Martingale Smart Expert Advisor For MT4

Martingale Smart Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

  1. Martingale Smart Expert Advisor For MT4
  2. De Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Toegangscriteria
  3. De Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
  4. De Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering

 

De Martingale Smart Expert Advisor For MT4 is een martingale algoritmisch handelssysteem voor het MT4-platform. In tegenstelling tot andere soorten martingaalsystemen, accepteert deze deskundige adviseur verloren transacties en pogingen om het verloren bedrag terug te krijgen en wat winst te behalen door het handelsvolume bij de volgende transactie te verdubbelen.

Dit handelssysteem werkt zowel in nieuwe handelsaccounts waarvan de wisselkoersen worden uitgedrukt in vijf cijfers voor dollarparen en drie cijfers voor yenparen als oudere accounts waarvan de prijsnoteringen in vier cijfers worden gegeven voor dollarparen en twee cijfers voor yenparen. Gebruikers kunnen de robot op elk valutapaar en op elk tijdsbestek toepassen.

Iedereen die geïnteresseerd is om deze robot uit te proberen, moet deze eerst in een demo-account gebruiken en pas nadat de robot positieve resultaten heeft laten zien bij demo-handel, moet deze worden gebruikt in live handel. Een korte testrun in de strategietester resulteerde in een verlies, maar spreekt niet voor de effectiviteit van het handelssysteem. Het kan toevallig zijn gebeurd. Om vertrouwen te krijgen in dit handelssysteem, moet de gebruiker zijn eigen testen bij voorkeur voor een langere periode uitvoeren.


FREE Martingale Smart EA

Download the FREE Martingale Smart Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


De Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Toegangscriteria
De Martingale Smart Expert Advisor voor MT4 zoekt eenmaal bij elke nieuwe kaars naar handelsinvoer. Het gebruikt geen lopende bestellingen bij het verzenden van handelsverzoeken naar de handelsserver. Als er een handelsmogelijkheid bestaat, voert de robot meteen een marktorder uit. Elke transactie wordt geleverd met een stop-loss en winst. De standaard stop loss en take profit zijn elk vijf pips. Bij de uitvoering van een transactie houdt de robot echter rekening met de huidige spreiding.

Wanneer de robot een order naar de handelsserver stuurt, voegt hij de spread toe aan de stop loss-prijs en trekt hij de spread af van de take profit-prijs. Het resultaat is een scheve risico-opbrengstverhouding die ongunstig is voor de handelaar. Als een transactie een verliezer is, zal de handelaar meer verliezen dan wanneer de transactie anders had gewonnen. De handelaar zou kunnen overwegen om de waarden van het stop loss aan te passen en winst te nemen om de schaal te laten doorslaan ten gunste van een beloning.

De deskundige adviseur zou één transactie per keer uitvoeren en elke transactie zal in eerste instantie een lotgrootte van 0,01 hebben. Als de transactiehits winst opleveren, gebruikt de volgende transactie dezelfde lotgrootte (0,01). Als in plaats daarvan de transactie de stop loss-limiet bereikt, zal de volgende transactie een lotgrootte hebben die 0,01 hoger is dan de vorige transactie. Als twee opeenvolgende transacties bijvoorbeeld tot een verlies leidden, zou de derde transactie een lotgrootte van 0,03 hebben. De verhoging van de lotgrootte wordt van kracht ongeacht het ordertype van de vorige transactie. Als de vorige transactie een koop was en uiteindelijk een verliezer werd, zou de volgende transactie een handelsvolume van 0,02 hebben, of het nu een koop of een verkoop is.

Het handelssysteem kijkt naar de technische indicatoren voor de richting aan welke kant van de markt moet worden verhandeld en voor instructies als een dergelijke mogelijkheid beschikbaar is bij het openen van een nieuwe kaars. De technische indicatoren, hun instellingen en gebruikswijze worden hieronder toegelicht:


  • Voortschrijdende gemiddelden (periode 1 en 50, eenvoudige modus, prijs sluiten) - De eenvoudige voortschrijdende gemiddelden worden toegepast op het huidige tijdsbestek voor de huidige kaars. Een koopsignaal wordt gegeven als de 1 SMA onder de 50 SMA komt, en een verkoopsignaal wordt aangegeven als de 1 SMA boven de 50 SMA komt. Het signaal lijkt misschien omgekeerd, maar het is hoe de voortschrijdende gemiddelden in het programma worden gebruikt op basis van de code.

  • Enveloppen (periode 13, eenvoudige modus, shift 10, prijs sluiten, afwijking 0,2) - De enveloppenindicator wordt toegepast op het huidige tijdsbestek voor de huidige kaars. Als de vraagprijs boven de onderste envelop ligt, wordt een bullish signaal gegeven. Als de vraagprijs onder de bovenste envelop ligt, wordt een bearish signaal aangegeven. Dit soort signaalgeneratie suggereert dat de indicator wordt gebruikt als een ondersteunings- en weerstandsindicator, waarbij de prijs naar verwachting zal omkeren na het raken van de lijn.


Bovenstaande technische indicatoren worden niet tegelijkertijd gebruikt om elkaars signaal te bevestigen. Elke indicator wordt gebruikt, afhankelijk van het resultaat van de vorige transactie, winst of verlies. Als de vorige transactie winstgevend was, zal de deskundige adviseur de voortschrijdende gemiddelden gebruiken om de richting van de volgende transactie te bepalen. Als de vorige transactie een verlies was, verwijst de robot naar de enveloppenindicator voor een signaal met betrekking tot de handelsbias voor de volgende transactie.De Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


In de meeste gevallen stelt de Martingale Smart Expert Advisor voor MT4 de markt in staat om de uitkomst van een transactie te beslissen. Dit komt omdat elke transactie wordt geleverd met stoporders voor stop loss en take profit. Hoewel break-even en trailing stop-functies beschikbaar zijn als opties om live transacties te sluiten, lijkt het erop dat deze functies normaal niet worden gebruikt of geactiveerd. Dit komt door de nabije afstand van de stop-loss en neem winstorders op van de marktprijs. Meestal worden transacties afgesloten door de stop loss of de take-profit en vond er geen stop loss-aanpassing plaats zoals waargenomen in de strategietester.De Martingale Smart Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering


De Martingale Smart Expert Advisor voor MT4 lijkt een geavanceerd algoritmisch handelssysteem te zijn als je naar de code kijkt. Deze schijnbare verfijning vertaalt zich in dit geval echter niet in winstgevendheid. Enkele testrondes lieten een teleurstellend resultaat zien.

Testen met de standaardinstellingen lieten een equity-curve zien die van start tot finish bergafwaarts ging. Mogelijk was de spreiding de oorzaak van deze slechte prestatie. Toen de huidige spread werd gebruikt, was het resultaat echter hetzelfde. De handelsrekening verloor 19 procent na vijf maanden testen en de maximale opname was 19 procent.

Het winstpercentage was echter helemaal niet slecht. Negenenveertig procent van de in totaal 5.153 uitgevoerde transacties waren winnaars. Het lijkt erop dat deze robot honger heeft naar transacties, aangezien hij gemiddeld 1.000 transacties per maand uitvoert voor een test op de 15-minuten chart.

Er werd nog een testronde gedaan om mogelijk het vorige resultaat teniet te doen. De standaard risico-opbrengstverhouding zou bij het begin misschien tegen het handelssysteem werken, dus werd deze bij de volgende tests aangepast. Stop loss werd gehandhaafd op 5 pips (plus de spread), maar de take-profit werd verhoogd tot twee keer de spread. Verrassend genoeg was het resultaat niet hetzelfde, maar eigenlijk erger. De rekening verloor meer geld dan voorheen (24 procent).

Een factor die mogelijk heeft bijgedragen aan deze slechte prestatie, is de manier waarop de technische indicatoren worden gebruikt om signalen te geven voor de richting van de handel. Het lijkt erop dat de gegeven signalen contra-intuïtief zijn. Er wordt bijvoorbeeld een koopsignaal gegeven wanneer het een verkoopsignaal had moeten zijn en vice versa. Daarom zou iedereen met programmeerkennis die geïnteresseerd is om de prestaties van deze robot te verbeteren, kunnen overwegen om de code te bewerken. Als de signalen worden omgekeerd, kan de robot een heel ander resultaat laten zien.

Aangezien de aandelencurve tijdens het testen continu daalde, suggereert dit dat het handelssysteem nog niet geschikt is voor elk type handel, zelfs voor demo-handel. De robot moet programmatisch worden verbeterd totdat hij een veelbelovend resultaat laat zien dat het waard is om op de proef te worden gesteld in de strategietester en later in een demo-account. Pas nadat de robot na voldoende tijd een positief resultaat heeft behaald in de demo-handel, zou een handelaar moeten overwegen om geld op het spel te zetten om met deze robot te handelen.


 

FREE Martingale Smart EA

Download the FREE Martingale Smart Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.