Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4

Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4
 2. De Hybrid Scalper Expert Advisor voor MT4 - Entry Criteria
 3. De Hybrid Scalper Expert Advisor voor MT4 - Exit Criteria
 4. De Hybrid Scalper Expert Advisor voor MT4 - Ruimte voor verbetering

 

De Hybrid Scalper Expert Advisor For MT4 gebruikt een reeks technische indicatoren om op de financiële markten te handelen. Deze indicatoren zijn beschikbaar op het MT4-platform. Aangezien alle indicatoren in overeenstemming moeten zijn voordat een handelssignaal wordt bepaald en bevestigd, opent de deskundige adviseur gedurende een bepaalde periode enkele transacties.

Een gebied dat uniek is voor dit handelssysteem, is de methode voor handelsbeheer die wordt gebruikt. De stop loss en take profit van elke transactie kunnen op en neer gaan als de prijs schommelt totdat ofwel de stop loss of take profit wordt bereikt, wat resulteert in een overwinning of verlies. Ongeacht waar de prijs beweegt, de afstand tussen de stop loss en de take profit is constant.


FREE Hybrid Scalper EA

Download the FREE Hybrid Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


De Hybrid Scalper Expert Advisor voor MT4 - Entry Criteria
De Hybrid Scalper Expert Advisor voor MT4 geeft informatie op de grafiek weer die nuttig is bij het handelen. Dit omvat de accountnaam, het bedrijf, de hefboomwerking, de lotgrootte, long en short swaps, spread, naam van deskundige adviseur, accounttype, magische nummers en dag van de week. Zie afbeelding hierboven.

Het handelssysteem geeft de gebruiker tal van parameters om aan te werken in Inputs om de werking van de deskundige adviseur te kunnen beïnvloeden of controleren. De belangrijkste parameters worden hieronder toegelicht:


 • Rsilevel = 7 - Dit is de periode die wordt gebruikt voor de RSI.
 • max_spread = 20 - Deze waarde is in punten. Een transactie wordt niet ingevoerd als de huidige spread groter is dan deze waarde.
 • autocalculatelots = true - Standaard is deze variabele ingesteld op true. Als zodanig varieert de lotgrootte per transactie en wordt deze bepaald op basis van het rekeningsaldo.
 • lot_size = 0.01 - Als automatische lotgrootte niet wordt gebruikt, zullen transacties deze lotgrootte hebben.
 • allowreverse = true - Aangezien deze waarde true is, wordt de stop- en omgekeerde strategie gebruikt.
 • magicnumber = 11 - De eerste strategie zal dit magische getal gebruiken.
 • magicnumber2 = 12 - De stop- en omgekeerde strategie zal dit magische getal gebruiken.
 • MondayTrade = true - Handelen is toegestaan op maandag.
 • TuesdayTrade = true - Handelen is toegestaan op dinsdag.
 • WednesdayTrade = true - Handelen is toegestaan op woensdag.
 • ThursdayTrade = true - Handelen is toegestaan op donderdag.
 • FridayTrade = true - Handelen is toegestaan op vrijdag.
 • stopduringMarketvolatilityDays = true - Aangezien dit waar is, is handelen op bepaalde dagen van het jaar niet toegestaan.
 • bbperiod = 50 - De Bollinger Bands-indicator heeft een periode van 50.
 • bbdeviation = 4 - De Bollinger Bands-indicator heeft een afwijking van 4.


Een reeks technische indicatoren die op het MetaTrader4-platform worden gebruikt, worden in dit handelssysteem gebruikt om de handelsinvoer te definiëren. Hoe de indicatoren het type signaal en het tijdstip van binnenkomst geven, wordt hieronder besproken:


 • Bollinger Bands (periode 50, afwijking 4) - Deze indicator wordt gebruikt om de marktvolatiliteit te meten. Er wordt alleen rekening gehouden met een transactie als de volatiliteit binnen het normale bereik valt, zoals gedefinieerd in de code. Als de afstand tussen de bovenste band en de middelste band kleiner is dan 4,5 pips of groter dan 26,2 pips, betekent dit dat de vluchtigheid niet normaal is. Op dezelfde manier, als de afstand tussen de middelste band en de onderste band kleiner is dan 4,5 pips of groter dan 26,2 pips, betekent dit dat vluchtigheid niet normaal is.
 • Stochastisch (5, 3, 3) - Deze indicator wordt gebruikt om overgekochte en oververkochte metingen te geven. Als de hoofdlijn van de stochastiek voor de huidige kaars onder de 20 ligt en de signaallijn onder de hoofdlijn, wordt een bullish signaal gegenereerd. Als de hoofdlijn voor de huidige balk hoger is dan 80 en de signaallijn boven de hoofdlijn, wordt een bearish signaal gegeven.
 • Exponentiële voortschrijdende gemiddelden (perioden 21 en 89, prijs sluiten) - Een cross-over van twee voortschrijdende gemiddelden in de 15-minutengrafiek wordt gebruikt om de trendbias te definiëren. Als het 21 voortschrijdend gemiddelde boven het 89 voortschrijdend gemiddelde ligt voor de huidige kaars, is de trendbias bullish. Als de 21 EMA lager is dan de 89 MOEDER voor de huidige kaars, is de trendbias bearish.
 • Relatieve sterkte-index (periode 7, prijs sluiten) - Deze indicator is het laatste filter voor invoer en wordt op dezelfde manier gebruikt als de stochastiek. Als de RSI-waarde voor de huidige maat, symbool en tijdsbestek kleiner is dan 25, is het signaal lang. Als de RSI-waarde groter is dan 85, is het signaal kort.


Er moet aan een aantal voorwaarden zijn voldaan voordat de deskundige adviseur een transactie opent. Ten eerste zal de robot geen ruil aannemen als de huidige spread van het huidige symbool groter is dan de maximale spread die is gedefinieerd in Inputs. Daarom moet de gebruiker voorzichtig zijn bij het instellen van de parameter max spread in Inputs. De spreiding van het verhandelde symbool, die voortdurend varieert, moet zorgvuldig worden geanalyseerd voordat de gebruiker de maximale spreidingswaarde instelt.

Bovendien verhandelt de robot alleen de grafiek van één minuut. Zoals voorgesteld in Inputs, moet dit programma worden uitgevoerd in EURUSD-valutapaar. Als de gebruiker echter de voorkeur geeft aan een ander symbool, moet het tijdsbestek van dat symbool worden ingesteld op één minuut. Als dat niet het geval is, zou de robot een handelsinvoer niet overwegen.

De dag van de week is een andere overweging voor deelname. Hoewel de robot van maandag tot en met vrijdag kan handelen, moet de gebruiker de vijf variabelen in Inputs instellen op true vanaf MondayTrade tot FridayTrade. De gebruiker is echter vrij om de dag of dagen te kiezen waarop de deskundige adviseur wordt gerund.

Er zijn bepaalde dagen in een jaar dat de robot niet zou draaien. Zoals hard gecodeerd door de maker van het programma, zou de robot niet handelen van 14 tot 31 december en van 1 tot 4 januari. Dit komt mogelijk door de lage volatiliteit van de markten in het algemeen tijdens deze periodes van het jaar. In andere dagen zou de robot de marktvolatiliteit bepalen op basis van de Bollinger Bands-indicator en vervolgens handelen of niet handelen op basis van het resultaat van de berekening.De Hybrid Scalper Expert Advisor voor MT4 - Exit Criteria


De Hybrid Scalper Expert Advisor voor MT4 opent één transactie tegelijk. Bij binnenkomst stelt de robot het stopverlies in en neemt de winst elk op 10 pips. Naarmate de markt beweegt, gaan de stop-loss- en take-profitniveaus ook op en neer, waarbij een afstand van 20 pips tussen het stop-loss en de take-profit wordt gehandhaafd. De transactie is gesloten wanneer de trend (omhoog of omlaag) zichzelf doet gelden en de prijs ofwel de stop loss ofwel de take profit limiet bereikt.De Hybrid Scalper Expert Advisor voor MT4 - Ruimte voor verbetering


De Hybrid Scalper Expert Advisor voor MT4 kon geen winst genereren bij het testen met de standaardinstellingen. Het kan nodig zijn om verder te testen, bij voorkeur met behulp van optimalisatie, om de beste instellingen te bepalen die positieve resultaten opleveren. De robot kan echter alleen worden getest en gebruikt in de een-minuutgrafiek.

De code moet worden herzien om de nauwkeurigheid van de voorwaarden voor invoer en actualisering te bepalen om het lezen te vergemakkelijken. Het lezen van de code kan een uitdaging zijn omdat de coderingsstijl ouderwets is. Het codeblok voor de for-loop-functie bij het bepalen van het ordertype van de momenteel geselecteerde order is bijvoorbeeld overal en er worden veel regelafstanden tussen gebruikt.

De codering werd onnodig verlengd door het gebruik van een veelvoud aan if-statements. Als u bijvoorbeeld controleert of de maximale spread die door de handelaar is ingevoerd, redelijk is, gebruikte een functie 56 regels code, maar dit kan worden gedaan in ongeveer vijf regels code. De bezorgdheid over de spreiding is cruciaal omdat het een van de factoren is die in overweging worden genomen bij het zoeken naar een handelsingang. Als de spreiding van het onderliggende symbool groter is dan de maximale spreiding die door de gebruiker in Inputs is ingesteld, zou de robot helemaal geen transacties aannemen, dus de gebruiker moet het vanaf het begin goed doen.

 

FREE Hybrid Scalper EA

Download the FREE Hybrid Scalper Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.