Easy Robot Expert Advisor For MT4

Easy Robot Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Easy Robot Expert Advisor For MT4
 2. De Easy Robot Expert Advisor For MT4 handelslogica:
 3. Easy Robot Expert Advisor For MT4 Kenmerken:
 4. Instellingen van Easy Robot Expert Advisor For MT4 :
 5. De EA optimaliseren:
 6. Nadeel:
 7. Gevolgtrekking:

 

Handelen hoeft niet ingewikkeld te zijn; als u op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve EA, dan doet Easy Robot Expert Advisor For MT4 het werk. De EA gebruikt open- en sluitwaarden van de balk om een transactie in te voeren en gebruikt een indicator om de exit van een transactie dynamisch te berekenen.


FREE Easy Robot

Download the FREE Easy Robot for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


De Easy Robot Expert Advisor For MT4 handelslogica:


De EA is geprogrammeerd om alleen te werken op H1 tijdsbestek grafieken; het geeft een waarschuwing weer als de EA op een ander tijdsbestek is ingesteld.

Afbeelding A: EA trades alleen op H1-tijdsbestek
De toegangsvoorwaarden van de EA zijn vrij eenvoudig en duidelijk. De EA opent een KOOP-positie als de waarde van de openingsprijs lager is dan de slotkoers van de huidige bar, en opent een VERKOOP-positie onder tegengestelde voorwaarden. De EA controleert de waarden van de huidige staaf of kaars om de transactie te plaatsen.

ATR - Gemiddelde True Range-indicator, een standaardindicator MT4 Ingebouwde indicator berekent de Take profit en Stop loss-niveaus. De EA berekent ze achter de schermen zonder de indicator op de kaart weer te geven en gebruikt de waarden om de take profit en stop loss-niveaus te plaatsen.Easy Robot Expert Advisor For MT4 Kenmerken:


De EA kan de kavelgrootte automatisch berekenen op basis van de vrije marge van uw account. Vrije marge- verwijst naar het eigen vermogen op de rekening van een handelaar dat NIET is vastgemaakt als marge voor de huidige openstaande posities. De EA zal dus berekenen op basis van het eigen vermogen en de marge die nodig is voor openstaande posities. Als de optie Autolots Waar is, wordt de lotgrootte berekend op basis van het door u gewenste risicopercentage in een enkele transactie in termen van vrije marge. Deze optie kan echter worden uitgeschakeld om bestellingen te plaatsen met een vaste lotgrootte.

Take-profit- en stop-loss-waarden worden dynamisch berekend op basis van de ATR-waarden, niet met een vaste waarde van pips. De TP-vermenigvuldigingsfactor vergroot of verkleint de afstand van de winst door de vermenigvuldigingsfactor toe te passen op de ATR-waarden. Een hogere waarde van de TP-vermenigvuldiger zorgt voor een grotere take-profitwaarde. SL-vermenigvuldigingsfactor biedt een vergelijkbare functie en varieert de afstand van stopverlies, een lagere waarde levert een kleiner stopverlies op.

Eenvoudige robot-expertadviseur voor mt4 biedt extra opties om de handel te volgen door middel van trailing stops. De trailing stop-optie is verbeterd met 2 onafhankelijke functies, trailing startpips en trailing steppips. Terwijl trailing start-pips de trailing stop triggeren, zorgt de trailing step-functie ervoor dat de EA niet bij elke pip-beweging achter de markt aanjaagt, maar biedt eerder de nodige ruimte om de prijzen te laten fluctueren. Zowel de trailing stop als de trailing step bieden een goed bereik van 10 tot 50 pips met een incrementele waarde van 1 pip. De trailing stop-optie kan echter worden uitgeschakeldInstellingen van Easy Robot Expert Advisor For MT4 :Afbeelding B: uitleg van standaardinstellingen


 1. Magisch nummer: unieke EA-instantie-ID

 2. Auto lots: True = EA berekent automatisch de lotgrootte op basis van de risico% optieFalse = Schakelt de optie voor vaste loten in


 1. Vaste kavelgrootte: voer handmatig de gewenste kavelgrootte in om te verhandelen

 2. Risico%: Als Auto lots = True, berekent EA de lotgrootte automatisch op basis van de gratis marge van het account.De vrije marge verwijst naar het eigen vermogen op de rekening van een handelaar dat NIET is vastgebonden in de marge voor huidige open posities


 1. TP-factorvermenigvuldiger: varieert tussen de waarden van 1,0 tot 5,0 en kan worden aangepast in stappen van 0,1.Take-profit wordt berekend met behulp van de ATR - Average True Range-indicator ingebouwde MT4. Een hogere waarde zorgt voor een grotere take-profit.


 1. SL-factorvermenigvuldiger: varieert tussen de waarden van 1,0 tot 5,0 en kan worden aangepast in stappen van 0,1.


Stop loss wordt berekend met behulp van de ATR - Average True Range indicator ingebouwde MT4. Een lagere waarde zorgt voor een kleiner stopverlies.


 1. Trailing stop: True - Activeert de opties Trailing start en Trailing step

 2. Trailing start pips: Voer een waarde in pips in om het initiële stop loss te volgen.

 3. Trailing step pips: Verplaatst het trailing stop loss alleen nadat de prijs verder stijgt met de gegeven waarde in pips

 4. Order string comment long: vermeldt deze waarde in de ordercommentaarkolom voor een KOOP-bestelling

 5. Order string comment short: vermeldt deze waarde in de ordercommentaarkolom voor een VERKOOP-bestellingDe EA optimaliseren:


De standaardinstellingen van de EA werken goed voor het EURUSD-paar. Om met andere valutaparen te werken, moet de EA worden geoptimaliseerd met behulp van strategietesters. Afbeelding C: Parameters die moeten worden geoptimaliseerd
Optimalisatie kan worden gedaan voor betere resultaten door strategietesters te gebruiken en verschillende waarden door te geven voor de TP-factorvermenigvuldiger, SL-factorvermenigvuldiger, Trailing-startpitten en Trailing-steppitten. De optimalisatie kan voor een korte periode van 3 maanden of langer zijn om de beste instellingen te vinden. Met alleen H1-tijdsbestekdiagrammen en met vier parameters om te optimaliseren, duurt het misschien niet lang om de beste instellingen voor elk valutapaar te identificeren.Nadeel:


Vanwege wisselende marktomstandigheden moet de EA regelmatig worden geoptimaliseerd om de beste instellingen te vinden. Handelaren kunnen niet vertrouwen op een enkele set optimalisatie; een verandering in de ATR-waarde heeft invloed op de take-profit en stop loss-bereiken. De trailing stops en trailing steps dragen ook bij aan het succes van de EA en moeten opnieuw worden berekend voor verschillende marktsituaties.

De EA kan de take profit en stop loss automatisch berekenen en biedt extra opties om deze te wijzigen door de TP-factorvermenigvuldiger en SL-factorvermenigvuldiger aan te passen, maar biedt geen vaste stop-loss of take profit-optie. Sommige handelaren geven er misschien de voorkeur aan om die optie te hebben om hun rekeningen ermee te beheren.Gevolgtrekking:


Easy Robot Expert Advisor voor MT4 handelt efficiënt als het regelmatig wordt geoptimaliseerd. Het gebruik van de standaardwaarden is op de lange termijn wellicht niet voordelig. Deze EA levert de beste resultaten op als een handelaar bereid is om de markt te volgen en de EA waar nodig te optimaliseren.

 

FREE Easy Robot

Download the FREE Easy Robot for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.