LevelUprofit Expert Advisor For MT4

LevelUprofit Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. LevelUprofit Expert Advisor For MT4
  2. De LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
  3. De LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
  4. De LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering

 

De LevelUprofit Expert Advisor For MT4 is een eenvoudig geautomatiseerd handelssysteem voor het MT4-platform. Het gebruikt één technische indicator om de trendrichting en het tijdstip van de transactie te bepalen. Deze indicator is het voortschrijdend gemiddelde, algemeen bekend als een momentum- of trendindicator. Als zodanig is dit handelssysteem bedoeld om in te spelen op markttrends die gemiddeld 25 procent van de tijd plaatsvinden.

Omdat het voortschrijdend gemiddelde geen effectief hulpmiddel is tijdens variërende marktomstandigheden, kan de robot in deze omstandigheden falen. Daarom wordt de gebruiker geadviseerd om bij het gebruik van het handelssysteem rekening te houden met de heersende marktomstandigheden. Het is het beste om deze robot te implementeren in handelsinstrumenten die de neiging hebben om meer te evolueren dan ze variëren om hem vanaf het begin voor succes in te stellen. Sommige markten die de laatste tijd sterke tendensen vertonen, zijn NZDUSD, USDCAD en EURAUD, om er maar een paar te noemen. Een snelle excursie naar de dagelijkse en wekelijkse grafieken kan de gebruiker helpen andere trending markten te vinden.

Een korte testrun toont een onverwacht resultaat voor deze eenvoudige deskundige adviseur. Hoewel er tijdens de testrun slechts één type transactie voor nodig is, leverde de robot uitstekende prestaties in termen van winst, terwijl hij slechts een paar transacties aannam. De winstfactor en verwachte uitbetaling zijn redelijk goed, en het winstpercentage is meer dan 60 procent. Het enige nadeel is de maximale opname die oploopt tot 40 procent. Vanwege de korte duur van deze tests, kan het resultaat niet spreken over de winstgevendheid van het handelssysteem. Het is mogelijk dat de marktconditie tijdens het testen gunstig was voor de robot waardoor deze zo'n mooi resultaat heeft opgeleverd. Iedereen die geïnteresseerd is om deze deskundige adviseur bij het handelen te gebruiken, moet meer testen doen in verschillende handelsinstrumenten en tijdsbestekken. Dat is de enige manier om erop te vertrouwen dat dit handelssysteem werkt wanneer het in de echte handel wordt toegepast.


FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


De LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
De LevelUprofit Expert Advisor voor MT4 voert slechts minimale controles uit de eerste keer dat deze op de kaart wordt neergezet. Het voert geen ingewikkelde wiskundige berekeningen uit om waarden te krijgen die kunnen worden gebruikt bij het genereren van transacties of die op de kaart moeten worden weergegeven voor inzage door de gebruiker. Als zodanig kan het zelfs op trage computers worden uitgevoerd zonder de prestaties te beïnvloeden.

De robot loopt op elk vinkje, maar zoekt alleen naar handelsingang wanneer er een nieuwe kaars is gevormd. Als er open marktorders zijn op het huidige symbool, wordt de robot stil en wacht hij op een nieuwe kaars voordat hij weer een handelsverkenning gaat doen. Als er echter geen open transactie is op de actieve kaart, kijkt de robot naar de technische indicator voor handelssignaal en richting.

Zoals eerder vermeld, gebruikt de deskundige adviseur één technische indicator om de marktbias te identificeren. Hoe het voortschrijdend gemiddelde wordt gebruikt in het handelssysteem wordt hieronder besproken:


  • Voortschrijdend gemiddelde (periode 9 en 41, modus eenvoudig) - Zoals aangegeven in de code, worden twee voortschrijdende gemiddelden gebruikt om de trend te bepalen. Als het snel voortschrijdend gemiddelde boven het langzaam voortschrijdende gemiddelde ligt, is de trend omhoog. Als de SMA met 9 perioden lager is dan de SMA met 41 perioden, is de trend naar beneden. De waarden die worden gebruikt om de twee voortschrijdende gemiddelden te vergelijken, zijn voor de huidige kaars op het huidige tijdsbestek.


Zodra de handelsrichting is gedefinieerd en er geen open transactie is op het huidige symbool, voert de robot een transactie uit. Er wordt slechts één transactie tegelijk uitgevoerd. Deze transactie heeft een lotgrootte van 1,0, wat vrij hoog is voor elk type handelsaccount. De robot wijst dit handelsvolume toe aan de transactie wanneer hij een handelsverzoek naar de handelsserver stuurt. De gebruiker kan de lotgrootte waarover hij beschikt niet wijzigen, aangezien deze niet beschikbaar is als variabele in Inputs om aan te passen.

Bovendien wordt elke transactie geleverd met een stop-loss en take-profit. Zowel de stop loss als de take profit worden geplaatst op een afstand van 150 pips van de huidige marktprijs. Als de transactie een koop is, is het stopverlies 150 pips onder de laatprijs en de take-profit 150 pips boven de laatprijs op het moment dat de transactie wordt uitgevoerd. Aan de andere kant, als de transactie een verkoop is, is het stopverlies 150 pips boven de biedprijs en is de take-profit 150 pips onder de biedprijs op het moment dat de transactie wordt uitgevoerd.De LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


De LevelUprofit Expert Advisor voor MT4 hanteert een passieve benadering in handelsbeheer. Het stelt de markt in staat om zonder tussenkomst de touwtjes in handen te nemen. Als de prijs het stop-loss raakt, wordt de transactie gesloten wegens verlies, en als de prijs de take-profit-doelstelling bereikt, wordt de transactie met winst gesloten. In tegenstelling tot de meeste andere deskundige adviseurs, gebruikt deze robot de break-even- en trailing stop-functies niet bij het beheren van openstaande transacties. Deze functies zijn simpelweg niet beschikbaar voor de gebruiker om naar wens in en uit te schakelen.De LevelUprofit Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering


De LevelUprofit Expert Advisor voor MT4 levert op het moment van testen een positief resultaat op, dat verrassend goed is. In deze korte testrun slaagde de robot erin om in zeer korte tijd een aanzienlijk bedrag aan winst te genereren en met slechts een paar transacties. Hoewel deze prestatie op het eerste gezicht goed klinkt, laat een diepere analyse van de handelsresultaten in de strategietester zien dat het testresultaat helemaal niet betrouwbaar is.

Tijdens het testen nam de robot alleen kooptransacties aan. Geen enkele verkooptransactie is ooit gedaan. Dit is echter niet hoe het in de code is geprogrammeerd. De robot moet een koop- of verkooptransactie uitvoeren, afhankelijk van het signaal dat wordt gegeven door de interactie van twee voortschrijdende gemiddelden. Bij nader inzien wordt één voortschrijdend gemiddelde niet gebruikt om de trend te vinden. Dit is het voortschrijdend gemiddelde over 41 perioden. De variabele met de informatie over de 41 SMA is leeg omdat het symbool in de iMA-functie onjuist is. Deze enkele programmafout zorgde ervoor dat de robot faalde, hoewel het de gebruiker niet al te duidelijk lijkt. Het moet worden gecorrigeerd zodat de robot ook verkooptransacties kan aannemen zoals bedoeld door de maker.

Het lijkt erop dat het programma oud en achterhaald is. Er zit een functie in de code die geen doel dient, maar die blijft er toch. De algemene coderingsaanpak die wordt gebruikt, is niet effectief. De codeur heeft de lotgrootte, het stop loss-bedrag en de winstwaarde in de code ingesloten, waardoor het voor de gebruiker onmogelijk is om deze waarden naar believen aan te passen. Deze coderingsmethode voorkomt dat de gebruiker een effectieve test uitvoert in demo- of backtests. Een krachtig wapen dat zowel door ontwikkelaars als door handelaren wordt gebruikt bij het testen van robots, is optimalisatie in de strategietester. Hier kan het helemaal niet worden gebruikt omdat er geen variabelen zijn om in Inputs aan te passen.

De programmacode moet eerst worden bekeken voordat er tests worden uitgevoerd, zodat de gebruiker geen tijd en computerbronnen verspilt. Wanneer dit is gebeurd, moet de gebruiker aan langdurige tests beginnen, bij voorkeur met optimalisatie, om sets met opties te bedenken die de meeste winst opleveren. Deze instellingen worden op hun beurt gebruikt in de strategietester zonder optimalisatie om de verkregen resultaten te bevestigen. Zodra het testen het resultaat in optimalisatie kon repliceren, kan de demo-handel beginnen. Afhankelijk van de financiële status van de handelaar of investeerder, zou hij kunnen overwegen om een kleine handelsrekening met echt geld te openen om de robot in actie te zien in live marktgegevens.


 

FREE LevelUprofit EA

Download the FREE LevelUprofit Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.