inactief. Bij elke tik gaat het door de handelspool om een transactie op het huidige symbool te vinden. Als er geen is, wordt de opdracht teruggestuurd naar de terminal. Als er tijdens de inspectie een transactie is gevonden, controleert deze of deze een stop loss heeft en winst neemt. Als dat niet het geval is, zal het onmiddellijk de stop loss toewijzen en winst nemen op basis van het bedrag dat door de gebruiker is aangegeven in Inputs of de standaardwaarden.

Er zijn slechts drie variabelen in Inputs waaraan de gebruiker kan werken. Afgezien van de stop loss en take profit, die voor zichzelf spreken, is de andere beschikbare variabele gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Deze variabelen en hun standaardwaarden worden hieronder uitgelegd:


  • StopLoss = 250 - De robot stelt het stopverlies van transacties in het huidige symbool in op 250 punten (of 25 pips). De gebruiker kan deze waarde naar believen wijzigen op basis van de verhandelde setup en tijdsbestek.

  • TakeProfit = 250 - De robot stelt de take-profit van transacties in het huidige symbool in op 250 punten (of 25 pips). De gebruiker kan deze waarde op elk moment aanpassen aan zijn verhandelde setup en tijdsbestek.

  • size = 10 - Deze variabele verwijst naar de grootte van de tekst in pixels op de knop die linksboven op het scherm is gemaakt. Als de tekst te groot of te klein is, kan de gebruiker andere waarden proberen totdat hij de juiste grootte heeft gevonden. De maat wordt in realtime aangepast.


Bij elke iteratie voert de robot een reeks stappen uit. Ten eerste onderzoekt het de transacties in de terminal als er een transactie is geopend op het symbool waarop de robot draait. Vervolgens controleert het de sluitingstijd als deze niet gelijk is aan nul. Vervolgens analyseert het de transactie of het een koop- of verkooptransactie is. Ten slotte bepaalt het het stopverlies als het gelijk is aan nul of aan een andere waarde die de robot niet verwacht. In het eerste geval voegt de robot de stop loss direct toe aan de transactie. In het tweede geval past de robot het stopverlies aan op de verwachte waarde. Voor een kooptransactie zou het stopverlies bijvoorbeeld 25 pips onder de open prijs moeten zijn. Is dit niet het geval, dan grijpt de robot in en zet de stop loss op zijn rechtmatige plaats.

De deskundige adviseur zorgt voor de take profit plaatsing nadat de stop loss is doorgevoerd. Als de robot erachter komt dat een transactie geen take-profit heeft, stelt hij onmiddellijk de vereiste take-profit vast. Als de transactie een take-profit heeft maar de waarde is onjuist, zal de robot de take-profit aanpassen en de juiste waarde gebruiken.

Als de gebruiker nog een transactie aan het huidige symbool toevoegt en de transactie geen stop-loss of take-profit heeft of de waarden verschillen van de verwachte bedragen, zal de robot de nodige wijzigingen aanbrengen. Als er al transacties waren voordat de robot aan de kaart was bevestigd, zal de robot hetzelfde doen.

Als de gebruiker dat wil, kan hij de deskundige adviseur ook voor andere symbolen gebruiken. Om dit te doen, moet de gebruiker één instantie van de robot toepassen op elk symbool naar keuze. Het is niet nodig om een magisch getal op te geven of te wijzigen. De robot kijkt naar het symbool van de open handel en werkt alleen aan het huidige symbool.De Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - Exit-criteria


De Auto Stop en TakeProfit Expert Advisor is niet betrokken bij het handelsbeheer anders dan het instellen van de stop loss en de door de handelaar gewenste winstprijzen. Zodra dit is gebeurd, is het aan de markt om te beslissen welk resultaat elke transactie moet geven. Als de prijs het stopverlies raakt, eindigt de transactie in verlies. Als het de take-profit bereikt, eindigt de transactie in winst.De Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor For MT4 - Suggestie voor verbetering


De Auto Stop en TakeProfit Expert Advisor hebben een heel eenvoudige functie. Als de gebruiker meerdere symbolen bewaakt en verhandelt en wil dat de robot het stop-loss instelt en winst neemt van de transacties in elk symbool, kan het toepassen van één instantie van de deskundige adviseur op elk symbool tijdverspilling zijn, aangezien het slechts één functie vervult. Om dit probleem op te lossen, moet de code worden herzien, zodat de robot alle transacties in alle symbolen van het handelsaccount kan zien. Het kan even duren voordat deze wijziging doorgevoerd wordt, maar dit is een welkome ontwikkeling.

Om de robot nuttiger te maken, is het toevoegen van meer functies een gebied om te verkennen. De robot kan bijvoorbeeld worden geprogrammeerd om ook transacties uit te voeren op basis van de vereisten van de handelaar. Om dit te implementeren, moet de robot knoppen op de grafiek maken waarop de gebruiker kan klikken om transacties te openen. Verder kunnen meer knoppen worden toegevoegd om de gebruiker in staat te stellen de transacties die hij heeft gestart handmatig te sluiten. Dit zijn slechts opties die aan de handelaar worden geboden om de robot veelzijdiger te maken, maar de gebruiker hoeft ze niet altijd te gebruiken. Als de behoefte zich voordoet, kunnen de extra opties van pas komen.

Bij gebruik in een demo-account lijkt de deskundige adviseur zijn huidige functie goed te vervullen. De stop loss en take profit aanpassing was snel. Er is bijna geen vertraging opgetreden en er is geen fout geretourneerd. Een ding dat kan worden verbeterd, is de meeteenheid voor de stop loss en winstwaarden in Inputs. Tegenwoordig zijn de meeste valutahandelaren meer vertrouwd met pips dan met punten, dus het is beter om de waarden in pips dan in punten te definiëren.


 

FREE Auto Stop And TakeProfit EA

Download the FREE Auto Stop And TakeProfit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.