Fishing Expert Advisor For MT4

Fishing Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Fishing Expert Advisor For MT4
 2. The Fishing Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
 3. The Fishing Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
 4. The Fishing Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering

 

De Fishing Expert Advisor For MT4 is een semi-automatisch handelssysteem voor MetaTrader4. Hoewel het zelf transacties uitvoert, stelt het handelssysteem de gebruiker in staat deel te nemen aan handelsbeheer. Als de gebruiker niet actief betrokken wil zijn bij het sluiten van transacties, kan hij de robot zo instellen dat hij op de automatische piloot draait. Dit doet u door op de auto-knoppen aan de rechterkant van de interface te klikken. De gebruiker kan op elk moment handmatig een groep transacties sluiten door te klikken op een van de drie knoppen genaamd X kopen, X verkopen en X alles. Raadpleeg de afbeelding hierboven voor referentie.

Hoewel het mogelijk is om op korte termijn geld te verdienen met dit handelssysteem, zien de vooruitzichten op lange termijn er niet goed uit. Accountverwijdering kan op elk moment plaatsvinden. Dit werd waargenomen toen de robot in de strategietester werd gedraaid met behulp van testgegevens van vijf maanden. Met de standaardafstand tussen transacties van één pip of 10 punten, is het gemakkelijk om het maximaal toegestane aantal transacties op een handelsaccount te bereiken, dat is 200 transacties, afhankelijk van het type account.

De reden waarom de robot geld kan verdienen, is de onbalans tussen het aantal kooptransacties en verkooptransacties. Als er bijvoorbeeld meer kooptransacties zijn dan verkooptransacties en de markt optimistisch is, kan er winst worden gegenereerd. Als de ratio van transacties hetzelfde is, maar de markt een bearish bias heeft, kan er op een gegeven moment een uitbarsting van de account plaatsvinden. Daarom wordt het gebruik van deze deskundige adviseur bij live handelen met de huidige instellingen afgeraden.


FREE Fishing EA

Download the FREE Fishing Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


The Fishing Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
De Fishing Expert Advisor maakt grafische objecten op de kaart om de gebruiker een paneel of interface te bieden om mee te werken. Via dit paneel kan de gebruiker enkele aspecten van het invoeren van transacties regelen, zoals de lotgrootte en de afstand tussen transacties. Op de interface kan de handelaar in realtime het rekeningsaldo, het rekeningvermogen en de rekeningvrije marge volgen.

De gebruiker krijgt een paar parameters om naar behoefte aan te passen wanneer de robot voor het eerst op de kaart wordt toegepast. Hij heeft ook op elk moment toegang tot deze parameters door op het smile-object naast de robot in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken. Hieronder staan alle externe variabelen die beschikbaar zijn:


 • buy = true - Als deze parameter waar is, zal de robot kooptransacties openen.

 • sell = true - Als deze parameter waar is, zal de robot verkooptransacties uitvoeren.

 • StepB = 10 - Dit is het verschil in punten tussen transacties. Voor een kooptransactie moet de huidige biedprijs 10 punten hoger zijn dan de open prijs van de vorige transactie.

 • Stappen = 10 - Dit is het verschil in punten tussen transacties. Voor een verkooptransactie moet de huidige biedprijs 10 punten lager zijn dan de open prijs van de vorige transactie.

 • CloseProfitB = 100 - Als de totale winst van kooptransacties 100 dollar bereikt, worden alle kooptransacties gesloten.

 • CloseProfitS = 100 - Als de totale winst van verkooptransacties 100 dollar bereikt, worden alle verkooptransacties gesloten.

 • CloseProfit = 10 - Als de nettowinst van alle koop- en verkooptransacties 10 dollar bereikt, worden alle openstaande transacties gesloten.

 • LotB = 0,10 - Kooptransacties hebben een lotgrootte van 0,10.

 • LotS = 0,10 - Verkooptransacties hebben een lotgrootte van 0,10.

 • slippage = 5 - De slippage die wordt gebruikt voor het betreden en sluiten van transacties is 5 punten. Tijdens volatiele marktomstandigheden kunnen transacties niet worden ingevoerd of gesloten vanwege de kleine ontsporingswaarde.

 • Magie = 1 - Elke transactie die door deze deskundige adviseur wordt uitgevoerd, krijgt een magisch getal van 1.


Wanneer de deskundige adviseur op de grafiek wordt neergezet, zal hij niet onmiddellijk transacties aannemen, zelfs niet als de gebruiker de koop- en verkoopopties heeft ingeschakeld of de standaardinstellingen in Inputs heeft behouden. Om de deskundige adviseur ertoe aan te zetten transacties te openen, moet de gebruiker handmatig op de knoppen Open Buy en Open Sell op de interface drukken of klikken. Als er niet op de knoppen wordt geklikt, worden de velden Lot en Stap grijs weergegeven. Nadat op de knoppen is geklikt, worden de tekst en het vak in de velden rood.

Na enige tijd, wanneer de biedprijs 10 punten omhoog of omlaag is gegaan, begint de deskundige adviseur transacties te openen. Elke keer dat de biedprijs 10 punten omlaag gaat ten opzichte van de invoerprijs van de vorige transactie, wordt een verkooptransactie genomen. Elke keer dat de biedprijs 10 punten omhoog gaat vanaf de invoerprijs van de laatste transactie, wordt een kooptransactie genomen. Er is geen maximumlimiet voor het aantal transacties dat de robot kan openen op het huidige symbool. Het is zeker mogelijk om in totaal 200 transacties (kopen en verkopen) tegelijk te zien. De gebruiker heeft geen controle over dit aspect van het handelssysteem.The Fishing Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


De Fishing Expert Advisor biedt twee manieren om transacties te sluiten. Een daarvan is handmatige nadering en een andere is automatische nadering. De handmatige benadering vereist dat de handelaar de winsten van kooptransacties, verkooptransacties of zowel aan- als verkooptransacties controleert, zoals weergegeven op het paneel. Wanneer kopen, verkopen of alle transacties winstgevend zijn, wordt de winst in het groen weergegeven. Als u verliest, wordt de winst in het rood weergegeven. De handelaar kan één type transacties of alle transacties handmatig sluiten door op de knoppen X kopen, X verkopen of X alles te klikken.

Als de handelaar niet actief trades wil beheren, kan hij gebruik maken van de passieve methode, wat een set-and-forget-benadering is. Om dit te doen, moet de gebruiker op een of alle drie de knoppen met het label "auto" aan de rechterkant van de interface klikken. Als er niet op de knoppen wordt geklikt, worden ze grijs weergegeven. Wanneer erop wordt geklikt, worden de tekst en het vak in de velden rood en actief. Op dit punt kan de gebruiker besluiten om de standaard winstbedragen te gebruiken voor het sluiten van transacties. Voor koop- en verkooptransacties is het beoogde winstbedrag elk 100 dollar. Voor alle transacties is het streefbedrag 10 dollar. De gebruiker kan naar eigen inzicht ook andere bedragen gebruiken door op het relevante veld te klikken en het bedrag in te typen.The Fishing Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering


De Fishing Expert Advisor werd een paar keer gebruikt in de strategietester in een poging om een veilige waarde te vinden voor de stap of afstand tussen de laatste en de volgende transactie, evenals het bedrag van de nettowinst om automatisch alle transacties te sluiten. Het lijkt erop dat dergelijke veilige waarden niet bestaan. Alle testruns leidden tot het vroeg of laat in de testperiode tot het wissen van accounts. Daarom is het niet geschikt om dit handelssysteem in de daadwerkelijke handel te gebruiken met zijn standaardinstellingen. Gebruikers kunnen verder testen met optimalisatie, maar er zijn beperkte variabelen om mee te werken in Inputs. Testen kan maar zo ver gaan. Demohandel is immers geen beter alternatief voor testen met historische data.

Een van de dingen die verbeterd moeten worden, is het totale aantal transacties dat de robot kan uitvoeren. De huidige opstelling is gewoon te gevaarlijk. De gebruiker moet tenminste de mogelijkheid krijgen om het aantal transacties te controleren door de waarde van een variabele in Inputs aan te passen. Een ander gebied dat kan worden verbeterd, is de onderlinge afstand tussen de transacties. Hoewel het lijkt alsof transacties standaard worden gescheiden door 10 punten, is het werkelijke scenario anders. Transacties overlappen elkaar of komen samen in een krappe prijsklasse. Het is duidelijk dat het gebruik van pure prijs om transacties in te voeren niet voldoende is. Het toepassen van een kleine technische analyse zou de handelsresultaten kunnen verbeteren.


 

FREE Fishing EA

Download the FREE Fishing Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.