Lot Scalp Expert Advisor For MT4

Lot Scalp Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. Lot Scalp Expert Advisor For MT4
 2. The Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
 3. The Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
 4. The Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering

 

De Lot Scalp Expert Advisor For MT4 is een eenvoudig scalpeerhandelssysteem dat op elk tijdsbestek en symbool op de valutamarkt kan worden gebruikt. Het maakt gebruik van een basisprijsactiestrategie om transacties in te voeren, en het opent slechts één transactie op elke handelsdag als aan de invoerregels is voldaan. De toegangstijd is 7.00 uur makelaarstijd. Het is echter niet mogelijk om de handelstijd te wijzigen, omdat de variabele die deze informatie bevat niet beschikbaar is in Inputs.

Uit de eerste tests blijkt dat deze deskundige adviseur niet klaar is om te worden gebruikt voor live trading. Hoewel het winstpercentage erg hoog was (80 procent) en de opname beheersbaar was (12 procent), slaagde het handelssysteem er niet in om geld te verdienen voor de handelsrekening. Dit resultaat is helemaal niet verrassend. Als je naar de code kijkt, kun je zien dat het programma verouderd is en moet worden herzien om de code bij te werken en te bepalen of het algoritme nog steeds van toepassing is op de huidige marktomgeving.


FREE Lot Scalp EA

Download the FREE Lot Scalp Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


The Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
De Lot Scalp Expert Advisor is inderdaad een eenvoudig handelssysteem. Op het moment dat de robot op de kaart wordt neergezet, controleert hij de tijd van de huidige makelaar om erachter te komen of het tijd is om naar transacties te zoeken. Als het tijduur niet 7:00 uur servertijd is (zie afbeelding hierboven), zal de robot geen transacties uitvoeren, maar in plaats daarvan een kleine opmerking op de grafiek plaatsen die de huidige servertijd aangeeft en een opmerking dat de handel op het huidige moment niet zal plaatsvinden. tijd.

Het handelssysteem wordt geleverd met een beperkt aantal variabelen die de gebruiker kan aanpassen in Inputs. Deze variabelen en hun standaardwaarden worden hieronder uitgelegd:


 • TakeProfit_L = 10 - Dit bedrag is de take-profit voor lange trades in pips.

 • TakeProfit_S = 10 - Deze waarde is de take-profit voor korte transacties in pips.

 • slippage = 20 - Deze waarde wordt uitgedrukt in punten. Dit betekent dat de gebruiker bereid is om een bestelling gevuld te krijgen voor een prijs die 20 punten hoger is dan de prijs die door de deskundige adviseur wordt gevraagd.

 • AutoLot = true - Automatische lotgrootte is standaard ingeschakeld. Daarom is de lotgrootte afhankelijk van de accountgrootte bij het betreden van de transactie. Er wordt echter geen berekening gemaakt om de lotgrootte te bepalen. Het programma doorloopt gewoon een lijst om de lotgrootte te vinden die overeenkomt met het huidige rekeningsaldo.

 • Orders = 1 - Dit betekent dat het handelssysteem één transactie per keer opent op het huidige symbool.

 • MaxOpenTime = 504 - Deze variabele zou het sluiten van een transactie moeten vergemakkelijken wanneer de transactie al een tijdje geopend is. Het gebeurde echter niet in het werkelijke scenario.

 • magic = 2846 - Dit is het nummer dat aan elke transactie wordt gegeven en die deze identificeert van andere transacties. Dit is belangrijk wanneer andere deskundige adviseurs op dezelfde handelsrekening actief zijn.


De deskundige adviseur gebruikt geen enkele technische indicator om een handelsingang te definiëren. Zoals in het begin al is opgemerkt, gebruikt het een eenvoudige prijsactiemethode. Uit de huidige open balk selecteert het kaars 2 en kaars 6 en verkrijgt hun open prijzen. Vervolgens worden de open prijzen afgetrokken om een verschil in pips te krijgen. Voor een lange transactie zou het verschil minstens zes pips moeten zijn, terwijl voor een korte transactie het verschil minstens 21 pips zou moeten zijn. Het is niet duidelijk waarom deze waarden niet hetzelfde zijn en waarom de ongelijkheid zo groot is. De gebruiker wil misschien onderzoeken welke waarden het beste zijn bij het handelen.

Voordat de daadwerkelijke transactie wordt uitgevoerd, controleert de robot of het account voldoende vrije marge heeft om een nieuwe transactie af te handelen. Als dat het geval is, wordt er een handelsverzoek naar de server gestuurd met de gewenste lotgrootte, stop loss en take profit. De gebruiker kan de lotgrootte niet aanpassen in Inputs, omdat deze hard gecodeerd is in het programma. Ondertussen is de standaard take-profit 10 pips en kan de gebruiker een andere waarde instellen. Het stopverlies van 60 pips is echter niet instelbaar. Als de gebruiker de handelsresultaten bij het testen of de code niet zou bekijken, zou hij geen idee hebben van het stop loss-bedrag.The Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


De Lot Scalp Expert Advisor is afhankelijk van het initiële stop-loss en neemt winst die tijdens de transactie wordt bepaald voor het verlaten van de transactie. Hoewel er een poging wordt gedaan om een transactie te sluiten terwijl deze al enige tijd actief is, gebeurt dit in de feitelijke situatie niet. De expertadviseur bevat een functie voor handelsafsluiting zoals vermeld in de code, maar het lijkt erop dat deze functie niet werkt. Zoals bij het testen is opgemerkt, worden transacties niet met geweld gesloten door de robot. Een transactie wordt alleen gesloten als de prijs ofwel het stopverlies ofwel de winst neemt.The Lot Scalp Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering


De Lot Scalp Expert Advisor heeft veel verbetering nodig om een winstgevend handelssysteem te worden, en deze verbeteringen omvatten wijzigingen in de programmacode. Zoals opgemerkt, zijn externe variabelen verspreid over het mondiale gebied. Hoewel dit niet zichtbaar is voor de gebruiker wanneer de deskundige adviseur wordt uitgevoerd in de clientterminal en niet uitmaakt wanneer het programma is gecompileerd, kan het verwarrend zijn wanneer gebruikers naar de code verwijzen. Alle externe variabelen moeten dicht bij elkaar worden geplaatst op een specifieke locatie in het globale gebied.

Momenteel kan de gebruiker de minimumafstanden in punten tussen de open prijzen van kaars twee en kaars zes voor zowel lange als korte posities niet definiëren, aangezien deze niet beschikbaar zijn als variabelen in de invoer. Bovendien is het kaarsnummer of de verschuiving zelf (voor kaars 2 en 6) niet aanpasbaar. Daarom kan de gebruiker niet vallen en opstaan om de waarden te vinden die tot betere resultaten zouden leiden.

Een andere informatie die in Inputs als een variabele kan worden weergegeven, is de transactietijd waarin de deskundige adviseur transacties begint aan te nemen. Het standaard startuur van 7:00 AM makelaarstijd is misschien niet de beste tijd voor elke handelaar of symbool. Dit is een belangrijke optie die de gebruiker niet mag worden geweigerd, tenzij de robot is ontworpen om in een specifieke marktsessie te worden gebruikt.

Zoals door de gebruiker kan worden opgemerkt, kan de partijgrootte niet van buitenaf van het programma worden aangepast. Dit komt doordat de waarden van de lotgrootte in de code staan. Als je naar de code kijkt, zie je een lang overzicht van rekeningsaldi met bijbehorende lotgroottes. Deze manier van instellen van het handelsvolume ziet er niet professioneel uit. Het is in feite niet de beste manier om de lotgrootte te bepalen. Dat is te handmatig. Een betere en eenvoudigere manier is om een risicopercentage van het rekeningsaldo te definiëren en dit vervolgens een variabele te maken die de gebruiker kan aanpassen in Inputs.

Hoewel het take profit-bedrag beschikbaar is in Inputs zodat de gebruiker het naar believen kan aanpassen, is dit niet het geval met de stop loss. Normaal gesproken krijgt de gebruiker de vrijheid om het aantal pips voor de take-profit en stop loss in de meeste handelssystemen te regelen, zodat hij de beste instellingen kan verkennen en vinden. Ook is het niet nodig om twee variabelen te gebruiken voor de take-profit aan de lange en aan de korte kant, omdat in beide gevallen één variabele kan worden gebruikt. Deze observaties en suggesties voor verbetering maken de stelling dat de deskundige adviseur oud is en mogelijk is geschreven door een beginnende programmeur. Als zodanig kan het gebruik van het handelssysteem bij live handelen tot slechte resultaten leiden.


 

FREE Lot Scalp EA

Download the FREE Lot Scalp Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.