MultiTrader Expert Advisor For MT4

MultiTrader Expert Advisor For MT4

 

WE IMPROVED THIS EXPERT ADVISOR FOR YOU!!!

PLEASE NOTE: This expert advisor was publicly available for free usage on other websites and is not programmed by us. We explain the functionality and possible improvements of the EA. Furthermore, we are convinced that fully automatic Expert Advisors will fail in the long run. On the other hand, our semi-automatic approach with detecting the best setups and then activating our Expert Advisors (e.g. V-Power EA, EdgeZone EA) produced many successful traders and some of them even got prop traders at prop trading firms. Therefore, we added a similar semi-automatic trading feature (to allow only buy or only sell trades) to the free Expert Advisors. You can download the modified version here and enjoy!

 

Table Of Contents:

 1. MultiTrader Expert Advisor For MT4
 2. De MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
 3. De MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria
 4. De MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering

 

De MultiTrader Expert Advisor voor het MetaTrader4-platform is een multifunctioneel handelshulpprogramma. Het geeft de gebruiker een schat aan informatie binnen het dashboard die de gebruiker kan gebruiken om transacties aan te gaan. Bovendien biedt het programma waarschuwingen om de gebruiker te informeren over een beschikbare handelsmogelijkheid in verschillende symbolen. Ondertussen kan de gebruiker de verstrekte informatie of de waarschuwingen gebruiken om transacties in te voeren of hij kan zijn eigen analyse gebruiken en vervolgens de tool gebruiken om de transacties uit te voeren. Aangezien het dashboard de acht belangrijkste valuta's op de valutamarkt omvat (AUD, CAD, CHF, EUR, GBP, JPY, NZD en USD), hoeft de gebruiker geen ander grafiekvenster te openen om een van de 28 belangrijkste paren.

Aangezien de deskundige adviseur een hulpmiddel is voor handmatige handel, is het niet mogelijk om deze bij backtests te gebruiken. Zelfs als de gebruiker probeert de robot in de strategietester uit te voeren, worden er geen transacties uitgevoerd in het huidige symbool. Hoewel de robot zelf geen transacties uitvoert, behoort hij toch terecht tot de categorie van deskundige adviseurs. Hoewel een indicator de talrijke berekeningen kan uitvoeren om informatie op het dashboard weer te geven, kan hij geen transacties uitvoeren op de clientterminal. Aan de andere kant wordt een script maar één keer uitgevoerd en verdwijnt het nadat het de beoogde functies heeft uitgevoerd. De enige manier om de effectiviteit van deze deskundige adviseur te testen, is door hem te gebruiken bij demo-handel. De gebruiker kan proberen de transacties aan te nemen die door de waarschuwingen worden voorgesteld en zelf zien of de signalen betrouwbaar zijn.


FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!


De MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Entry Criteria
De MultiTrader Expert Advisor voor MT4 toont veel informatie aan de gebruiker. Ten eerste toont het de acht belangrijkste valuta's bovenaan het dashboard, met een valutameter en een waarde die overeenkomt met de valutasterkte. Hoe hoger de waarde van de valutameter, hoe sterker de valuta is. Aan de linkerkant zijn de 28 hoofdparen alfabetisch gerangschikt. Naast de valutaparen staan de huidige richting en afstand van de prijs vanaf de slotkoers van de vorige kaars. Dit wordt weergegeven door de kleuren groen, rood en zilver. Als de kleur rood is, daalt de prijs. Als de kleur groen is, gaat de prijs omhoog. Als de kleur zilver is, beweegt de prijs helemaal niet van de vorige slotkoers.

Voor elk symbool kan de gebruiker ook het dagelijkse bereik zien in termen van punten, de vraagprijs en biedprijs, en de real-time spread. Onderaan het dashboard kan de gebruiker zien hoeveel transacties er in totaal open zijn, hoeveel kooptransacties en hoeveel verkooptransacties er zijn. Verkooptransacties zijn gemarkeerd met rood en kooptransacties zijn in de kleur blauw. Als er een open transactie is in een symbool, zijn er vier andere stukjes informatie beschikbaar: lotgrootte, gewonnen of verloren punten, gewonnen of verloren bedrag in dollars en het percentage van het rekeningsaldo dat is gewonnen of verloren door de open transactie. Onderaan de interface staan ook gegevens over de totale lotgrootte van alle openstaande transacties die zijn uitgevoerd met behulp van de tool, het totale aantal verloren of gewonnen punten, het totale verloren of gewonnen bedrag en het totale percentage van de opname of winst.

Hier zijn enkele van de belangrijkste parameters die de gebruiker kan aanpassen in Inputs:


 • SelectedMode = COMPACT– De standaardweergaveoptie is Compact, maar de gebruiker kan twee andere opties kiezen: volledig en mini. Het full display neemt de meeste ruimte in beslag en is geschikt voor gebruik als de gebruiker een groot scherm heeft, terwijl het mini display het kleinste display laat zien. Het compacte display komt daar tussenin. Toch bieden alle soorten beeldschermen dezelfde hoeveelheid informatie.

 • CalcPeriod = DAILY - De gebruiker kan voor deze parameter dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse waarden kiezen. De gekozen periode is de basis van de gegevens die aan elk symbool worden verstrekt en de informatie die wordt weergegeven in waarschuwingen.

 • OneClickTrading = true - Wanneer dit waar is, kan de gebruiker transacties uitvoeren met een klik op een knop in het dashboard. Indien false, zou het klikken op de knop niet leiden tot het openen van transacties.

 • MagicNumber = 0 - Dit is de identificatie van de transacties die door de robot worden uitgevoerd. Als de waarde nul is, hebben transacties geen magische getallen. De gebruiker kan hier zowel positieve als negatieve getallen gebruiken. Als er transacties worden uitgevoerd, toont het dashboard alleen de handelsinformatie die specifiek is voor het magische getal dat is geselecteerd in Inputs.

 • BuyKey = "B" - Behalve door op de koopknop op het dashboard te klikken, kan de gebruiker ook op de B-toets op het toetsenbord drukken om een kooptransactie uit te voeren. De gebruiker kan echter een andere letter of teken instellen.

 • CloseKey = "C" - Naast het klikken op de sluitknop in de interface, kan de gebruiker ook op de C-toets op het toetsenbord drukken om een bepaalde transactie te sluiten.

 • SellKey = "S" - Behalve door op de verkoopknop op het dashboard te klikken, kan de gebruiker ook op de S-toets op het toetsenbord drukken om een verkooptransactie uit te voeren.


Wanneer de handelaar zijn analyse heeft uitgevoerd en klaar is om een transactie aan te gaan, kan hij de transactie onmiddellijk uitvoeren door op de knop Verkopen of Kopen te klikken die overeenkomt met het symbool van keuze. Een transactie die op deze manier wordt ingevoerd, heeft de standaard lotgrootte van 0,01 en geen stop-loss en take-profit. Als een andere kavelgrootte gewenst is, kan de gebruiker de nieuwe waarde rechtstreeks in het kavelgrootte-veld typen of op de pijl omhoog aan de rechterkant klikken om de kavelgrootte met 0,01 per klik te vergroten of op de pijl omlaag aan de linkerkant om de kavelgrootte te verkleinen met 0,01 per klik.

De gebruiker kan ook het aantal punten voor de take-profit en stop-loss rechtstreeks in het dashboard instellen. De waarden moeten groter zijn dan het stopniveau plus de spread om ze te accepteren. Anders wordt er geen transactie uitgevoerd en ziet de gebruiker bovenaan het dashboard "ongeldige stops". Het is mogelijk om meerdere koop- en verkooptransacties in één symbool in te voeren door meerdere keren op de koop- en verkoopknoppen te klikken.De MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Exit Criteria


Als de gebruiker klaar is om een of meerdere transacties te sluiten, kan hij dit doen door op de knop Sluiten te klikken die overeenkomt met het symbool van keuze. Als hij de sneltoets wil gebruiken om transacties te sluiten ('C'), moet de gebruiker eerst het symbool selecteren door op de naam in de meest linkse kolom van het dashboard te klikken en vervolgens op C drukken. Hierdoor worden meerdere transacties gesloten openen in het actieve symbool in de interface.De MultiTrader Expert Advisor For MT4 - Ruimte voor verbetering


De MultiTrader Expert Advisor voor MetaTrader4 is inderdaad een veelzijdige handmatige handelstool. De gebruiker kan zelfs zijn analyse maken met behulp van de gegevens in het dashboard of wachten tot de waarschuwingen komen om de voorgestelde symbolen in de voorgestelde richting te verhandelen. Als de gebruiker niet veel tijd heeft om de transacties te volgen, kan hij de stop-loss instellen en winst nemen in het dashboard en vervolgens weglopen. Dit zou een goede optie zijn voor degenen die een dagtaak hebben om bij te wonen.

Hoewel de deskundige adviseur informatie geeft in het dashboard waarnaar de gebruiker kan verwijzen voor handelsbeslissingen, is het belangrijk dat de gebruiker begrijpt wat die cijfers betekenen. Als hij kennis heeft van MQL4-programmering, kan hij de programmacode lezen om een idee te krijgen van alle verstrekte informatie. De code is echter erg complex voor gewone programmeurs om te begrijpen. Na verloop van tijd is het mogelijk dat iemand het oppervlak kan krassen en de code voor zijn voordeel kan kraken.


 

FREE MultiTrader EA

Download the FREE MultiTrader Expert Advisor for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.